Pelerinaj Medjugorje

Data de plecare:

14.09.2017

Oras plecare:

Timişoara

Tara:

Muntenegru

Tip transport:

autocar

Detalii

Ziua 1-  Timisoara – Sarajevo
Intalnire la ora 05.00, imbarcare si plecare pe traseul Timisoara- Sarajevo – capitala cosmopolita a Bosniei, oras reprezentativ pentru expresia “ce nu te omoara te face mai puternic”. O plimbare pietonala prin centrul vechi ne conduce prin istoria Balcanilor – Gazi Husrev Bay – moscheea, Catedrala Romano Catolica, biserica noua si veche sarba, dar si Templul Evreiesc, coexista pasnic in acelasi perimetru , cazare  Sarajevo.
Ziua 2- Mostar - Medjugorje
Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre Mostar , oprire si vizita Mostar orasul renascut din propria cenusa, asezat glorios in valea raului Neretva. Descoperim intr-un tur pietonal vechiul pod, construit de otomani in 1566, Muslibegovica – cea mai veche casa musulmana din Balcani si baile publice Austro Ungare Optional croaziera de 45 de minute pe marea Adriatica, plecare spre Medjugorje, seara cazare  pensiune  3*.
Ziua 3- Muntele Krizevac si Cascada Kravice
Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre vestita Colina a Aparitiilor si incepem ascensiunea spre locurile in care Sfanta Fecioara S-a aratat. Dupa amiaza excursie la Cascada Kravice – supranumita si Mica Niagara si Manastirea Humac. Seara cazare pensiune 3*.
Ziua 4- Excursie la Dubrovnik
Timp liber sau optional excursie la Dubrovnick – oras intrat in patrimoniul UNESCO din anul 1979, perla Marii Adriatice. Ne incantam privirile si inimile cu minunata priveliste oferita de Coasta Dalmata si descoperim incantatorul oras intr-o plimbare pietonala. Optional croaziera de 45 de minute pe marea Adriatica. Seara cazare si cina pensiune 3*.
 
Ziua 5  - excursie Split
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Split – cel mai mare oras de pe coasta croata a Marii Adriatice, intrat in patrimoniul UNESCO, datorita unei istorii indelungate, inceputa cu 1700 de ani in urma. Orasul ne va intampina cu intrările în Palatul Dioclețian - monumentalele Porți de Aur, Argint, Aramă și Fier. Labirintul străduțelor din Split ne va duce în mod inevitabil la piața centrală, Peristil, unde în timpul verii în fiecare zi la prânz, se adreseaza împăratul încorporat Dioclețian și gărzile sale.Magnifica vedere asupra orașului Split și împrejurimilor sale, vă va fi dezvăluită dacă urcați pe clopotnița înaltă de 60 de metri a bisericii Sf. Domnius (Sv. Duje). Scenele din viața lui Hristos din secolul al 13-lea de pe poarta de lemn a catedralei la poalele clopotniței, reprezintă o introducere a comorilor pe care le păstrează Split în trezoreria sa. Seara cazare si cina pensiune 3*.
 
Ziua 6 Medjugorje –Timisoara  
Mic dejun. Plecare spre Timisoara, pe traseu Podgorica, orasul este situat pe raul Ribnica si s-a numit Titograd in perioada comunista, dupa conducatorul jugoslav Tito, dar din 1990 si-a redobandit numele vechi de Podgorica. Numele provine de la dealul Gorica, ce se afla in partea de nord a orasului. Din relatarile istoriei, orasul a avut o istorie destul de zbuciumata; a fost sute de ani sub ocupatie turceasca, apoi austriaca, au dau cu nasul asupririi pe acolo si italienii dar si nemtii. Asa ca Podgorica este binecuvantata de multe influente, atat culturale cat si arhitecturale, sosire la Timisoara seara tarziu.
 Tarif

Tarif in camera dubla/tripla: 250 Euro
Tarif in camera dubla/tripla: 199 Euro – valabil pentru inscrieri efectuate si achitate pana la data de 30.07.2017
 
Supliment cazare in camera single: 75 Euro
 

Pretul include

 • Transport autocar clasificat transport international
 • 5 nopti cazare cu cu mic dejun  hotel sau pensiune 3*
 • Tur pietonal , Mostar

Nu sunt incluse

 • Excursie la Dubrovnik 45 Euro/persoana cu croaziera inclusa
 • Excursie la Cascada Kravice si Humac – 15 eur
 • Excursie la Split 30 Euro/persoana
 • Cina pe parcursul excursiei  30 eur/persoana
 • Asigurarile medicale si storno
 • Bonus : pentru cumpararea excursiilor optionale si cina, Dubrovnik, Split,Humac +Kravice – 100 eur/persoana

Observatii

Nota: GRUP MINIM: 30 PERSOANE.Pentru un grup de 20-25 persoane, pretul se majoreaza cu 75 EURO/ persoana

Înscrie-te acum!

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii!

Adresa de email pentru contact

Captcha image
In cazul in care nu se intelege textul, dati click pe imagine pentru a genera in mod dinamic alta.
** campurile marcate cu sunt obligatorii!

             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0736405019, 0737146844, 0722887056

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.