Olanda de nord - Amsterdam!

Data de plecare:

28.05.2018

Oras plecare:

Timişoara

Tara:

Olanda

Tip transport:

autocar

Detalii

              Regatul Tarilor de Jos
Utrecht – Amsterdam – Alkmaar – Hoorn – Geithoorn
Haarlem – Den Haag – Leiden – Gouda -Maastricht.

CIRCUIT AUTOCAR+ AVION

28.05-04.06.2018
 
Ziua 1. 28.05 Plecare din Timisoara la orele 02:00, înspre  Frankfurt  Timp liber. Cazare zona Frankfurt, plimbare de seara in oras .
Ziua 2. 29.05 mic dejun matinal plecare catre Utrecht, Utrecht este capitala provinciei omonime, fiind situat în regiunea Ranstad, Olanda. Utrecht este o regiune de importanţă mondială, prin faptul că zona adăposteşte o mulţime de clădiri istorice, o parte dintre ele fac parte din perioada Evului Mediu. Până în Epoca de Aur olandeză, Utrecht a fost cel mai important oraş al Olandei, dupa amiaza  plecare spre Amsterdam, cazare Amsterdam , hotel 3* .
Ziua 3. 30.05 Mic dejun, se viziteaza Amsterdamul , Central Sation, Bursa, Biserica Veche si Biserina Noua, Palatul Orasului, piata Rembrandt. Se merge în plimbare spre Bloemenmarkt singura piata de flori plutitoare din lume, una dintre marile furnizoare de flori din centrul oraşului.
Ziua 4. 31.05 mic dejun, plecam spre Alkmaar, chintesenta Olandei , cunoscut pentru piata de branza, ne continuam calatoria in Den Helder  si Hoorn , capul furtunilor, retur in Amsterdam dupa amiaza si program liber de seara in Amsterdam.
Ziua 5. 01.06 Dupa micul dejun , ne indreptam spre Giethoorn, micul eden Olandez dintre apa si pamant, vizita panoramica din autocar a orasului Almere retur la Amsterdam si program liber de seara.
Ziua 6 02.06 Dupa micul dejun, dimineaţa plecam spre  Keukenhof - marea gradina a florilor si apoi in Haalem unde se viziteaza orasul si Biserica Sf Bavo - printre cele mai interesante biserici din Olanda. Dupa pranz vizitam Den Haag, sediul institutiilor politice ale Olandei. Tur pietonal si panoramic al centrului, seara ne intoarcem in Amsterdam .
Ziua 7. 03.06  Mic dejun, plecare spre Leiden si Gouda, un alt centru al branzei in Olanda, apoi ne indreptam spre Maatricht, oras cu atmosfera sudica mai relaxata decat in alte parti ale tarii si atrage multi turisti internationali, nu doar cu istoria sa (fondata de Romani), dar si cu frumusetea sa. Cazare Eindhover  langa Maastricht.
Ziua 8. 04.06 Dupa micul dejun, vizitam orasul Maastricht, apoi plecam spre Bruxelles, transfer la aeroport pentru zborul catre Timisoara.
 
 

Tarif

 
Pret: 735 euro loc in camera TPL
Supliment camera  DBL  - 55 euro/pers

 
 

Pretul include

 • transport cu autocarul pe toata durata circuitului
 • bilet de avion pentru retur Frankfurt Hahn – Timisoara
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la in hoteluri de 3* (sau similar)
 • 1 noapte cazare cu mic dejun Frankfurt, hotel 3*
 • 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Eindhoven-  Maastricht, hotel 3*
 • Bilet de avion retur Frankfurt Hahn- Timisoara  
insotitor roman de grup

Nu sunt incluse

SUPLIMENT DE SGL- 205 EUR

 • excursiile optionale
 • intrarile la obiectivele turistice
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata) sau asigurarea storno
 • taxe hoteliere
 • optional bilet de avion Timisoara- Frankfurt Hahn
 • bagaj de cala
 • alte taxe – transport in comun , taxe locale – 42 eur

Observatii

GRUP MINIM: 40 PERSOANE

Pentru un grup de 30-35 persoane, pretul se majoreaza cu 45 EURO/ persoana.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandareCONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
 • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
 • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
 
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
 
OBSERVATII
 • Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
 • Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion (cu minim 2 saptamani inainte de plecare);
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
 • Conducatorul roman de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei;
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Olanda, conform standardelor proprii;
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
 •    Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Totodata, hotelierul poate solicita fiecarui turist drept garantie pentru cheltuieli personale o carte de credit sau un depozit;
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii;
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure;
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour-Operatoare din Romania. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Înscrie-te acum!

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii!

Adresa de email pentru contact

Captcha image
In cazul in care nu se intelege textul, dati click pe imagine pentru a genera in mod dinamic alta.
** campurile marcate cu sunt obligatorii!

             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0722467192
  Numar alternativ:
  0736405019

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.