Articole Ultramarin în presă

Sursa:
 • ZIUA DE VEST  -  07.11.2016

  Iarna la Praga: poveste fără sfârșit în Orașul de Aur

  E de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală, că gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Aici se află una dintre cele mai cochete şi mai atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  31.10.2016

  De Ziua României, în capitala Europei: vacanță la Bruxelles

  Puţine oraşe se pot compara cu Bruxelles în ceea ce priveşte cosmopolitismul, pentru că, aici, un sfert din locuitori sunt străini şi cu greu se poate găsi un amestec mai variat de etnii. Agenţia de turism Ultramarin vă propune pentru minivacanța de 1 Decembrie să descoperiți splendidele piețe de Crăciun din capitala europeană, dar și numeroasele obiective turistice ale orașului.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  24.10.2016

  Hai de 1 decembrie în Dubai! Vacanță în paradisul deșertului

  O vizită în Dubai este ca o escapadă pe platourile de filmare ale unei producţii SF. Totul e gigantic, opulent, exuberant, dar, în acelaşi timp, se încadrează în filosofia locului.

  Citeste mai departe

 • Banatul Azi  -  31.10.2016

  Bruxelles – Capitala Capitalelor europene, destinația de 1 Decembrie!

  Puţine oraşe se pot compara cu Bruxelles în ceea ce priveşte cosmopolitismul, un sfert din locuitori sunt străini şi cu greu se poate găsi un amestec mai variat de etnii. Agenţia de turism Ultramarin vă propune pentru minivacanța de 1 Decembrie din acest an să descoperiți splendidele piețe de Crăciun din capitala europeană, dar și numeroasele obiective turistice ale orașului.

  Citeste mai departe

 • Banatul Azi  -  24.10.2016

  Dubai – paradisul din mijlocul deșertului

  O vizită în Dubai este ca o escapadă pe platourile de filmare ale unei producţii SF. Totul e gigantic, opulent, exuberant. Dar în acelaşi timp se încadrează în peisajul şi în filosofia locului: pentru că cei care au creat incredibilul Dubai de astăzi şi-au dorit să împingă orice limită spre infinit. Insulele artificiale, hotelurile cu foarte multe stele, pârtiile de schi acoperite, aduc Dubaiului milioane de vizitatori în fiecare an.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  07.11.2016

  Poveste de iarna la Praga! Fii si tu parte din ea!

  TIMISOARA. Este de ajuns sa stii ca este situat in Boemia centrala si deja gandul la o localitate aflata intr-o regiune cu un asemenea nume primeste brusc un aer melancolic, pitoresc, bland. Aici se afla una dintre cele mai cochete si mai atractive capitale europene, un vechi oras regal care atrage anual peste patru milioane de turisti, dar reuseste sa-si pastreze totusi aerul de maretie de demult, ce nu apune niciodata. Si tot aici in fiecare inceput de decembrie se deschide unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  31.10.2016

  Bruxelles – Capitala capitalelor europene, destinatia perfecta de 1 Decembrie!

  Putine orase se pot compara cu Bruxelles in ceea ce priveste cosmopolitismul, un sfert din locuitori sunt straini si cu greu se poate gasi un amestec mai variat de etnii.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  07.11.2016

  Iarna la Praga: poveste fara sfarsit in Orasul de Aur

  E de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală, că gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Aici se află una dintre cele mai cochete şi mai atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişt

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  31.10.2016

  De Ziua Romaniei, in capitala Europei: vacanta la Bruxelles

  Puţine oraşe se pot compara cu Bruxelles în ceea ce priveşte cosmopolitismul, pentru că, aici, un sfert din locuitori sunt străini şi cu greu se poate găsi un amestec mai variat de etnii. Agenţia de turism Ultramarin vă propune pentru minivacanța de 1 Decembrie să descoperiți splendidele piețe de Crăciun din capitala europeană, dar și numeroasele obiective turistice ale orașului.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  24.11.2016

  Hai de 1 decembrie in Dubai! Vacanta in paradisul desertului

  O vizită în Dubai este ca o escapadă pe platourile de filmare ale unei producţii SF. Totul e gigantic, opulent, exuberant, dar, în acelaşi timp, se încadrează în filosofia locului. Cei care au creat incredibilul Dubai şi-au dorit să împingă orice limită spre infinit. Insulele artificiale, hotelurile cu foarte multe stele și pârtiile de schi acoperite aduc Dubaiului milioane de vizitatori în fiecare an.

  Citeste mai departe

 • Banatul Azi  -  17.10.2016

  Răsfăț de weekend de toamnă: Miskolctapolca

  Ultima lună de toamnă înseamnă pentru mulţi dintre noi dorul de căldură, de răsfăţ, de apă. Motiv pentru care noiembrie este una dintre cele mai potrivite perioade să ne relaxăm cu masaje, jacuzzi, saune şi bazine termale. Într-un cuvânt, la SPA!

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  17.10.2016

  O minunatie! Rasfat de weekend de toamna: Miskolctapolca

  TIMISOARA. Ultima luna de toamna inseamna pentru multi dintre noi dorul de caldura, de rasfat, de apa. Motiv pentru care noiembrie este una dintre cele mai potrivite perioade sa ne relaxam cu masaje, jacuzzi, saune si bazine termale. Intr-un cuvant, la SPA!

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  17.10.2016

  Spa in pestera: Miskolctapolca, un loc de poveste

  Vara e deja departe, dar dorul de căldură, de răsfăț, de apă poate fi alinat și în prag de iarnă. În noiembrie, sunteți invitați la masaje, jacuzzi, saune şi bazine termale. Într-un cuvânt, la spa! Destinația propusă de Agenția de turism Ultramarin e unică în Europa.

  Citeste mai departe

 • Banatul Azi  -  10.10.2016

  La plimbare prin cele mai frumoase Pieţe de Crăciun ale Europei

  Pe negândite, prinşi în activităţile cotidiene, timpul trece pe lângă noi, iar anotimpul rece este la un pas distanţă. Iarna are şi ea însă farmecul ei, chiar dacă nu avem timp de concedii lungi şi răsfăţ undeva, departe. Nimic nu poate fi mai frumos, în aşteptarea sărbătorilor, decât o escapadă la un Târg de Crăciun, cu atmosferă idilică, cu multă veselie şi oameni mereu bine dispuşi. Agenţia de turism Ultramarin vă invită în acest sfârşit de toamnă/început de iarnă, la cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, în câteva excursii de weekend la Berlin, Nurnberg, Budapesta, Viena, Praga, sau Szeged.

