Lido di Jesolo– Gardaland – Sirmione-Verona- Ljublijana

Data de plecare:

20.06.2018

Oras plecare:

Timişoara

Tara:

Italia

Lido Di Jesolo

Tip transport:

autocar

Detalii

Vacante Gardaland Italia, spectacol italian la superlativ! Parcul este deschis intre 7 aprilie-30 septembrie 2017. Situat langa lacul Garda, la doar cativa kilometri de Verona si Venetia, Gardaland este cel mai mare parc de distractii din Italia, parc de distractii si Sea Life Aquarium.Parcul se intinde pe o suprafata de 33 hectare si este impartit pe 4 sate tematice, care combina perfect adrenalina, aventura si lumea basmului. Fie ca este vorba de o aventura in inima junglei, in valurile unei furtuni pe mare sau zburand la bordul unui avion supersonic, imaginatia nu cunoaste limite in acest parc de distractii.La Gardaland Sea Life Aquarium, vizitatorii vor fi fascinati de lumea animalelor marine: rechini, caluti de mare, stele de mare si multe alte creaturi marine vor putea fi admirate.
 
Ziua 1. Plecare din Timisoara ora 7.00 cu autocar (aer conditionat ) spre Noventa di Piave-zona Venetia(890 km).Pe traseu, admiram Lacul Balaton. Continuam drumul spre Italia. Cazare zona Lido di Jesolo  hotel ***.
Ziua 2.Mic dejun. Plecare spre Gardaland .Timp liber pentru distractie in cel mai mare parc de distractii din Italia sau relaxare(excursie optionala ) la Sirmione statiunea minune a Italiei. Cazare zona Gardaland hotel  ***.
Ziua 3.Mic dejun. Plecare spre Gardaland .Timp liber pentru distractie in cel mai mare parc de distractii din Italia. Cazare zona Gardaland hotel  ***.
Ziua 4.Mic dejun. Plecare spre Gardaland .Timp liber pentru distractie in cel mai mare parc de distractii din Italia. Cazare zona Gardaland hotel  ***.
Ziua 5. Mic dejun. Plecam spre Ljublijana, pe drum facem un mic popas in Verona, cunoscuta si sub numele de „orasul iubirii”, isi intampina vizitatorii cu sarmul ei romantic si cu darnicie fata de toti turistii care exploreaza aceasta zona a Italiei, oferindu-le acestora o multime de obiective turistice de renume mondial. Vechea Arena, casa Julietei, Torre dei Lamberti, Santa Maria Antica, Piazza delle Erbe reprezintă locuri ce nu trebuie sa fie ratate in cadrul unei vizite la Verona.Cazare Ljublijana hotel 3*
Ziua 6: mic dejun , vizitam,(in functie de timpul disponibil) centrul vechi al orașului care este complet pietonal. Astfel, ne putem plimba pe straduțele inguste, pe malurile raului Ljubljanica. Exploram orașul de la teatrul de papuși, ajungem apoi la podul dragonilor. Acest pod este emblema Ljubljanei, fiind construit între 1900 și 1901. Mergand dinspre podul dragonilor spre podul triplu, vom trece pe langa un targ de produse tradiționale. Iți recomandam să Incerci biscuiții. Sunt delicioși.Plecare spre Timisoara .

Tarif

Pret : 380 eur/pers , cazare in camera DBL
Early booking 350 eur/pers pana la data de 31.01.2018

Pretul include

 • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 2/3*
 • transport autocar omologat curse externe
 • ghid pe tot parcursul excursiei

Nu sunt incluse

 • supliment  camera single 120 euro/pers.
 • intrarea in parc cca 46 eur/2 zile / GARDALAND PARK+GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM
 • intrari la obiectivele turistice;
 • asigurare medicala / storno
 • 10 eur/zi /copil/ garantie

Observatii

ACTE NECESARE:

 • paşaport original sau carte de identitate;
 • cazier judiciar pentru insotitorul de grup de copii;
 • pentru copiii sub 18 ani – declaratie notariala de la ambii parinti, dupa caz.
NOTA:
Locurile vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie.

Înscrie-te acum!

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii!

Adresa de email pentru contact

Captcha image
In cazul in care nu se intelege textul, dati click pe imagine pentru a genera in mod dinamic alta.
** campurile marcate cu sunt obligatorii!

             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0722467192
  Numar alternativ:
  0736405019

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.