Echipa Ultramarin

 • Gabriela Petcana

  General Manager


  Fondatoare a Agenţiei de turism Ultramarin, Gabriela a început această afacere în urma cu 13 ani, din pasiunea de a călători, folosindu-şi calităţile de dascăl pentru a forma o echipă de oameni entuziaşti şi profesionişti. A fost un risc, însă hotărârea de a reuşi, munca si energia cu care conduce echipa, au facut din Ultramarin una dintre cele mai serioase agenţii de pe piaţă. Gabriela s-a implicat încă de la început în tot ceea ce înseamnă această afacere: a fost de la ghid turistic la manager general şi afirmă cu convingere că îşi doreşte să facă turism toată viaţa. 


  Contact: gabriela@ultramarintm.ro
              
 • Simona Lutz

  Agency Director


  Impreuna cu Gabriela Petcana, Simona a pus bazele Agentiei de turism Ultramarin, in urma cu 13 ani. A absolvit Facultatea de Management Turistic si Comercial in anul 2000 si de atunci acest domeniu a devenit un mod de viata. Este o persoana determinata si organizata, dedicata acestei companii, motiv pentru care detine functia de Director de Agentie, de la infiintarea acesteia.
  Dintre locurile vizitate cea mai intensa traire sufleteasca a cunoscuto in Israel, tara despre care considera ca nu poate fi comparata cu nici o alta destinatie.

  Contact: simona@ultramarintm.ro
 • Diana Popovici

  Incoming Manager


  Absolventa a Facultatii de Arte Plastice din Timisoara, Diana si-a gasit locul in agentia de turism Ultramarin lucrand pe partea de graphic-design si de imagine a companiei, iar apoi, fiind o persoana ambitioasa si extrem de organizata, a trecut si la partea administrativa a firmei. Diana este o fire libera, sincera si foarte creativa, iubeeeste soarele si se simte minunat in Grecia, care ramane iubirea ei, dar isi doreste sa ajunga si in Thailanda, Brazilia, Africa de Sud si Mexic.

  Contact: contact@ultramarintm.ro
 • Maria Ladau

  Marketing Manager


  Absolventa a Facultatii de Istorie, cu doctorat in domeniu, Maria a ajuns printr-o intamplare sa lucreze in turism, iar de atunci au trecut opt ani. Timp in care a ajuns sa viziteze toate continentele, insa din toate excursiile cea mai frumoasa amintire este ziua in care a inotat cu delfinii in Mexic. O personalitate activa, care se bucura de fiecare moment al zilei, Maria isi doreste sa urce la Machu Pichu si sa danseze tango in Buenos Aires.

  Contact: maria.ladau@ultramarintm.ro
 • Simona Bader

  PR Manager


  Imbinand cele doua mari pasiuni ale sale, calatoriile si scrisul, Simona se ocupa de tot ce tine de imaginea firmei: articole de prezentare, blog, retele sociale, promovare, organizare de evenimente, seri tematice. Simona gaseste bucurie si frumusete in orice colt al naturii, asa ca orice calatorie inseamna pentru ea un nou cadou de la viata.

  Contact: simona.bader@ultramarintm.ro
 • Andrei Toderas

  Destination Services Manager


  Andrei Toderas este coordonator de proiecte pentru departamentul MICE. El studiază Turism și Ospitalitate la "University of Surrey" din Marea Britanie.
  Rezultatele sale academice bune a făcut posibilă acceptarea sa ca stagiar timp de un an la compania MCI din Bruxelles, leader global in organizarea de evenimente. A terminat stagiul in departamentul de Meetings & Events si si-a imbunatatit înțelegerea industriei de organizari evenimente, reprezentand un atu pentru echipa noastra.
  Andrei este cunoscator al limbii engleze și are abilități de comunicare de bază in franceza, spaniolă, germană și chineză.

  Contact: andrei@ultramarintm.ro
 • Alina Cornaciu

  Financial Manager


  Alina este membra a echipei Ultramarin de noua ani, timp in care a vazut de la an la an cum agentia s-a transformat si a crescut. Este un om loial si sincer, caruia ii place sa lucreze in turism, dar si sa se bucure de placerea calatoriei. Relaxarea totala a cunoscut-o in Corfu, insa dorinta cea mare este sa participe la un pelerinaj in Israel.

  Contact: alina.cornaciu@ultramarintm.ro
 • Viorela Simulescu

  Ticketing Manager


  De cand lucreaza in turism, Viorela marturiseste ca are o noua perspectiva asupra vietii. In timpul petrecut la birou, ea este omul care, cu cel mai mare profesionalism se ocupa de biletele de avion. Visul ei este ca, intr-o buna zi, sa viziteze Australia.

  Contact: extern2@ultramarintm.ro
 • Nicoleta Marin

  Program Manager&Site Administrator


  Nicoleta lucreaza de 16 ani in turism si spune ca face exact ce ii place. Imbina in cel mai placut mod calatoriile cu lucrul direct cu oamenii si considera ca aceasta meserie i se potriveste, pentru ca experientele de viata au facut-o sa fie mai deschisa. Cele mai frumoase experiente turistice le-a avut in Romania, pe Cheile Nerei, dar i-ar placea sa vada America de Sud si Japonia.

  Contact:extern3@ultramarintm.ro
 • Moni Carpea

  Senior Travel Consultant


  Pasiunea pentru calatoriile fumoase a determinat-o pe Monica sa isi faca o meserie din aceasta. Provine dintr-o zona cu peisaje de vis, Bucovina, iar dupa absolvirea facultatii de turism s-a alaturat echipei Ultramarin, dorind sa faca o cariera din pasiunea ei. Rabdatoare, muncitoare si mereu cu zambetul pe buze - asa isi intampina Monica turistii pentru care si-ar dori, dupa cum spune, "sa achite facturile cu o imbratisare sau cu un zambet".
  A calatorit mult insa destinatia de suflet ramane Egiptul, iar urmatoarea excursie pe care isi doreste sa o puncteze este o croaziera pe marile lumii.

  Contact: monica@ultramarintm.ro
 • Andreea Muresan

  Junior Travel Consultant


  Andreea si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in turism, drept pentru care a urmat si o facultate in acest domeniu. De un an s-a alaturat echipei Ultramarin si isi doreste sa isi construiasca o cariera in turism. Visul ei este sa viziteze toate capitalele europene.

  Contact: extern6@ultramarintm.ro             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0722467192
  Numar alternativ:
  0736405019

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.