Piata de Craciun la Viena!

Date de plecare:

01.12.2017, 08.12.2017, 15.12.2017

Oras plecare:

Timişoara

Tara:

Austria

Viena

Tip transport:

autocar

Ziua 1

Plecare din Timişoara, dimineata devreme, pe ruta Szeged – Budapesta - Viena.  Program turistic: tur de Ring cu autocarul, apoi pietonal: Hofburg, Domul Sf. Ştefan, Primaria(Rathaus), Teatrul Orasului (Burgtheater), Biserica Votivă, Parlamentul, Opera, Piata Maria Thereza . După amiază – vizitarea celebrei  Piete de Craciun (Christkindlmarkt), ce are loc anual incepand cu secolul al XIII-lea, in fata Primariei vieneze. Cele 140 de casute de lemn ornate cu ghirlande de brad sunt incarcate cu dulciuri traditionale, jucarii si costume tiroleze. Brazii decorati, ghirlandele luminoase, muzica speciala si pravaliile cu bunatati fac din acest loc unul special, care ilustreaza perfect bucuria Craciunului. Optional program de shopping pe Mariahilfestrasse.. Cazare la hotel  în Viena.

Ziua 2

Mic dejun. Se vizitează palatul Schonbrunn, mergand pe urmele povestii de iubire dintre Imparatul Frantz Iosif si frumoasa sa sotie, imparateasa Sissi. Tot aici putem vizita cea mai veche gradina zoologica din lume. După amiază – o vom petrece in SCS – City Center Sud unul dintre cele mai mari centre comerciale din Austria.

Ziua 3

Mic dejun. Vizitarea Muzeului de Stiintele Naturii, unde intalnim schelete de dinozauri, minerale sclipitoare, animale impaiate (unele chiar pot fi atinse), filme si instrumente de laborator (microscoape) sau a Muzeul de arta care se numara printre cele mai importante galerii din lume, datorita colectiilor sale de lucrari celebre. Vom vizita Hundertwasserhaus, cladire colorata, cu ferestre neregulate si linii din ceramica, trasate parca in joaca de copii, pentru a delimita in exterior marimile apartamentelor.  Plecare spre Timisoara  in jurul orelor 12.00. Sosire in tara in jurul orei 23.00.

Tarif

 

Pret: 135 € / pers. TPL
          150 € / pers. DBL

Pretul include

 • 2 nopţi cazare cu mic dejun,  în hotel 3*
 • Servicii ghid pe tot parcursul excursiei
 • Transport autocar omologat curse externe

Nu sunt incluse

 • intrările la obiectivele turistice
 • programele optionale
 • asigurari medicale/storno

Observatii

Nota: Tariful este calculat la un grup de minim 40 persoane. Suplimentul pentru grup 20-30 persoane – 25 eur, 30-39 persoane, 20 euro.Turistii vor fi instiintati de acest supliment cu 7 zile inainte de plecare.Locurile in autocar sunt repartizate in functie de data inscrierii

Înscrie-te acum!

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii!

Adresa de email pentru contact

Captcha image
In cazul in care nu se intelege textul, dati click pe imagine pentru a genera in mod dinamic alta.
** campurile marcate cu sunt obligatorii!

             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0722467192
  Numar alternativ:
  0736405019

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.