Andalusia, flori de portocale, flamenco si aventuri culinare

Data de plecare:

26.05.2018

Oras plecare:

Timişoara

Tara:

Spania

Malaga

Detalii

Ziua 1 ( 26.05.2018, sambata) :Transfer din Timisoara spre Budapesta, pentru zborul programat cu compania Ryanair, 16:45 - 20:15. Transferul de la aeroport la hotelul din ​​Benalmádena,  Best Hotel Siroco 4*, este asigurat  prin intermediul schuttle bus. Check-in si cina.
Ziua 2 (27.05.2018 ,Duminica) : Zi de odihna si relaxare. Hotelul se afla la aproximativ 3 minute pe jos față de plaja Torre Bermeja. Hotelul Best Siroco dispune de restaurant ,bar pe terasa cu wi-fi gratuit, piscine exterioare pentu adulti si copii, jacuzzi, baie turceasca si sauna. Hotelul Best Siroco dispune de restaurant ,bar pe terasa cu wi-fi gratuit, piscine exterioare pentu adulti si copii, jacuzzi, baie turceasca si sauna.
Ziua 3 (28.05.2018, Luni): Dupa micul dejun, plecam spre Granada, capitala provinciei cu acelasi nume,localizat in sud-estul Spaniei, intre tarmul mediteranian si andaluzian. Granada ofera peisaje si experiente dintre cele mai variate. Farmecul Granadei consta tocmai in amestecul asta de influente arabe si andaluze pe care il gasesti la tot pasul (muzee, stradute inguste si intortocheate, cladiri cu arhitectura renascentista, islamica si moderna, mancaruri variate, spectacole de flamenco, catedrale impunatoare, mici piete cu terase, bai arabe. Alhambra  este unul dintre cele mai frumoase obiective din întreaga Andaluzia. In Granada descoperim o influenţă maură mult mai puternică decât în alte oraşe, iar în Alhambra istoria şi cultura arabă excelează pe toate planurile. Spre seara, retur la hotel si cina.
Ziua 4(29.05.2018,marti): Aceasta zi este dedicata relaxarii si timpului liber.
Ziua 5(30.05.2018, miercuri) :Dupa micul dejun, plecam intr-un tur al Seviliei .Sevilia este capitala artistica,financiara si culturala a Spaniei de Sud. Desi Sevilia are o mostenire puternica din punct de vedere medieval si al renasterii,se pot observa numeroase influente arabe chiar si in cele mai faimoase monumente O alta destinatie a turului este Piata Spaniei din Sevilia, aceasta  a fost amenajata pentru a gazdui Expozitia Ibero-Americano din anul 1999. Spre seara, ne intoarcem la hotel, cina.
Ziua 6(31.05.2018,Joi) :Dupa micul dejun, plecam intr-un tur al unui oras special, Cordoba,  capitala Spaniei Musulmane. fiind declarat 1994 ca patrimoniu UNESCO. Orasul Cordoba este cunoscut in principal datorita Moscheei, o cladire unica ce reflecta splendoarea culturii Musulmane din Spania, dar si datorita celorlalte obiective turistice, precum: Catedrala, Cetatea Monarhilor Crestini (Alcázar de los Reyes Cristianos), Podul Roman, turnul La Calahorra, cartierul Evreiesc, piata El Porto. Spre seara, retur la hotel si cina.
Ziua 7(01.06.2018,vineri): Aceasta zi este dedicata relaxarii si timpului liber.
Ziua 8(02.06.2018, sambata):Dupa micul dejun, timp liber pentru plaja apoi luam pranzul si facem check-out-ul la hotel (dupa micul dejun lasam bagajele in zona receptiei); plecam de la hotel spre Malaga facem un  tur  de oras. Supranumit «  Orasul cel Frumos «,  situat intre muntii Malaga, raul Guadalhorce si Marea Mediterana, Malaga a atras numerosi calatori, comercianti, colonisti si razbonici care si-au lasat amprenta asupra ce este astazi un oras cosmopolit, deschis, relaxat si ospitalier. Vedem:  promenada Paseo Maritimo, districtul Malagueta, farul (care a devenit si simbolul orasului), centrul istoric, catedrala, castelul Nazari Gibralfaro, teatrul Roman si piata Merced (unde se afla si casa in care s-a nascut Picasso).   
 Dupa amiaza transfer la aeroportul din Malaga, pentru zborul spre casa: 20:50- 00:20

Tarif

Pret: 645 euro/persoana
EB - 595 eur/pers pana la 05.03.2018
 

Pretul include

- Cazare la hotel de  4* ( Best Hotel Siroco sau similar)
- Pensiune completa ( cele 3 mese plus apa si vin la mesele principale)
- transfer aeroport Malaga- Hotel si retur
- Asistenta turistica  ( in limba romana in Spania)
- Excursiile la Granada (fara biletul de intrare Alhambra)Sevilia, Cordoba ,tur de ½ zi in Malaga

Nu sunt incluse

- Transferul cu minibus Timisoara- Budapesta- Timisoara 60 euro/pers ( dus – intors)
- Biletul de avion Budapesta – Malaga- Budapesta ( ~ aproximativ 200 euro/persoana)
- Asigurarea medicala si storno ( aprox. 40-55 lei)
- Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)
-  Alte excursii optionale
-  intrari la obiective

Înscrie-te acum!

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii!

Adresa de email pentru contact

Captcha image
In cazul in care nu se intelege textul, dati click pe imagine pentru a genera in mod dinamic alta.
** campurile marcate cu sunt obligatorii!

             Follow us! Connect with us to find best offers, content & competitions!         
AcasaDespre NoiAfiliaza-teTestimonialeContact
Newsletter
  Ultramarin SRL
  Str. Nicolae Paulescu, Nr.2
  (vis-a-vis de agentia CFR)
   

  0256-499706
  NUMAR DE URGENTA:
  0722467192
  Numar alternativ:
  0736405019

  Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
  Sâmbata: închis
  Duminica: închis

  office@ultramarintm.ro
  Parteneri
  © ULTRAMARIN SRL. Toate drepturile rezervate.