  Citeste mai departe

 • Banatul Azi  -  03.10.2016

  Toamna în grădinile vieneze

  Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena. Iar cei care nu au ajuns, probabil că nu o dată au urmărit fascinaţi imagini filmate în maiestuoasa capitală austriacă, admirând aerul imperial şi dorindu-şi să fie parte din povestea vieneză, măcar pentru o vreme.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  10.10.2016

  La plimbare prin cele mai frumoase Piete de Craciun ale Europei, cu plecare din Timisoara

  Pe negandite, prinsi in activitatile cotidiene, timpul trece pe langa noi, iar anotimpul rece este la un pas distanta. Iarna are si ea insa farmecul ei, chiar daca nu avem timp de concedii lungi si rasfat undeva, departe. Nimic nu poate fi mai frumos, in asteptarea sarbatorilor, decat o escapada la un Targ de Craciun, cu atmosfera idilica, cu multa veselie si oameni mereu bine dispusi.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  03.10.2016

  Cat de frumoasa poate fi toamna in gradinile vieneze! Esti invitat intr-o excursie ca un spectacol

  TIMISOARA. Probabil ca nu exista timisorean pasionat de calatorii care sa nu fi ajuns macar o data in Viena. Iar cei care nu au ajuns, probabil ca nu o data au urmarit fascinati imagini filmate in maiestuoasa capitala austriaca, admirand aerul imperial si dorindu-si sa fie parte din povestea vieneza, macar pentru o vreme. Real sau virtual, Viena este una dintre destinatiile obligatorii pentru oricine este pasionat de frumusetea vizuala si sufleteasca. si nu degeaba oricine poate sa se intoarca de nenumarate ori, pentru ca parca niciodata nu te saturi de atmosfera aceea regala, de sarbatoare, care pluteste pe strazi.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  10.10.2016

  Poveste de iarna: cele mai frumoase targuri de Craciun ale Europei

  Pe negândite, prinşi în activităţile cotidiene, timpul trece pe lângă noi, iar anotimpul rece este la un pas distanţă. Iarna are însă farmecul ei și nimic nu poate fi mai frumos, în aşteptarea sărbătorilor, decât o vizită la un târg de Crăciun, cu atmosferă idilică, cu multă veselie şi oameni mereu bine dispuşi.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  03.10.2016

  Toamna de poveste in gradinile Vienei / FOTO

  Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena, una dintre destinaţiile obligatorii pentru cei pasionați de frumuseţea vizuală şi sufletească. Aici te poți întoarce de fiecare dată, pentru că niciodată parcă nu te saturi de atmosfera aceea imperială, de sărbătoare, care pluteşte pe străzi.

  Citeste mai departe

 • Banatul Azi  -  26.09.2016

  Praga: “Oraşul de aur” în culorile toamnei

  Este de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Aici se află una dintre cele mai cochete şi mai atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti, dar reuşeşte să-şi păstreze totuşi aerul de măreţie de demult, ce nu apune niciodată.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  26.09.2016

  Praga, Orașul de Aur, în culorile toamnei

  Este de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală, iar gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic. Praga este una dintre cele mai cochete capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti, dar reuşeşte să-şi păstreze totuşi aerul de măreţie de demult.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  26.09.2016

  Praga, ‘Orasul de aur’, in culorile toamnei! O excursie de poveste, cu plecare din Timisoara! FOTO!

  Este de ajuns sa stii ca este situat in Boemia centrala si deja gandul la o localitate aflata intr-o regiune cu un asemenea nume primeste brusc un aer melancolic, pitoresc, bland. Aici se afla una dintre cele mai cochete si mai atractive capitale europene, un vechi oras regal care atrage anual peste patru milioane de turisti, dar reuseste sa-si pastreze totusi aerul de maretie de demult, ce nu apune niciodata.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  26.09.2016

  Praga, Orasul de Aur, in culorile toamnei

  Este de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală, iar gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic. Praga este una dintre cele mai cochete capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti, dar reuşeşte să-şi păstreze totuşi aerul de măreţie de demult.

  Citeste mai departe

 • Banatul Azi  -  19.09.2016

  Budapesta și Belgrad – două capitale splendide în orice anotimp

  Un city-break cu Agenţia de Tursim Ultramarin este, în orice perioadă a anului, o experienţă extraordinară: la doar câteve ore de mers pe autostradă, te întâmpină două oraşe de o frumuseţe incredibilă, cu evenimente şi atracţii pentru toate gusturile. Budapesta și Belgrad, capitalele Ungariei, respectiv Serbiei, reprezintă escapada cea mai la îndemână pentru un weekend de toamnă.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  19.09.2016

  Budapesta și Belgrad, destinații splendide în orice anotimp

  Un city-break cu Agenţia de Tursim Ultramarin este, în orice perioadă a anului, o experienţă extraordinară: la doar câteve ore de mers pe autostradă, te întâmpină două oraşe de o frumuseţe incredibilă, cu evenimente şi atracţii pentru toate gusturile. Budapesta și Belgrad, capitalele Ungariei, respectiv Serbiei, reprezintă escapada cea mai la îndemână pentru un weekend de toamnă.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  19.09.2016

  Budapesta si Belgrad – doua capitale splendide in orice anotimp! Excursii minunate cu plecare din Timisoara

  TIMISOARA. Un city-break cu Agentia de Tursim Ultramarin este, in orice perioada a anului, o experienta extraordinara: la doar cateve ore de mers pe autostrada, te intampina doua orase de o frumusete incredibila, cu evenimente si atractii pentru toate gusturile. Budapesta si Belgrad, capitalele Ungariei, respectiv Serbiei, reprezinta escapada cea mai la indemana pentru un weekend de toamna.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  19.09.2016

  Budapesta si Belgrad, destinatii splendide in orice anotimp / FOTO

  Un city-break cu Agenţia de Turism Ultramarin este, în orice perioadă a anului, o experienţă extraordinară: la doar câteve ore de mers pe autostradă, te întâmpină două oraşe de o frumuseţe incredibilă, cu evenimente şi atracţii pentru toate gusturile. Budapesta și Belgrad, capitalele Ungariei, respectiv Serbiei, reprezintă escapada cea mai la îndemână pentru un weekend de toamnă.

  Citeste mai departe

 • Banatul Azi  -  12.09.2016

  Roma, în culorile toamnei

  Unul din cele mai frumoase oraşe ale lumii, supranumit “cetatea eternă” nu doar pentru istoria nemuritoare ce răzbate din zidurile vechi, ci şi pentru faptul că este un loc unde vrei să te reîntorci mereu şi mereu, de oricâte ori l-ai vizita – este Roma. Agenţia de turism Ultramarin vă propune un circuit de o săptămână, cu autocarul din Timişoara, pentru a vă bucura din plin de frumuseţea excepţională a capitalei italiene dar și a altăro câteva orașe – muzeu în aer liber.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  12.09.2016

  Roma, in culorile toamnei! O excursie de poveste, cu plecare din Timisoara!

