Căutăm noi colegi!
Social Media Manager & PR

Colaborator extern în Timișoara

Cerințe Must Have: 

                     Experiență în Gestionarea Social Media: Ai experiență dovedită în gestionarea platformelor de social media (Facebook, Instagram,  LinkedIn si Tik Tok), inclusiv în planificarea și postarea conținutului, interacțiunea cu utilizatorii și monitorizarea activității. Ne poți arăta portofoliul tău și rezultatele aduse de tine în cadrul altor echipe. 
                     Capacități de Creare a Conținutului: Ai abilitatea de a crea conținut atrăgător și relevant pentru diverse platforme sociale, inclusiv texte, imagini, video și infografice. Te pricepi de minune sa transmiți mesajele dorite de echipa noastră prin diverse materiale, pentru ca acestea sa ajungă la cât mai mulți oameni si ajuți la generarea de lead-uri prin munca ta. 
                     Abilități Grafice și de Editare Video: Ai competențe în design grafic și editare video, folosind unelte precum Photoshop, Illustrator, Canva, Adobe Premiere, etc. 
                     Cunoașterea Tendințelor în Social Media: Ești pus la punct cu ultimele tendințe și schimbări în social media, adaptezi strategiile pentru a maximiza impactul. Știi ultimele noutăți si trenduri din domeniul turismului aplicate in social media. 
                     Abilități de Analiză și Raportare: Ai capacitatea de a analiza metrici și a genera rapoarte despre performanța conținutului, angajamentul audienței și creșterea urmăritorilor. Ai si capacități de a prezenta aceste metrici într-o formulă care să ajute managementul să înțeleagă impactul muncii tale si care sunt rezultatele produse de tine. 
                     Competențe de Copywriting: Ai aptitudini excelente de scriere, cu capacitatea de a redacta mesaje clare, concise și captivante. Transmiți foarte bine mesajele noastre prin materiale foto / video. Te descurci de minune in a crea ebook-uri, podcast-uri scurte sau orice alte materiale gratuite pentru clienții noștri. Ești creativ și ai sugestii și recomandări pentru a ne îmbunătăți prezențele pe social media si pentru a ajunge la diferite tipologii de potențiali clienți. 
                     Strategie de Social Media: Ai abilitatea de a dezvolta și implementa strategii de social media care să se alinieze cu obiectivele de marketing ale companiei. 
                     Managementul Timpului și Prioritizarea: Ai capacitatea de a gestiona eficient mai multe sarcini și acțiuni de marketing simultan, respectând termenele limită. 
                     Creare plan de marketing împreună cu Directorul de Vânzări, in acord cu strategia de vânzări si execută planul de marketing stabilit 
                     Redactare articole de presa / comunicate de presa, in funcție de scopul comunicării stabilit la nivel de companie 
                     Vine periodic in birourile noastre pentru a face materiale foto / video care vor fi utilizate pentru content
                     Ai SRL / PFA si putem încheia o colaborare, inițial de test, iar apoi o colaborare pe termen lung 

Nice to Have: 

                     Ai experiență in gestionarea prezenței pe social media în domeniul turismului sau ai deja cunoștințe in domeniul turismului 
                     Ai cunoștințe SEO și Marketing Digital: Înțelegerea principiilor SEO și a modului în care acestea pot fi integrate în strategia de social media.
                     Ai experiență în gestionarea crizelor: Capacitatea de a gestiona eficient situațiile de criză sau comentariile negative pe social media.
                     Networking și colaborări: Ai capacitatea de a construi și întreține relații cu influenceri, parteneri de media și alte entități relevante. Abilități in crearea unui plan de parteneriat cu influenceri.
                     Ești familiar cu unelte de automatizare: Experiență cu unelte de automatizare (bot) 

Procesul de Aplicare: 

Trimite-ne CV-ul, împreună cu portofoliul tău la adresa de e-mail: narcisa.toderas-alexa@ultramarintm.ro, până la data de 15 martie 2024. Procesul nostru de selecție include interviuri telefonice, fizic și o sesiune de testare a competențelor tale.