Maroc - lux, rafinament si mister

Data de plecare:

21.03.2018

Oras plecare:

Timişoara

Tara:

Maroc

Tip transport:

avion

Detalii

Ziua 1: Plecare de pe aeroportul Timisoara, zbor compania Lufthansa. Sosire pe aeroportul din Casablanca la ora locala 00:30. Transfer de la aeroport la hotel 4* in Casablanca. Cazare si „cina tarzie”.
  Ziua 2. Dupa micul dejun, ne pregatim pentru plecarea spre Rabat, cel mai mare oras si capitala Marocului; aici veti gasi cea mai mare dovada de cultura si istorie a intregii tari. Vizita panoramica a orasului cu “Turnul Hassan”, cunoscut ca si constructia neterminata din Rabat, minaretul unei moschei a carei constructie a inceput in 1195 si care nu s-a terminat nici pana astazi. Langa acest turn, se gaseste mausoleul “Mohamed V”. Timp liber. Cazare si cina in Rabat.
Ziua 3
. Dupa micul dejun, plecare pe ruta: Rabat - Volubilis -Meknes -Fes. In apropiere de Meknes, supranumit “Versailles de Maroc”, care va cuprinde Medina, cartierul evreiesc dar si spectaculoasa Poarta Bab Mansour, plecam spre Fes, pentru a vedea ruinele romane de la Volubilis (cel mai important sit arheologic roman din Maroc).Cazare si cina in Fes.
  Ziua 4. Dupa micul dejun facem un tur panoramic in Fes ( fost oras imperial al Marocului, perla a lumii arabe, locul in care simturile sunt tratate regeste) si ne indreptam spre  Chefchaouen ( ~200 km/sens), orasul albastru din Maroc. În orașul albastru nu veti găsi agitația tipică marilor orașe marocane, tocmai pentru că influențele mediteraneene au dus atmosfera într-o zonă mai boemă și mai liniștită. De aceea, va fi o reală relaxare plimbarea pe străduțele albastre fără nici un plan. Cazare si cina in Fes.
  Ziua 5. Dupa micul dejun, plecam devreme spre Marakkesh (~ 500 km), al doilea oras imperial ca vechime, numit pe buna dreptate Perla Sudului, al patrulea oras ca marime  dupa Casablanca, Fes si Rabat, clasificat capitala economica, fiind unul dintre cele mai aglomerate orase ala Africii, dispunand de cea mai mare piata de carpete si covoare traditionale. Cazare si cina in Marrakesh.
  Ziua 6. Dupa micul dejun, ne indreptam spre Ouarzazate (~ 250 km/sens). O călătorie prin munții Atlas și trecerea prin Tizi-N'Tichka (2260 de metri înălțime). Peisajul este foarte frumos și veți vedea o mulțime de sate Berber de-a lungul drumului, cuibărit pe versanții muntelui. Descoperiți o zonă remarcabilă caracterizată prin magnificiul și frumusețea diverselor sale peisaje. Cazare si cina in Marrakesh.
  Ziua 7. Dupa micul dejun, mergem in faimoasa Piata Jemaa El Fna, una dintre cele mai importante atractii din Marrakech, inima orasului, locul de intalnire al comerciantilor si al fierarilor, al muzicantilor si al imblanzitorilor de serpi. Ne indreptam apoi spre Casablanca. Tur de oras de aproximativ 4 ore. Cazare si cina in Casablanca.
  Ziua 8. Luam micul dejun, apoi avem timp liber pentru cumparaturi in bazar si plimbare pe plaja Aïn Diab. Seara, tarziu, transfer la aeroportul din Casablanca.
 

Tarif

PRET :1090 euro/pers

Pretul include

Biletul de avion dus- intors si taxa de aeroport si handling fee
Bagajul de mana ( max. 7 kg) si bagajul de cala ( max. 23 kg)
7 nopti de cazare la hotel de 4* ( 2 nopti Casablanca, 1 noapte Rabat, 2 nopti Fes, 2 nopti Marrakech)
Demipensiune ( mic dejun si cina)
Transferul de la aeroport-hotel, minibus/autocar pe toata durata calatoriei
Insotitor de grup pe tot parcursul calatoriei si ghidaj local in orasele: Casablanca, Rabat, Fes, Marrakech
Intrarile la principalele obiective turistice prevazute in program
Transportul bagajelor de la aeroport si hotel

Nu sunt incluse

Asigurarea storno si medicala( 55 lei/pers)
Bacsisuri: 25 euro/pers. pentru ghizi si soferi
Supliment camera single : 170 euro/pers
Intrarea la Moscheea Hassan II ~ 12 euro/pers
Bauturile la masa
Alte cheltuieli personale

Înscrie-te acum!

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii!

Adresa de email pentru contact

Captcha image
In cazul in care nu se intelege textul, dati click pe imagine pentru a genera in mod dinamic alta.
** campurile marcate cu sunt obligatorii!

             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0722467192
  Numar alternativ:
  0736405019

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.