  TIMISOARA. Unul din cele mai frumoase orase ale lumii, supranumit “cetatea eterna” nu doar pentru istoria nemuritoare ce razbate din zidurile vechi, ci si pentru faptul ca este un loc unde vrei sa te reintorci mereu si mereu, de oricate ori l-ai vizita – este Roma.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  12.09.2016

  Vacanta la Roma: Cetatea Eterna, in culorile toamnei / FOTO

  Unul din cele mai frumoase oraşe ale lumii, supranumit „Cetatea eternă”, nu doar pentru istoria nemuritoare ce răzbate din zidurile vechi, ci şi pentru faptul că este un loc unde vrei să te reîntorci mereu şi mereu, este Roma. Agenţia de turism Ultramarin vă propune un circuit de o săptămână, cu autocarul din Timişoara, pentru a vă bucura din plin de frumuseţea excepţională a capitalei italiene, dar și a altor câteva orașe – muzeu în aer liber.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  05.09.2016

  Calatorie in lumea povestilor: castelele bavareze! O excursie spectacol, cu plecare din Timisoara

  Exista, undeva la vestul Europei, un tinut de poveste, cu munti decupati parca din carti ilustrate, cu lacuri cu ape cristaline, cu orasele medievale si oameni ospitalieri, cu castele fastuoase si biserici baroce in care te pierzi in timp. tinutul Bavariei este un loc in care poti trai bucuria in forma ei cea mai pura.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  05.09.2016

  Calatorie de poveste: Bavaria, tinutul castelelor

  Există undeva în vestul Europei un ţinut de poveste, cu munţi decupaţi parcă din cărţi ilustrate, cu lacuri cu ape cristaline, cu orăşele medievale şi oameni ospitalieri, cu castele fastuoase şi biserici baroce în care te pierzi în timp. Ţinutul Bavariei este un loc în care poţi trăi bucuria în forma ei cea mai pură.

  Citeste mai departe

 • Banatul Azi  -  29.08.2016

  Culorile toamnei în escapade de weekend (P)

  Atunci când simţi nevoia unei escapade scurte care să îţi umple sufletul de frumuseţe, atunci când nu te poţi sătura de plăcerea călătoriei şi a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile în care în doar câteva zile îţi încarci bateriile pentru câteva luni.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  29.08.2016

  Culorile toamnei, în citybreakuri de neuitat

  Când simţi nevoia unei escapade care să îţi umple sufletul de frumuseţe, când nu te poţi sătura de plăcerea călătoriei şi a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile în care în doar câteva zile îţi încarci bateriile pentru câteva luni.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  29.08.2016

  O bucurie! Vacantele de weekend prin Europa, in culorile toamnei, cu plecare din Timisoara! FOTO!

  TIMISOARA. Atunci cand simti nevoia unei escapade scurte care sa iti umple sufletul de frumusete, atunci cand nu te poti satura de placerea calatoriei si a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile, in care, in doar cateva zile, iti incarci bateriile pentru cateva luni.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  27.06.2016

  Intre legenda si credinta, prin Romania, cu Agentia de turism Ultramarin. FOTO!

  Romania este in ultimii ani una dintre cele mai cautate destinatii turistice de catre straini. Agentia de turism Ultramarin si-a propus, de doi ani incoace, sa faca tara noastra atractiva si pentru romani. Tocmai de aceea, in aceasta vacanta de vara, propunerea este inedita si fascinanta: un traseu cu sapte zile pline, in care vom strabate cu autocarul cele mai frumoase zone ale Romaniei.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  29.08.2016

  Culorile toamnei, in citybreakuri de neuitat / FOTO

  Când simţi nevoia unei escapade care să îţi umple sufletul de frumuseţe, când nu te poţi sătura de plăcerea călătoriei şi a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile în care în doar câteva zile îţi încarci bateriile pentru câteva luni.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  21.03.2016

  Praga, ”Orașul de Aur”: weekendul perfect, într-o primăvară superbă

  Este de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Praga este una dintre cele atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  14.03.2016

  Primăvara în Viena: invitație la Târgul de Paște din capitala imperială

  Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena. Iar cei care nu au ajuns probabil că nu o dată au urmărit fascinaţi imagini filmate în maiestuoasa capitală austriacă, admirând aerul imperial şi dorindu-şi să fie parte din povestea vieneză.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  07.03.2016

  Croația, destinația verii 2016: plaje nesfârșite și ape azurii

  Undeva în Croația există un orășel medieval situat la granița dintre munte și mare, cu case din piatră ce urcă și coboară ca niște trepte, cu peșteri și catacacombe, cu locașuri încărcate de istorie și spiritualitate. Tot aici sunt însă și plaje ireal de frumoase, cu o mare limpede și azurie, pe care plutesc bărcuțe de pe care poți admira florile imense de cactus ce cresc pe mal, la umbra pinilor.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  21.03.2016

  Aventura la Praga! “Orasul de aur” in culorile primaverii. FOTO!

  Este de ajuns sa stii ca este situat in Boemia centrala si deja gandul la o localitate aflata intr-o regiune cu un asemenea nume primeste brusc un aer melancolic, pitoresc, bland. Aici se afla una dintre cele mai cochete si mai atractive capitale europene, un vechi oras regal care atrage anual peste patru milioane de turisti, dar reuseste sa-si pastreze totusi aerul de maretie de demult, ce nu apune niciodata.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  14.03.2016

  Targ de Paste in capitala imperiala Viena

  TIMISOARA. Probabil ca nu exista timisorean pasionat de calatorii care sa nu fi ajuns macar o data in Viena. Iar cei care nu au ajuns, probabil ca nu o data au urmarit fascinati imagini filmate in maiestuoasa capitala austriaca, admirand aerul imperial si dorindu-si sa fie parte din povestea vieneza, macar pentru o vreme. Real sau virtual, Viena este una dintre destinatiile obligatorii pentru oricine este pasionat de frumusetea vizuala si sufleteasca. S nu degeaba oricine poate sa se intoarca de nenumarate ori, pentru ca parca niciodata nu te saturi de atmosfera aceea regala, de sarbatoare, care pluteste pe strazi.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  07.03.2016

  Croatia – noua destinatie a verii 2016! Hai si tu! GALERIE FOTO!

  TIMISOARA. Undeva, in Croatia, exista un orasel medieval situat la granita dintre munte si mare, cu case din piatra ce urca si coboara ca niste trepte, cu pesteri si catacacombe de o frumusete ce aproape ca nu poate fi descrisa in cuvinte, cu cladiri si locasuri incarcate de istorie si de spiritualitate. Dar si cu plaje ireal de frumoase, cu o mare limpede si azurie, cu barcute pitoresti de pe care poti admira florile imense de cactus ce cresc pe mal, la umbra pinilor.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  28.03.2016

  Praga, Orasul de Aur: weekendul perfect, intr-o primavara superba

  Este de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Praga este una dintre cele atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  14.03.2016

  Primavara in Viena: invitatie la Targul de Paste din capitala imperiala

  Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena. Iar cei care nu au ajuns probabil că nu o dată au urmărit fascinaţi imagini filmate în maiestuoasa capitală austriacă, admirând aerul imperial şi dorindu-şi să fie parte din povestea vieneză.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  07.03.2016

  Croatia, destinatia verii 2016: plaje nesfarsite si ape azurii

  Undeva în Croația există un orășel medieval situat la granița dintre munte și mare, cu case din piatră ce urcă și coboară ca niște trepte, cu peșteri și catacacombe, cu locașuri încărcate de istorie și spiritualitate. Tot aici sunt însă și plaje ireal de frumoase, cu o mare limpede și azurie, pe care plutesc bărcuțe de pe care poți admira florile imense de cactus ce cresc pe mal, la umbra pinilor.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  29.02.2016

