Termeni si conditii

Termeni si conditii generale

Termeni si conditii generale

Termeni si conditii Rezervare bilete de avion

Termeni si conditii Rezervare bilete de avion

Termen si conditii Rezervare cazare

Termen si conditii Rezervare cazare

Termeni si conditii Rezervare Avion & Cazare

Termeni si conditii Rezervare Avion & Cazare

Termeni si conditii Rezervare pachet charter

Termeni si conditii Rezervare pachet charter

Conditii de calatorie

Conditii de calatorie

Termeni si conditii generali

Termeni & Conditii
Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.ultramarintm.ro, oferit de :
S.C. ULTRAMARINTM.RO SRL , cu sediul in Timisoara, Str. Stuparilor nr 45A, avand cod unic de inregistrare RO 14006860, J35/750/2001,
pentru Agentia de Turism ULTRAMARINTM.RO, | TELEFON: 0721.215.111| EMAIL: office@ultramarintm.ro - Licenta de turism nr. 1364, - Polita de asigurare SERIA I Nr. 56621 din 12.02.2022 emisa de Omniasig,

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet ULTRAMARINTM.RO (Site www.ultramarintm.ro).

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nicio alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

Serviciile ULTRAMARINTM.RO 
ULTRAMARINTM.RO va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita. Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site avand posibilitatea de a efectua rezervari de zboruri, masini sau hoteluri, pachete dinamice (de tip city break/ avion +cazare ), pachete charter, direct de pe Site, cat si plata acestor servicii prin intermediul sistemului de plati on-line.

ULTRAMARINTM.RO actioneaza ca si Agentie

ULTRAMARINTM.RO actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini si altii (Furnizori de Servicii Turistice).

ULTRAMARINTM.RO nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

ULTRAMARINTM.RO nu asigura nicio garantie cu privire la documentele de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare). Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie. Agentia recomanda verificarea informatiilor oficiale pe site-ul www.mae.ro .

ULTRAMARINTM.RO nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele), nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca comanda dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la ULTRAMARINTM.RO (inclusiv documentele de calatorie ) si va intra in vigoare contractul, conform Termenilor si Conditiilor acceptate la efectuarea comenzii.

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice.

Termenilor si conditiilor Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impuse de liniile aeriene dar si de hotel/partener de service la sol sau organizator de chartere ) li se vor aplica aditional Termenii si Conditiille acestui Site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura.

ULTRAMARINTM.RO nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigarii dvs. in Site, veti putea observa referiri catre diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar pentru detalii complete va rugam luati legatura cu ULTRAMARINTM.RO.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli. Unele companii aeriene impun efectuarea checkin-ului online, inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea imbarcarii sau costuri suplimentare, pentru care agentie nu este responsabila.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru) este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic ULTRAMARINTM.RO despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), ULTRAMARINTM.RO isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

Conditiile de anulare si modificare aferente fiecarui serviciu rezervat pe site-ul www.ultramarintm.ro sunt detaliate pentru fiecare produs in parte inainte de momentul rezervarii si este necesar sa le acceptati pentru a putea finaliza rezervarea. Dreptul de denuntare unilaterala a rezervarilor nu se aplica serviciilor rezervate pe www.ultramarintm.ro conform precizarilor din OG 34/2014 care precizeaza ca "Art. 12. - Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind: (...) b) furnizarea de servicii de cazare, de transport, de furnizare de preparate culinare, de agrement, atunci cand comerciantul se angajeaza prin contractul incheiat sa efectueze aceste prestatii la o data precisa sau intr-o perioada specificata; in mod exceptional, in cazul activitatilor de agrement organizate in aer liber, comerciantul isi poate rezerva dreptul de a nu respecta prevederile art. 11 alin. (2), in circumstante specifice."

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani depuse in contul bancar al agentiei ULTRAMARINTM.RO, fara o reconfirmare prealabila din partea agentiei a disponibilitatii si posibilitatii de confirmare.

ULTRAMARINTM.RO sau Furnizorul de Servicii Turistice nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site.

