Portugalia - perla Europei

Data de plecare:

03.08.2016

Oras plecare:

Timişoara

Tara:

Portugalia

Tip transport:

avion

Ziua 1

Estoril si Cascais sunt doua statiuni invecinate prospere si faimoase. Acestea fac parte din Triunghiul de Aur, raiul surferilor si al jucatorilor de golf. Denumita si “Riviera Portugheza”, Estoril este vestit pentru apele termale si aerul cosmopolit, in timp ce  Cascais are o stralucire aristocrata data de curtea regala. 
ZIUA 1. Timisoara - Lisabona
In 3.08.2016 dimineata la ora 04:00 - prezentare la aeroportul din Timisoara la check-in pentru zborul Timisoara - Munchen  - Lisabona. Transfer la hotel.  Cazare in Estoril sau Cascais in functie de hotelul ales.

Ziua 2

ZIUA 2. Tur panoramic LISABONA
Dupa micul dejun veti vizita Lisabona, capitala Portugaliei, intr-un tur panoramic cu ghid local in limba engleza. Vizita va incepe in cartierul Belém unde se gasesc cele mai frumoase monumente istorice din secolele 15 si 16. Unul dintre cele mai deosebite obiective este Turnul Belém (Torre de Belém), puternic simbol portughez, care se afla in Patrimoniul Mondial UNESCO și Monumentul Descoperirilor (Padrão dos Descobrimentos), construit pentru a celebra 500 de ani de la moartea printului Henry -  supranumit navigatorul. Veti avea, de asemenea, posibilitatea de a vizita biserica Manastirii S. Jerome (Mosteiro dos Jerónimos) – inclusa si ea in Patrimoniul Mondial UNESCO - o capodopera a stilului "manuelin" (optional – taxa de intrare 13 Euro/pers.- taxa include si audio ghidul). De-a lungul raului ajungeti la Alfama, un cartier vechi si traditional. Veti merge pe strazile sale inguste si veti avea posibilitatea de a  cumpara suveniruri tipice intr-un magazin de artizanat. Apoi veti trece prin centrul orasului (Baixa) pentru a admira cele mai importante piete din Lisabona, cum ar fi Praça do Comércio, Rossio Square si Piata Restauradores. Apoi va veti plimba de-a lungul Liberdade Avenue, "bulevardul" de la Lisabona si veti incheia turul in piata Marques de Pombal unde se afla si statuia acestui portughez din secolul 18 care s-a ocupat de reconstructia Lisabonei, dupa cutremurul din 1755.

Ziua 3-7

ZILELE 3-7. Program liber, cu posibilitatea de a participa la excursii optionale: Tur Sintra, Cascais si Estoril; Tur Obidos, Nazaré & Fatima.

Ziua 8

ZIUA 8. In data de 10.08.2016, mic dejun, plecare spre aeroport in jurul orei 11:00, pentru zborul Lisabona-Munchen-Timisoara.

Transport

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) COMPANIA LUFTHANSA:

 • 03.08.2016  Timisoara 06:05 – Munchen 06:35
 •                       Munchen 11:10 – Lisabona 13:20
 • 10.08.2016  Lisabona 14:10 – Munchen 18:10
 •                       Munchen 19:15 – Timisoara 21:40

Tarif

Pret: de la 750 euro/pers – DBL
pentru rezervari pana la 15.03.2016


 

Pretul include

transport cu avionul, zbor cu  o escala Timisoara – Munchen - Lisabona si retur, compania aeriana Lufthansa
taxele de aeroport: 170 EURO/ persoana (obligatorii) –  taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana
un bagaj de cala de 23 de kg si un bagaj de mana de 7 kg de persoana
7 nopti cazare si masa conform ofertei
transfer aeroport – hotel – aeroport

BONUS: -     asigurarea storno + medicala,

 • tur panoramic Lisabona in 04.08.2016

Nu sunt incluse

excursiile optionale

Observatii

Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Portugalia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei. Pentru acuratetea informatiei, va rugam verificati pagina de internet a hotelului ales.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locali. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Ultramarin. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelurile respective si ghid local.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.INFORMATII GENERALE:
Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.  Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
CONDITII DE PLATA:
30%   la inscriere pentru rezervari pana in 31.01.2016
Diferenta de pana la 50% din totalul pachetului pana la data 28.02.2016
Restul de 50% pana la data 03.07.2016

Cazare


Hotel Sana      x   
Portugalia / Estoril

Hotel Hotel Alvorada      x   
Portugalia /

Hotel Baia      x   
Portugalia / Cascais

Înscrie-te acum!

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii!

Adresa de email pentru contact

Captcha image
In cazul in care nu se intelege textul, dati click pe imagine pentru a genera in mod dinamic alta.
** campurile marcate cu sunt obligatorii!

             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0736405019
  0729321397

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis
   

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.