  O capodoperă de vacanță: oferta Ultramarin pentru sezonul primăvară/vară

  La Timișoara are loc, în primul weekend din martie, un eveniment care va permite oricui să își facă planuri de vacanță: Târgul de Turism Vacanța, ajuns la cea de-a treia ediție. Una dintre cele mai vechi și serioase agenții timișorene este pregătită să transforme fiecare excursie într-o adevărată „capodoperă”.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  29.02.2016

  ‘O capodopera de vacanta’, oferta inedita a Agentiei de Turism Ultramarin pentru sezonul primavara – vara

  TIMISOARA. In weekendul urmator, la Timisoara va avea loc un eveniment care ii va permite oricui sa isi faca planuri de vacanta: Targul de Turism Vacanta, ajuns la cea de-a treia editie. Ocazie cu care una dintre cele mai vechi si serioase agentii timisorene este pregatita sa transforme fiecare excursie intr-o adevarata “capodopera”.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  29.02.2016

  O capodopera de vacanta: oferta Ultramarin pentru sezonul primavara/vara / FOTO

  La Timișoara are loc, în primul weekend din martie, un eveniment care va permite oricui să își facă planuri de vacanță: Târgul de Turism Vacanța, ajuns la cea de-a treia ediție. Una dintre cele mai vechi și serioase agenții timișorene este pregătită să transforme fiecare excursie într-o adevărată „capodoperă”.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  27.02.2016

  Superoferte pentru o… capodopera de vacanta

  Târgul de Turism Vacanţa are loc în perioada 4-6 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Nu ratați aici standul Ultramarin, unde vă așteaptă multe surprize, evenimente şi oferte speciale. Fiecare vacanță poate deveni astfel o… capodoperă.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  24.02.2016

  „O capodoperă de vacanță” – oferta inedită a Agenţiei de Turism Ultramarin pentru sezonul primăvară – vară

  Agenţia de Turism Ultramarin participă între 4 şi 6 martie 2016 la Târgul de Turism Vacanţa, care se va desfăşura la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Pe perioada primului weekend din luna martie, la standul Agenţiei de Tursim Ultramarin veţi fi așteptați într-o atmosferă specială de vacanţă, cu multe surprize, evenimente şi oferte speciale.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  22.02.2016

  Lefkada: vacanță în paradis, la prețuri de early booking

  Grecia rămâne și în acest an in topul destinațiilor de vacanță ale bănățenilor. Marea turcoaz, plajele nesfârșite și atmosfera inconfundabilă a vacanței perfecte nu pot fi întâlnite niciunde altundeva.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  22.02.2016

  Descopera Lefkada, paradisul salbatic al Greciei, intr-o vacanta de neuitat!

  TIMISOARA. Grecia ramane si in acest an in topul destinatiilor de vacanta ale banatenilor, pentru ca marea turcoaz, plajele nesfarsite si atmosfera incconfundabila a vacantei perfecte nu pot fi intalnite niciunde altundeva.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  22.02.2016

  Lefkada: vacanta in paradis, la preturi de early booking

  Grecia rămâne și în acest an in topul destinațiilor de vacanță ale bănățenilor. Marea turcoaz, plajele nesfârșite și atmosfera inconfundabilă a vacanței perfecte nu pot fi întâlnite niciunde altundeva.

  Citeste mai departe

 • Renasterea banateana  -  11.02.2016

  Minivacanță în Mărginimea Sibiului și la Păltiniș, pentru bănăţeni

  Bănățenii care vor să se bucure de cele trei zile libere de la sfârșitul săptămânii viitoare (vineri,19 februarie 2016 este zi liberă) o pot face la Păltiniș, cea mai veche și cea mai înaltă stațiune din România (1.442 m), cu ajutorul agenției timișorene de turism Ultramarin, care organizează o minivacanță în Mărginimea Sibiului și în această renumită stațiune, așezată într-o pădure de conifere și cunoscută pentru aerul pur, puternic ozonizat.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  15.02.2016

  Vacanțe în Thassos, insula de smarald a Greciei, la prețuri Early Booking

  Insula de smarald a Greciei este, în această vară, una dintre destinaţiile de vis pentru concediu. Thassos este un loc în care fiecare turist, oricât de pretențios, poate găsi ceva pe gustul lui: mare şi munte, păduri de un verde viu ce coboară prin nisipul strălucitor până în apele albastre, plaje liniştite şi curate, dar şi locuri unde distracţia ţine până în zori.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  08.02.2016

  Amintiri pentru o viață: concert Andre Rieu la Budapesta

  O excursie la Budapesta cu Agenţia de Turism Ultramarin este, în orice perioadă a anului, o experienţă extraordinară. Aflat la doar câteve ore de mers pe autostradă, Budapesta este un oraş de o frumuseţe incredibilă, cu atracţii pentru toate gusturile. Iar un concert Andre Rieu este chiar un eveniment special.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  15.02.2016

  Thassos – Insula de smarald a Greciei, la preturi Early Booking! FOTO!

  Insula de smarald a Greciei, cum mai e numita Thassos, este in aceasta vara una dintre destinatiile de vis pentru concediu. Aceasta pentru ca e un loc unde se gaseste cate ceva pentru toate gusturile: mare si munte in acelasi peisaj, paduri de un verde viu ce coboara prin nisipul stralucitor pana in apele albastre, plaje linistite si curate, inconjurate doar de taverne traditionale, dar si locuri unde distractia tine pana in zori.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  08.02.2016

  O amintire pe viata: Andre Rieu la Budapesta! Cum poti sa ajungi acolo?

  O excursie la Budapesta cu Agentia de Tursim Ultramarin este, in orice perioada a anului, o experienta extraordinara: aflat la doar cateve ore de mers pe autostrada, te intampina un oras de o frumusete incredibila, cu evenimente si atractii pentru toate gusturile.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  15.02.2016

  Vacante in Thassos, insula de smarald a Greciei, la preturi Early Booking

  Insula de smarald a Greciei este, în această vară, una dintre destinaţiile de vis pentru concediu. Thassos este un loc în care fiecare turist, oricât de pretențios, poate găsi ceva pe gustul lui: mare şi munte, păduri de un verde viu ce coboară prin nisipul strălucitor până în apele albastre, plaje liniştite şi curate, dar şi locuri unde distracţia ţine până în zori.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  08.02.2016

  Amintiri pentru o viata: concert Andre Rieu la Budapesta

  O excursie la Budapesta cu Agenţia de Turism Ultramarin este, în orice perioadă a anului, o experienţă extraordinară. Aflat la doar câteve ore de mers pe autostradă, Budapesta este un oraş de o frumuseţe incredibilă, cu atracţii pentru toate gusturile. Iar un concert Andre Rieu este chiar un eveniment special.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  01.02.2016

  Escapade de primăvară: minivacanță în orașe superbe

  Apropierea primăverii atrage după ea bucuria ieşitului din casă, a plimbărilor cât mai lungi în aer liber, a descoperirii frumuseţilor lumii. Atunci când simţi nevoia unei escapade care să îţi umple sufletul de frumuseţe, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  25.01.2016

  Primăvara in Cetatea Eternă: vacanță de neuitat la Roma

  Unul din cele mai frumoase oraşe ale lumii vă așteaptă să-i descoperiți secretele, într-o vacanță de primăvară. Roma, Cetatea Eternă, trebuie văzută măcar o dată în viață, dar, dacă ați ajuns aici, sunt toate șansele să vă întoarceți. Primăvara este anotimpul perfect să vă deschideți sufletele către o excursie de neuitat.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  25.01.2016

  Minivacanta de Paste in Cetatea Eterna – Roma! FOTO!

