Japonia, cultura si civilizatie - in culorile primaverii !

Date de plecare:

30.04.2017, 10.05.2017

Oras plecare:

Timişoara

Tara:

Japonia

Tip transport:

avion

Detalii

În Ţara Soarelui Răsare, tradiţiile, obiceiurile şi poveştile sunt păstrate de mii de ani. Aici totul este deosebit, de la viteza trenurilor propulsate prin levitaţie magnetică, la ceremonia ceaiului sau pacea cireşilor înfloriţi din vestitele grădini japoneze.
Probabil că nicăieri în lume nu veţi întâlni atât de multe contraste într-un singur loc ca în Japonia: de la zgârie-nori care domină orizontul cerului, la temple somptuoase care sfideaza timpul.
Tokyo, capitala Japoniei, este cea mai mare şi mai aglomerată metropolă din lume, un oraş al superlativelor cu o populaţie de peste 35 de milioane de locuitori.Centrul este dominat de Sanctuarul Meiji, un complex de clădiri înconjurate de o pădure luxuriană. Palatul Imperial este o oaza de relaxare poziţionată în inima unui oraş care nu doarme niciodată. Palatul este înconjurat de parcuri exotice cu iazuri, cascade şi case istorice.
Osaka este un oraş plin de viaţa, unde locuitorii extrovertiţi petrec în fiecare zi, iar râuri de sake curg neîncetat. Oraşul este împânzit de obiective istorice şi moderne, dintre care uimitoare sunt altarul Shimiyosh şi templul Shitennoji.
Japonia este un nucleu de cultură, tradiţii şi obiceiuri care se îmbrăţişează într-o armonie perfectă pe fundalul munţilor care străpung cerul, al clădirilor moderne ori învechite de vreme. Când spui Japonia, inevitabil gândul îţi zboară la delicioasele gustări sushi, la arta de a împături hârtia origami, la ikebana, geishe sau sumo. Iar pentru toate acestea, eu mă declar pierdut în vacanţă.

30.04 – 10.05.2017
 Ziua 1: TIMISOARA– MUNCHEN - TOKYO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Traian Vuia din Timisoara la ora 12:00 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Tokyo (via Munchen).
Ziua 2: TOKYO- Osaka :Sosire la Haneda - aeroportul international din Tokyo la ora 10:50, transfer cu trenul de mare viteza  la Osaka . Cazarea se face dupa ora 14:00. Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Seara, plimbare pietonala cu insotitorul de grup.
Ziua 3: OSAKA : OSAKA – HIROSHIMA – OSAKA
Mic dejun, va propunem excursie la Hiroshima cu celebrut tren de mare viteza. Din Hiroshima, plecam spre Miyajima, insula cu celebra poarta Tori pe apa. Traversarea pe insula se face cu feribotul. Excursia cuprinde vizita altarului Itsukushimai, admirarea Domului Bombei si zona pietonala adiacenta parcului Pacii. Seara, revenim in Osaka cu trenul Shinkansen pentru cazare.
 Ziua 4: KYOTO
Mic dejun. Astazi vom continua explorarea frumosului oras Kyoto individual sau cu insotitorul de grup. Va propunem o excursie de o zi ce va incepe cu zona de est a orasului, cu Templul Fushimi Inari, apoi Templul Sanjusangendo, Templul Kyomizudera, zona pietonala Hagashiyama, Templul Heian, la finalul zilei ne intorcem spre gara Kyoto Central. Ne intoarcem in Osaka pentru cazare .
Ziua 5: NARA
Dupa micul dejun, ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala a Japoniei ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji, patrimoniu UNESCO, care adaposteste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Vom continua cu vizita Altarului Kasuga cu cele 4 sali principale – trei dedicate razboinicilor civili si una stramosilor zeificati. Vom petrece putin timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Dupa amiaza, revenim in Osaka pentru cazare.
Ziua 6: KYOTO
Mic dejun. Astazi vom continua explorarea frumosului oras Kyoto individual sau cu insotitorul de grup. Va propunem o excursie de o zi ce va incepe cu zona cemtrala a orasului, vizitam Palatul Imperial (in functie de aprobarea primita de la Casa Imperiala), Pavilionul de Aur, Tempulu Honganji,cazare Osaka.
 Ziua 7 : OSAKA
Mic dejun , zi de relaxare in Spa World Osaka, dupa masa  ne intoarcem la hotel in Osaka pentru preluare bagaje , check-out si  deplasare  spre Tokyo pentru cazare.
 Ziua 8: TOKYO – NIKKO - TOKYO
 Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko (128km) unde vom vizita templul Toshogu, aici gasindu-se mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei, cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Seara, revenim in Tokyo.
Ziua 9: TOKYO
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur in zonele Ueno, Asakusa si in functie de locurile disponibile o posibila vizita in cel mai inalt turn din Tokyo, Tokyo Sky Three, dupa amiaza program liber in Ginza. 
 Ziua 10: TOKYO
 Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic al capitalei nipone (10 ore). Printre principalele obiective admirate se numara    celebra trecere de pietoni din Shibuya, unde in fiecare zi trec strada aproximativ 1 milion de persoane, urmatoare oprire este Harajuku, loc celebru al modei avangardiste japoneze si Templul Meiji, apoi urmatoare oprire este Shinjuku, cartier celebru pentru arhitectura avangardista moderna si magazinele de electronice, timp liber in zona Ginza, cea mai exclusivista si mare strada comerciala din lume si zona Palatului Imperial.
 Ziua 11: TOKYO
 Mic dejun si apoi transfer la Aeroport, zbor la 12:35 catre Timisoara cu escala la Munchen, aterizam la ora 21:50.
 
 

Transfer

30.04 Timisoara 14:20 – Munchen 14:50 //Munchen 16:15 – Tokyo 10:50  (a doua zi)
10.05 Tokyo 12:35 – Munchen 17:40 // Munchen 19:25 – Timisoara 21:50

Tarif

Costul participării la misiunea economică este 2790 euro  pentru membri CCIAT şi 3010 euro  pentru nemembri
Supliment camera single: 475 EURO / persoana

Pretul include

 • transport cu avionul Timisoara - Tokyo - Timisoara cu compania LUFTHANSA (schimbarea curselor la Munchen la dus si la retur);
 • taxe aeroport
 • 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* 4 nopti in Tokyo, 5 nopti in Osaka;
 • transport pe tot parcursul turului cu abonamentul special JR Rail Pass care cumprinde orice mijloc de transport al companiei JR (Japan Railpass), Abonamentul JR Rail Pass este uninominal, netransmisibil si achizitionabil numai in tara de resedinta a turistului);
 • excursii la Nikko si Nara
 • intrarile la obiectivele mentionate in program sunt in majoritatea lor gratuite pentru turisti, pentru obiectivele care necesita bilet de intrare, acesta nu este inclus in pretul excursiei;
 •  insotitor roman de grup.      

Nu sunt incluse

 • bilete de intrare la obiectivele care nu sunt gratuite, Templul de Aur, Muzeul Central Koyasan
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • orice servicii care nu sunt mentionate in program;

Înscrie-te acum!

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii!

Adresa de email pentru contact

Captcha image
In cazul in care nu se intelege textul, dati click pe imagine pentru a genera in mod dinamic alta.
** campurile marcate cu sunt obligatorii!

             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0736405019
  0733441644
  0737146844

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.