Plata integrala este solicitata in momentul rezervarii. Plata trebuie efectuata prin intermediul sesiunii securizate oferite de PayU Romania prin sistemul aflat la adresa https://secure.payu.ro/ prin card de credit sau de debit sau prin sistemul de plati prin intermediu cardurilor de rate. In cazul in care ULTRAMARINTM.RO este in imposibilitatea de a confirma cererea initiala de rezervare, o alternativa va poate fi oferita si o notificare prin e-mail va va fi trimisa spre a va informa in legatura cu detaliile necesare. Rezervarea va fi tinuta in asteptare pentru 48 ore pentru ca Dvs. sa o acceptati efectuand plata integrala. Neefectuarea platii in intervalul de 48 de ore de la confirmare pentru cazarea nedisponibila imediat/disponibila va duce la anularea automata a rezervarii. Pentru asa-numitii transportatori low-cost, rezervarea unui transport aerian este sinonima cu achizitia acestuia. Pentru ca rezervarea sa fie valabila, trebuie sa fie confirmata plata pentru costul total al zborului. Preturile sunt afisate in moneda solicitata, la ratele de schimb valutar calculate zilnic. Din aceasta cauza preturile pot varia zilnic reflectand astfel orice schimbare zilnica care poate aparea in ratele de schimb valutar. In momentul in care este efectuata o rezervare, rata de schimb valutar va fi fixata la momentul in care articolul rezervat este creat si se va aplica la orice modificari sau anulari ale acelui articol al rezervarii. Ratele de schimb sunt determinate de catre ULTRAMARINTM.RO prin intermediul sistemului de plati oferit de PayU Romania.

Rezervarea si documentele de calatorie

Rezervarile care au ca obiect aranjamente de calatorie nu vor fi acceptate daca sunt efectuate cu mai putin de 72 ore inaintea datei de sosire, exceptand cazul in care in acest interval gasiti aranjamentele solicitate ca fiind "Disponibile" imediat. Rezervarile pentru cazare necesita cel putin cate un nume pentru fiecare camera. Va rugam sa verificati cu atentie detaliile introduse, intrucat, prezenta detaliilor incorecte sau incomplete poate conduce la anularea rezervarii.

Toate documentele de calatorie aferente unei rezervari (bilete de avion, vouchere de calatorie, factura) se vor emite in format electronic si se transmit pe adresa de email furnizata in momentul rezervarii.

Utilizarea Site-ului

ULTRAMARINTM.RO nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Interzicerea accesului pe Site

ULTRAMARINTM.RO isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea ULTRAMARINTM.RO

ULTRAMARINTM.RO nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
ULTRAMARINTM.RO nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui verificate cu site-urile oficiale ale hotelului.

Forta Majora

ULTRAMARINTM.RO nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora, care pot afecta calatoria. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale, pandemii, embargou international, interdictii ale organelor de administratie publica etc., precum si in cazul in care companiile aeriene stabilesc limite de raspundere.

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site contin coeficientul de risc valutar. Platile se fac la cursul de schimb utilizat de agentie in ziua respectiva.

Modificari asupra Site-ului

ULTRAMARINTM.RO poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin ULTRAMARINTM.RO. Materialul continut pe Site este proprietatea ULTRAMARINTM.RO sau a afiliatilor sai.

Confidentialitate

Termenii politicii de confidentialitate a ULTRAMARINTM.RO sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii.
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre ULTRAMARINTM.RO sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a ULTRAMARINTM.RO .

Politica de Securitate

ULTRAMARINTM.RO utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. ULTRAMARINTM.RO se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a ULTRAMARINTM.RO.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

ULTRAMARINTM.RO isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si ULTRAMARINTM.RO si este guvernat de legislatia din Romania.

Clauze finale

Termenii si conditiile contractuale corespund prevederilor legale in vigoare la data redactarii si reprezinta termenii contractuali generali care guverneaza Contractul de comercializare incheiat intre Agentia de turism ULTRAMARINTM.RO si Calator/Turist , in functie de obiectul contractului (bilet de avion , cazare, pachet dinamic(city-break/avion+cazare), pachet charter).

Termenii de mai jos sunt echivalenti si au intelesul prevazut in OG nr. 2/2018, dupa cum urmeaza:
- turist = calator = orice persoana care doreste sa incheie un contract sau care are dreptul sa calatoreasca pe baza unui contract incheiat in conditiile prezentei ordonante
- agentie = agentia de turism care desfasoara activitatea de intermediere.