  Unul din cele mai frumoase orase ale lumii, supranumit “Cetatea Eterna” nu doar pentru istoria nemuritoare ce razbate din zidurile vechi, ci si pentru faptul ca este un loc unde vrei sa te reintorci mereu si mereu, de oricate ori l-ai vizita – este Roma.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  01.02.2016

  Escapadele primaverii 2016, in city-break-uri pline de aventura, cu plecare din Timisoara! FOTO!

  TIMISOARA. Bucuria venirii primaverii atrage dupa ea bucuria iesitului din casa, a plimbarilor cat mai lungi in aer liber, a descoperirii frumusetilor lumii. Iar atunci cand simti nevoia unei escapade scurte care sa iti umple sufletul de frumusete, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile in care, in doar cateva zile, iti incarci bateriile pentru cateva luni.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  01.02.2016

  Escapade de primavara: minivacanta in orase superbe

  Apropierea primăverii atrage după ea bucuria ieşitului din casă, a plimbărilor cât mai lungi în aer liber, a descoperirii frumuseţilor lumii. Atunci când simţi nevoia unei escapade care să îţi umple sufletul de frumuseţe, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  25.01.2016

  Primavara in Cetatea Eterna: vacanta de neuitat la Roma

  Unul din cele mai frumoase oraşe ale lumii vă așteaptă să-i descoperiți secretele, într-o vacanță de primăvară. Roma, Cetatea Eternă, trebuie văzută măcar o dată în viață, dar, dacă ați ajuns aici, sunt toate șansele să vă întoarceți. Primăvara este anotimpul perfect să vă deschideți sufletele către o excursie de neuitat.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  18.01.2016

  Dacă e vara lui 2016, e Croația! Dacă e Croația, e Crikvenica!

  Undeva, în Croația, există un orășel medieval situat la granița dintre munte și mare. Sunt case din piatră, sunt peșteri care aproape că nu pot fi descrise în cuvinte, sunt locuri încărcate de istorie, dar și plaje ireal de frumoase. E Crikvenica, destinația verii 2016 la Ultramarin.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  18.01.2016

  Croatia – noua destinatie a verii 2016, cu plaje de vis si locuri de poveste!

  TIMISOARA. Undeva, in Croatia, exista un orasel medieval situat la granita dintre munte si mare, cu case din piatra ce urca si coboara ca niste trepte, cu pesteri si catacacombe de o frumusete ce aproape ca nu poate fi descrisa in cuvinte, cu cladiri si locasuri incarcate de istorie si de spiritualitate. Dar si cu plaje ireal de frumoase, cu o mare limpede si azurie, cu barcute pitoresti de pe care poti admira florile imense de cactus ce cresc pe mal, la umbra pinilor.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  18.01.2016

  Daca e vara lui 2016, e Croatia! Daca e Croatia, e Crikvenica!

  Undeva, în Croația, există un orășel medieval situat la granița dintre munte și mare. Sunt case din piatră, sunt peșteri care aproape că nu pot fi descrise în cuvinte, sunt locuri încărcate de istorie, dar și plaje ireal de frumoase. E Crikvenica, destinația verii 2016 la Ultramarin.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  11.01.2016

  Ianuarie, luna perfectă pentru rezervarea vacanțelor: prețuri cu până la 40% mai mici!

  Începutul de an, mai ales, înseamnă sezonul reducerilor și în turism. Tradus, este sezonul ofertelor Early Booking. Pentru cei nefamiliarizați cu acest termen, este vorba despre reducerile timpurii care apar cu aproximativ șase luni înaintea sezonului de vară sau de iarnă sau înaintea unei excursii anunțate.

  Citeste mai departe

 • TimisoaraAzi.ro  -  10.01.2016

  Tarife cu pana la 40% mai mici, in ianuarie, pentu rezervari de vacante!

  Inceputul de an, mai ales, inseamna sezonul reducerilor si in turism. Tradus, este sezonul ofertelor EARLY BOOKING. Pentru cei nefmiliarizati cu acest termen, este vorba despre reducerile timpurii care apar cu aproximativ sase luni inaintea sezonului de vara sau de iarna sau inaintea unei excursii anuntate.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  11.01.2016

  Ianuarie este perioada perfecta sa va rezervati vacanta! Tarifele sunt cu pana la 40% mai mici!

  TIMISOARA. Inceputul de an, mai ales, inseamna sezonul reducerilor si in turism. Tradus, este sezonul ofertelor EARLY BOOKING. Pentru cei nefamiliarizati cu acest termen, este vorba despre reducerile timpurii care apar cu aproximativ sase luni inaintea sezonului de vara sau de iarna sau inaintea unei excursii anuntate.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  11.01.2016

  Ianuarie, luna perfecta pentru rezervarea vacantelor: preturi cu pana la 40% mai mici!

  Începutul de an, mai ales, înseamnă sezonul reducerilor și în turism. Tradus, este sezonul ofertelor Early Booking. Pentru cei nefamiliarizați cu acest termen, este vorba despre reducerile timpurii care apar cu aproximativ șase luni înaintea sezonului de vară sau de iarnă sau înaintea unei excursii anunțate.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  04.01.2016

  Vacanțe la prețuri Early Booking: energie sau romantism la început de an

  Am intrat în 2016 și, după vârtejul sărbătorilor de iarnă, începem încet-încet să ne reluăm activitățile obișnuite și să ne facem planuri. Ca la orice început, dorințele curg, iar noi ne simțim mai pregătiți ca oricând pentru un an fabulos.

  Citeste mai departe

 • TimisoaraAzi.ro  -  04.01.2016

  Inceputul de an da startul celor mai frumoase calatorii la preturi Early Booking!

  Am intrat de cateva zile in 2016 si dupa vartejul Sarbatorilor de iarna incepem incet, incet sa ne reluam activitatile obisnuite, gandurile, planurile. Si ca la orice inceput de an, dorintele curg, iar noi ne simtim mai pregatiti ca oricand pentru un an fabulous.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  04.01.2016

  Inceputul de an da startul celor mai frumoase calatorii la preturi Early Booking!

  Am intrat de cateva zile in 2016 si dupa vartejul sarbatorilor de iarna incepem incet incet sa ne reluam activitatile obisnuite, gandurile, planurile. Si ca la orice inceput de an, dorintele curg, iar noi ne simtim mai pregatiti ca oricand pentru un an fabulous.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  04.01.2016

  Inceputul de an da startul celor mai frumoase calatorii la preturi Early Booking!

