BELGRAD-MOSTAR-MEDJUGORJE-DUBROVNIK-SPLIT-SARAJEVO

Data de plecare:

16.05.2018

Oras plecare:

Timişoara

Tara:

Bosnia şi Herzegovina

Tip transport:

autocar

Detalii

Ziua 1- spre Belgrad – Sarajevo –Mostar - Medjugorje (600 km) Intalnire la ora 05.00, imbarcare si plecare pe traseul Belgrad- Sarajevo – capitala cosmopolita a Bosniei, oras reprezentativ pentru expresia “ce nu te omoara te face mai puternic”. O plimbare pietonala prin centrul vechi ne conduce prin istoria Balcanilor – Gazi Husrev Bay – moscheea, Catedrala Romano Catolica, biserica noua si veche sarba, dar si Templul Evreiesc, coexista pasnic in acelasi perimetru, dupa amiaza oprire si vizita Mostar orasul renascut din propria cenusa, asezat glorios in valea raului Neretva. Descoperim intr-un tur pietonal vechiul pod, construit de otomani in 1566, Muslibegovica – cea mai veche casa musulmana din Balcani si baile publice Austro Ungare. Ne continuam drumul spre Medjugorje, cazare si cina la pensiune 3* .
Ziua 2-  Medjugorje – Colina Aparitiilor si Dubrovnick  Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre vestita Colina a Aparitiilor si incepem ascensiunea spre locurile in care Sfanta Fecioara S-a aratat. Timp liber sau optional excursie la Dubrovnick – oras intrat in patrimoniul UNESCO din anul 1979, perla Marii Adriatice. Ne incantam privirile si inimile cu minunata priveliste oferita de Coasta Dalmata si descoperim incantatorul oras intr-o plimbare pietonala. Optional croaziera de 45 de minute pe marea Adriatica. Seara cazare si cina pensiune 3*.
Ziua 3-   Muntele Krizevac si Cascada Kravice  Mic dejun. Dimineata este randul unei ascensiuni spirituale pe vestitul munte Krizevac. Dupa amiaza excursie la Cascada Kravice – supranumita si Mica Niagara. Seara cazare si cina pensiune 3*.
Ziua 4- Excursie la Split   Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Split – cel mai mare oras de pe coasta croata a Marii Adriatice, intrat in patrimoniul UNESCO, datorita unei istorii indelungate, inceputa cu 1700 de ani in urma. Orasul ne va intampina cu intrările în Palatul Dioclețian - monumentalele Porți de Aur, Argint, Aramă și Fier. Labirintul străduțelor din Split ne va duce în mod inevitabil la piața centrală, Peristil, unde în timpul verii în fiecare zi la prânz, se adreseaza împăratul încorporat Dioclețian și gărzile sale.Magnifica vedere asupra orașului Split și împrejurimilor sale, vă va fi dezvăluită dacă urcați pe clopotnița înaltă de 60 de metri a bisericii Sf. Domnius (Sv. Duje). Scenele din viața lui Hristos din secolul al 13-lea de pe poarta de lemn a catedralei la poalele clopotniței, reprezintă o introducere a comorilor pe care le păstrează Split în trezoreria sa. Seara cazare si cina pensiune 3*.
Ziua 5 Medjugorje -  Podgorica  Mic dejun. Plecare spre Timisoara, pe traseu Podgorica, orasul este situat pe raul Ribnica si s-a numit Titograd in perioada comunista, dupa conducatorul jugoslav Tito, dar din 1990 si-a redobandit numele vechi de Podgorica. Numele provine de la dealul Gorica, ce se afla in partea de nord a orasului. Din relatarile istoriei, orasul a avut o istorie destul de zbuciumata; a fost sute de ani sub ocupatie turceasca, apoi austriaca, au dau cu nasul asupririi pe acolo si italienii dar si nemtii. Asa ca Podgorica este binecuvantata de multe influente, atat culturale cat si arhitecturale, sosire la Timisoara seara tarziu.

Tarif

Tarif in camera dubla/tripla: 199 eur
Tarif in camera dubla/tripla: 159 Euro – valabil pentru inscrieri efectuate si achitate pana la data de 30.01.2018

Pretul include

 • Transport autocar clasificat transport international
 • 4 nopti cazare cu demipensiune(optional) pensiune 3* Medjugorje – Monika 3* sau similar
 • Insotitor de grup
 • Tur pietonal , Mostar
 • Excursie la Cascada Kravice

Nu sunt incluse

 • Excursie la Dubrovnik 45 Euro/persoana cu croaziera inclusa sau 30 Euro/persoana fara croaziera
 • Excursie la Split 30 Euro/persoana
 • Asigurarile medicale si storno
 • Supliment cina 40 eur/pers

Înscrie-te acum!

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii!

Adresa de email pentru contact

Captcha image
In cazul in care nu se intelege textul, dati click pe imagine pentru a genera in mod dinamic alta.
** campurile marcate cu sunt obligatorii!

             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0722467192
  Numar alternativ:
  0736405019

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.