  Am intrat de cateva zile in 2016 si dupa vartejul sarbatorilor de iarna incepem incet, incet sa ne reluam activitatile obisnuite, gandurile, planurile. Si ca la orice inceput de an, dorintele curg, iar noi ne simtim mai pregatiti ca oricand pentru un an fabulous.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  04.01.2016

  Vacante la preturi Early Booking: energie sau romantism la inceput de an

  Am intrat în 2016 și, după vârtejul sărbătorilor de iarnă, începem încet-încet să ne reluăm activitățile obișnuite și să ne facem planuri. Ca la orice început, dorințele curg, iar noi ne simțim mai pregătiți ca oricând pentru un an fabulos.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  02.11.2015

  Revelion în Slovacia: schi, spa, relaxare

  Natură, aer curat și atmosferă de sărbătoare – este propunerea pe care Agenția de turism Ultramarin v-o face pentru petrecerea nopții dintre ani. Renumită pentru pârtiile de schi impecabile, Slovacia este o destinație căutată de mulți turiști, pasionați de schi sau nu. Asta, pentru că pe lângă sporturile de iarnă, există numeroase alte atracții.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  26.10.2015

  Piața de Crăciun de la Viena, perfectă pentru a intra în atmosfera de sărbătoare

  Atât de aproape de vestul României se află unul dintre oraşele cu cel mai înalt nivel de viaţă din lume şi totodată cu una din cele mai mari bogăţii arhitecturale atât în muzee, cât şi pe străzi: Viena. Capitala Austriei este una dintre destinaţiile obligatorii pentru oricine este pasionat de frumuseţea vizuală şi sufletească.

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  12.10.2015

  Cracovia, orașul de poveste din ținutul dragonului

  Turistul care pășește pentru prima dată în Centrul Vechi al Cracoviei are impresia că se întoarce în timp. Prin fața clădirilor medievale trec calești elegante, iar din turnul catedralei răsună din oră în oră sunete de trompetă.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  19.10.2015

  Praga – “Oraşul de aur”, o feerie de culori

  Este de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Aici se află una dintre cele mai cochete şi mai atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti, dar reuşeşte să-şi păstreze totuşi aerul de măreţie de demult, ce nu apune niciodată.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  12.10.2015

  Cracovia – orașul regal din ținutul dragonului

  Turistul care pășește pentru prima dată în Centrul Vechi al Cracoviei are impresia că se întoarce în timp. Prin fața clădirilor medievale trec calești elegante, iar din turnul catedralei răsună din oră în oră sunete de trompetă.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  05.10.2015

  De Moș Nicolae la casa din Bari a Sfântului Nicolae

  În prag de sărbători de iarnă, Agenția de turism Ultramarin pregăteste o excursie la…casa lui Moș Nicolae! Mai exact, în orasul unde se află moaștele acestui îndrăgit sfânt, frumosul Bari.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  21.09.2015

  Festivalul Palincii si al Carnatilor la Castelul Buda

  Budapesta trebuie vizitata macar o data toamna, cand capitala are un aer romantic, unic.Vizitatorii se raresc, iar viata culturala a orasului se reinnoada dupa vacanta de vara. Incepe un nou sezon de festivaluri, concerte, evenimente care mai de care mai frumoase.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  14.09.2015

  Din mica Viena spre capitala imperială Viena

  Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena. Iar cei care nu au ajuns, probabil că nu o dată au urmărit fascinaţi imagini filmate în maiestuoasa capitală austriacă, admirând aerul imperial şi dorindu-şi să fie parte din povestea vieneză, măcar pentru o vreme. Real sau virtual, Viena este una dintre destinaţiile obligatorii pentru oricine este pasionat de frumuseţea vizuală şi sufletească. Şi nu degeaba oricine poate să se întoarcă de nenumărate ori, pentru că parcă niciodată nu te saturi de atmosfera aceea regală, de sărbătoare, care pluteşte pe străzi.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  07.09.2015

  Toamna la Istanbul – o experienta culturala si culinara de exceptie

  Anotimpul culorilor este si mai fascinant intr-un oras unde Occidentul si Orientul isi dau mana, intr-o armonie desavarsita de culori, arome, senzatii. Va propunem sa explorati, la inceputul lunii octombrie, fascinantul Istanbul, intr-un city-break de exceptie propus de Agentia de turism Ultramarin.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  31.08.2015

  Miracolul venețian – o călătorie în lumea artelor

  Cel mai grandios eveniment dedicat artelor contemporane din lume – Bienala de Arta – se desfăşoară în această perioadă într-unul din cele mai impresionante oraşe ale Italiei, Veneţia. Artişti din toate colţurile lumii îşi prezintă cultura naţională exprimată prin diverse forme de arte vizuale: instalaţii, artă video, performance, design ambiental – într-unul din oraşele-muzeu în aer liber. O escapadă în lumea artelor, un sejur plin de frumuseţe vizuală şi bucurie a sufletului la Bienala de artă de la Veneţia – aceasta este una din propunerile pe care Agenţia de turism Ultramarin v-o face pentru această toamnă.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  24.08.2015

  Istanbul – un oraş pe două continente

  Locul unde se întâlnesc două continente: Europa şi Asia, dar şi două istorii şi culturi: cea grecească iar mai apoi cea turcească – acesta este fascinantul Istanbul (sau Constantinopole, sau Byzantium), un oraş cosmopolit, punct de întâlnire al Apusului cu Orientul. La începutul lunii septembrie, când se aprind culorile toamnei, incepe o perioadă tocmai potrivită pentru o escapadă de neuitat în care să vizităm cele mai impresionante monumente ale civilizaţiilor ce şi-au pus amprenta asupra acestui incredibil oraş.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  17.08.2015

  Praga – “Oraşul de aur”, o feerie de culori

  Este de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Aici se află una dintre cele mai cochete şi mai atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti, dar reuşeşte să-şi păstreze totuşi aerul de măreţie de demult, ce nu apune niciodată.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  02.11.2015

  Schi si relaxare – Revelion in Slovacia

  Natura, aer curat si atmosfera de sarbatoare – este propunerea pe care Agentia de turism Ultramarin v-o face pentru petrecerea noptii dintre ani.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  26.10.2015

  Piata de Craciun din Viena, un weekend perfect in atmosfera de sarbatoare

  Atat de aproape de vestul Romaniei, se afla unul dintre orasele cu cel mai inalt nivel de viata din lume si totodata cu una din cele mai mari bogatii arhitecturale atat in muzee, cat si pe strazi: Viena. Capitala Austriei este una dintre destinatiile obligatorii pentru oricine este pasionat de frumusetea vizuala si sufleteasca.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  19.10.2015

  Praga, ‘Orasul de aur’, o feerie de culori! Trebuie sa-l vezi toamna!

  Este de ajuns sa stii ca este situat in Boemia centrala si deja gandul la o localitate aflata intr-o regiune cu un asemenea nume primeste brusc un aer melancolic, pitoresc, bland. Aici se afla una dintre cele mai cochete si mai atractive capitale europene, un vechi oras regal care atrage anual peste patru milioane de turisti, dar reuseste sa-si pastreze totusi aerul de maretie de demult, ce nu apune niciodata.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  12.10.2015

  Cracovia – orasul regal din tinutul dragonului

  Turistul care paseste pentru prima data in Centrul Vechi al Cracoviei are impresia ca se intoarce in timp. Prin fata cladirilor medievale trec calesti elegante, iar din turnul catedralei rasuna din ora in ora sunete de trompeta.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  05.10.2015

  De Mos Nicolae, la casa din Bari a Sfantului Nicolae, intr-o vacanta de poveste

  In prag de sarbatori de iarna, Agentia de Turism Ultramarin pregateste o excursie la…casa lui Mos Nicolae! Mai exact, in orasul unde se afla moastele acestui indragit sfant, frumosul Bari.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  21.09.2015

  Festivalul Palincii si al Carnatilor la Castelul Buda

  Budapesta trebuie vizitata macar o data toamna, cand capitala are un aer romantic, unic. Vizitatorii se raresc, iar viata culturala a orasului se reinnoada dupa vacanta de vara. Incepe un nou sezon de festivaluri, concerte, evenimente care mai de care mai frumoase.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  14.09.2015

  Din ‘mica Viena’ spre capitala imperiala Viena

  Probabil ca nu exista timisorean pasionat de calatorii care sa nu fi ajuns macar o data in Viena. Iar cei care nu au ajuns, probabil ca nu o data au urmarit fascinati imagini filmate in maiestuoasa capitala austriaca, admirand aerul imperial si dorindu-si sa fie parte din povestea vieneza, macar pentru o vreme. Real sau virtual, Viena este una dintre destinatiile obligatorii pentru oricine este pasionat de frumusetea vizuala si sufleteasca. si nu degeaba oricine poate sa se intoarca de nenumarate ori, pentru ca parca niciodata nu te saturi de atmosfera aceea regala, de sarbatoare, care pluteste pe strazi.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  07.09.2015

  Toamna la Istanbul – o experienta culturala si culinara de exceptie, cu plecare din Timisoara

  Occidentul si Orientul isi dau mana, intr-o armonie desavarsita de culori, arome si senzatii. Acolo, anotimpul culorilor este si mai fascinant. Va propunem sa explorati, la inceputul lunii octombrie, fascinantul Istanbul, intr-un city-break de exceptie propus de Agentia de turism Ultramarin.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  31.08.2015

  Miracolul venetian – o calatorie in lumea artelor

  Cel mai grandios eveniment dedicat artelor contemporane din lume – Bienala de Arta – se desfasoara in aceasta perioada intr-unul din cele mai impresionante orase ale Italiei, Venetia. Artisti din toate colturile lumii isi prezinta cultura nationala exprimata prin diverse forme de arte vizuale: instalatii, arta video, performance, design ambiental – intr-unul din orasele-muzeu in aer liber. O escapada in lumea artelor, un sejur plin de frumusete vizuala si bucurie a sufletului la Bienala de arta de la Venetia – aceasta este una din propunerile pe care Agentia de turism Ultramarin v-o face pentru aceasta toamna.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  24.08.2015

  Istanbul, orasul fascinant aflat pe doua continente, te asteapta sa-l descoperi in cel mai spectaculos city-break al toamnei!

  Locul unde se intalnesc doua continente: Europa si Asia, dar si doua istorii si culturi: cea greceasca iar mai apoi cea turceasca – acesta este fascinantul Istanbul (sau Constantinopole, sau Byzantium), un oras cosmopolit, punct de intalnire al Apusului cu Orientul.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  17.08.2015

  Praga – ‘Orasul de aur’, o feerie de culori! Hai sa-l descoperi!

  Este de ajuns sa stii ca este situat in Boemia centrala si deja gandul la o localitate aflata intr-o regiune cu un asemenea nume primeste brusc un aer melancolic, pitoresc, bland. Aici se afla una dintre cele mai cochete si mai atractive capitale europene, un vechi oras regal care atrage anual peste patru milioane de turisti, dar reuseste sa-si pastreze totusi aerul de maretie de demult, ce nu apune niciodata.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  10.08.2015

  Culorile toamnei in escapade de weekend! Cele mai frumoase city-break-uri cu plecare din Timisoara!

  Atunci cand simti nevoia unei escapade scurte care sa iti umple sufletul de frumusete, atunci cand nu te poti satura de placerea calatoriei si a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend, city-breakurile in care in doar cateva zile iti incarci bateriile pentru cateva luni.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  03.08.2015

  Minivacanta pe Dunare, de Sfanta Maria, pe un traseu de vis

  La mijlocul lunii august, cand arsita dogoreste mai tare, o plimbare pe apa cu timp de vizitare a catorva orase maiestuoase poate fi minivacanta perfecta pentru multi dintre noi.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  02.11.2015

  Revelion in Slovacia: schi, spa, relaxare

  Natură, aer curat și atmosferă de sărbătoare – este propunerea pe care Agenția de turism Ultramarin v-o face pentru petrecerea nopții dintre ani. Renumită pentru pârtiile de schi impecabile, Slovacia este o destinație căutată de mulți turiști, pasionați de schi sau nu. Asta, pentru că pe lângă sporturile de iarnă, există numeroase alte atracții.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  26.10.2015

  Piata de Craciun de la Viena, perfecta pentru a intra in atmosfera de sarbatoare

  Atât de aproape de vestul României se află unul dintre oraşele cu cel mai înalt nivel de viaţă din lume şi totodată cu una din cele mai mari bogăţii arhitecturale atât în muzee, cât şi pe străzi: Viena. Capitala Austriei este una dintre destinaţiile obligatorii pentru oricine este pasionat de frumuseţea vizuală şi sufletească.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  19.10.2015

  Praga, calatorie in timp in Orasul de Aur

  E de ajuns să ştii că este situată în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic. Praga este una dintre cele mai cochete şi mai atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti și reuşeşte să-şi păstreze aerul de măreţie de demult.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  12.10.2015

  Cracovia, orasul de poveste din tinutul dragonului

  Turistul care pășește pentru prima dată în Centrul Vechi al Cracoviei are impresia că se întoarce în timp. Prin fața clădirilor medievale trec calești elegante, iar din turnul catedralei răsună din oră în oră sunete de trompetă.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  05.10.2015

  De Mos Nicolae, la casa din Bari a Sfantului Nicolae

  În prag de sărbători de iarnă, Agenția de turism Ultramarin pregătește o excursie la casa lui Moș Nicolae! Mai exact, în orașul în care se află moaștele acestui îndrăgit sfânt, frumosul Bari.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  21.09.2015

  Delicii de toamna in Budapesta: Festivalul Palincii si al Carnatilor

  Budapesta trebuie vizitată măcar o dată toamna, când orașul are un aer unic. Turiștii se răresc, iar viața culturală se reînnoadă după vacanța de vară. Începe un nou sezon de festivaluri, concerte, evenimente care de care mai frumoase.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  14.09.2015

  La pas prin Viena, in culorile toamnei

  Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena. Iar cei care nu au ajuns probabil că nu o dată au urmărit fascinaţi imagini filmate în maiestuoasa capitală austriacă, admirând aerul imperial şi dorindu-şi să fie parte din povestea vieneză, măcar pentru o vreme.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  07.09.2015

  Toamna la Istanbul: o experienta de neuitat

  Anotimpul culorilor este și mai fascinant într-un oraș unde Occidentul și Orientul își dau mâna, într-o armonie desăvârșită de culori, arome, senzații. Vă propunem să explorați, la începutul lunii octombrie, fascinantul Istanbul, într-un city-break de excepție propus de Agenția de turism Ultramarin.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  31.08.2015

  Miracol venetian in prag de toamna

  Cel mai grandios eveniment dedicat artelor contemporane din lume, Bienala de Artă, se desfăşoară în această perioadă într-unul din cele mai impresionante oraşe ale Italiei, Veneţia. Artişti din toate colţurile lumii îşi prezintă cultura naţională exprimată prin diverse forme de arte vizuale: instalaţii, artă video, performance, design ambiental.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  24.08.2015

  Toamna la Istanbul: trei zile la intalnirea a doua continente

  Locul unde se întâlnesc două continente: Europa şi Asia, dar şi două istorii şi culturi: cea grecească, iar mai apoi cea turcească. Acesta este fascinantul Istanbul – sau Constantinopole, sau Byzantium -, un oraş cosmopolit, punct de întâlnire al Apusului cu Orientul.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  17.08.2015

  Praga: calatorie in timp in orasul de aur

  E de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Praga, una dintre cele mai cochete capitale europene, este un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti, dar reuşeşte să-şi păstreze totuşi aerul de măreţie de demult.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  10.08.2015

  Sapte destinatii, pentru sapte povesti: city-breakuri perfecte pentru toamna

  Atunci când simţi nevoia unei escapade care să îţi umple sufletul de frumuseţe, când nu te poţi sătura de plăcerea călătoriei şi a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend. Un city-break are calitatea magică de a-ți încărca bateriile pentru câteva luni, și asta în doar câteva zile.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  03.08.2015

  Patru zile de relaxare suprema, pe Dunare

  La mijlocul lunii august, când arșița dogorește mai tare, o plimbare pe apă cu timp de vizitare a câtorva orașe maiestuoase poate fi minivacanța perfectă pentru mulți dintre noi. Agenția de turism Ultramarin vă propune ca, de Sfânta Maria, să vă aventurați într-o vacanță în care să descoperiți câteva dintre cele frumoasele capitale dunărene.

  Citeste mai departe

 • Renasterea banateana  -  16.06.2015

  Lefkada: un nou colț de paradis îi așteaptă pe timișeni

  Una dintre destinațiile care devin din ce în ce mai căutate de bănățeni și de ceilalți locuitori din vestul României pentru petrecerea unor concedii de vis este insula grecească Lefkada.

  Citeste mai departe

 • Renasterea banateana  -  15.06.2015

  Coasta de Azur, o destinaţie cu surprize plăcute pentru timişoreni

  Una dintre cele mai exotice destinatii din Europa, Coasta de Azur, cunoscută şi sub numele de Riviera Franceză, este acum la dispoziția bănățenilor și a locuitorilor din vestul țării, datorită unei oferte de nerefuzat gândită și pusă la punct până în cel mai mic detaliu de agenția timișoreană de turism Ultramarin.

  Citeste mai departe

 • TimisoaraAzi.ro  -  15.06.2015

  Lefkada, paradisul salbatic al Greciei, cu cele mai frumoase plaje!

  E sezonul vacantelor, iar cu cat aerul din orase este mai incins, cu atat gandul la apa marii este mai tentant. Iar daca aceasta scalda cele mai frumoase plaje intr-un mic paradis terestru, putem avea un concediu de poveste!

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  15.06.2015

  Lefkada, un paradis sălbatic, cu plaje superbe

  E sezonul vacanțelor și, cu cât aerul din orașe este mai fierbinte, cu atât gândul la apa mării este tot mai tentant. Iar dacă aceasta scaldă unele dintre cele mai frumoase plaje într-un mic paradis terestru, putem avea un concediu de poveste!

  Citeste mai departe

 • ZIUA DE VEST  -  08.06.2015

  Petreceți o vacanță de neuitat în Thassos! Insula de smarald a Greciei vă așteaptă

  Insula de smarald a Greciei, cum mai este numită Thassos, este în vara 2015 una dintre destinaţiile recomandate pentru un concediu perfect la mare. Aceasta pentru că e un loc unde se găseşte câte ceva pentru toate gusturile: mare şi munte în acelaşi peisaj, păduri de un verde viu ce coboară prin nisipul strălucitor până în apele albastre, plaje liniştite şi curate, înconjurate doar de taverne tradiţionale, dar şi locuri unde distracţia ţine până în zori.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  15.06.2015

  FOTO: Lefkada, un paradis sălbatic, cu plaje superbe

  Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule greceşti la Marea Ionică. Peisaje mediteraneene, plaje nesfârşite, vegetaţie luxuriantă, sate tradiţionale, toate acestea reprezintă succesul garantat al unei vacanţe reuşite. Nicăieri în Grecia nu pot fi găsite şapte plaje într-un singur loc, autentice şi sălbatice, ca pe coasta vestică a Lefkadei. Bogate în istorie şi cultură, numeroasele localități ale insulei sunt plasate într-un decor natural magnific, cu dealuri şi munţi, peşteri, cascade și izvoare.

  Citeste mai departe

 • GazetaDinVest.ro  -  08.06.2015

  FOTO: Thassos – Insula de smarald a Greciei

  Insula de smarald a Greciei, cum mai este numită Thassos, este în această vară una dintre destinaţiile de vis pentru concediu. Aceasta pentru că e un loc unde se găseşte câte ceva pentru toate gusturile: mare şi munte în acelaşi peisaj, păduri de un verde viu ce coboară prin nisipul strălucitor până în apele albastre, plaje liniştite şi curate, înconjurate doar de taverne tradiţionale, dar şi locuri unde distracţia ţine până în zori.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  15.06.2015

  Lefkada, paradisul salbatic al Greciei, cu cele mai frumoase plaje!

  E sezonul vacantelor, iar cu cat aerul din orase este mai incins, cu atat gandul la apa mariieste mai tentant. Iar daca aceasta scalda cele mai frumoase plaje intr-un mic paradis terestru, putem avea un concediu de poveste! Agentia de turism Ultramarin a testat si selectat cele mai frumoase plaje grecesti (iar Lefkada este una dintre insulele cu cele mai superbe intinderi de nisip) si va propune sejururi cu autocar direct din Timisoara, in care singura grija a turistului este sa se intoarca cu cat mai multe fotografii de vacanta.

  Citeste mai departe

 • OPINIA TIMISOAREI  -  08.06.2015

  Thassos – Insula de smarald a Greciei – o destinatie perfecta pentru timisoreni, in aceasta vara!

  nsula de smarald a Greciei, cum mai e numita Thassos, este in aceasta vara una dintre destinatiile de vis pentru concediu. Aceasta pentru ca e un loc unde se gaseste cate ceva pentru toate gusturile: mare si munte in acelasi peisaj, paduri de un verde viu ce coboara prin nisipul stralucitor pana in apele albastre, plaje linistite si curate, inconjurate doar de taverne traditionale, dar si locuri unde distractia tine pana in zori.

  Citeste mai departe

 • deBANAT.ro  -  15.06.2015

  Lefkada, un paradis salbatic, cu plaje superbe

  E sezonul vacanțelor și, cu cât aerul din orașe este mai fierbinte, cu atât gândul la apa mării este tot mai tentant. Iar dacă aceasta scaldă unele dintre cele mai frumoase plaje într-un mic paradis terestru, putem avea un concediu de poveste!