20px
Tiny tribe by Ultramarin

Ce este Tiny tribe?

Este cel mai nou concept de travel lansat în parteneriat cu Agenția de turism Ultramarin și Toderașii care:

✅ îmbină experience unice,
✅ destinații diferite față de cele cu care ești deja obișnuit,
✅ abilități noi cu care pleci acasă,
✅ fotografii și video-uri profesionale din fiecare călătorie și, cel mai important,
✅ o comunitate de oameni cu aceleași valori și aceeași viziune.

Tiny tribe va avea 3 tipuri de călătorii - experiențe:

1️⃣ Călătorii pentru Părinți cu Copii
Toderașii au călătorit peste tot cu Sofia (încă de când era un bebe) si au învățat multe.
Îți promit că aceste călătorii cu copiii nu vor fi doar alte locuri în care mergi să ai grijă de copii (știm și noi asta).
Ci vor fi adevărate experiențe și vacanțe și pentru tine ca părinte.

2️⃣ Adults Only Escapes (adică doar pentru Cupluri sau pentru Părinții care își doresc o vacanță doar pentru ei - fără copii).
Pentru ca si noi am trecut prin groapa Burnout-ului, a epuizării, am înțeles cât e de important sa luam un time-out împreuna.
Și sa lucram si la relația de cuplu.
Pentru că dacă părinții sunt fericiți, copii sunt și mai fericiți!

3️⃣ Retreat-uri sau Restart-uri Exclusive Tematice: De la wellness, mindset, yoga și auto-descoperire la aventuri culinare sau fotografice, aceste retreat-uri sunt oportunități de a-ți explora pasiunile sau de a descoperi noi hobby-uri.

Din călătoriile Tiny tribe nu pleci doar cu poze și video-uri uimitoare (le facem și pe astea!),

🤔 ci și cu AHA-moments despre tine,
🎨 skill-uri noi și
🫂 cu o comunitate de oameni cu aceleași valori și aceeași viziune.

N-am construit conceptul Tiny tribe peste noapte.

👉 Folosim experiența de +20 de ani în turism a Agenției de turism Ultramarin,
👉 dar și experiența Toderașilor de a călători cu și fără Sofia (fetița noastră de 1 an și jumătate), în toată lumea.

După studii în țară și străinătate (Singapore, Londra, Lisabona, Bruxelles), cariere construite în domeniul legal și cel al turismului, după experiențe profesionale la Comisia Europeană, în educația legală dedicata antreprenorilor din mediul online, dar și în propriile startup-uri, am decis să construim, alături de Agenția de turism Ultramarin, un nou concept de travel cu experiențe pe care să-l aducem în România.

Și pentru că recent ne-am întors din Bruxelles (și Luxembourg) tot programul pentru această excursie este ales și testat personal de Toderași, astfel încât tu sa experimentezi Belgia în cel mai inedit mod cu putință.

Te așteptăm cu drag în comunitatea Tiny tribe! 🫶

20px

Toderașii

20px
Narcisa Toderaș
Narcisa Toderaș
Co-fondator Tiny Tribe

Narcisa este avocat de business, data & tehnologie și antreprenor, co-fondator al conceptului Alexa & Partners - echipă care reunește avocați și experți contabili în Timișoara.

După o experiență de +8 ani în domeniul legal, un stagiu la Comisia Europeană în Luxemburg în calitate de Data Policy Officer, unde a ajutat la crearea de regulamente europene pe partea de data și a asistat la negocierile politice dintre statele membre ale Uniunii Europene.

Pentru că infertilitatea a fost o experiență foarte grea pentru amândoi, Narcisa a ales să vorbească public, pe scena Oamenilor Dreptății la București, despre tot ce a presupus infertilitatea pentru ea și Andrei - birocrație, medici, costuri, proceduri medicale, emoții și trăiri.

A adunat tot ce a învățat despre legal, antreprenoriat și proiecte sociale și a creat împreună cu Andrei conceptul de călătorie-tip-experiență denumit Tiny Tribe.

Andrei Toderaș
Andrei Toderaș
Co-fondator Tiny Tribe

Andrei Toderaș a acumulat în ultimii 12 ani o experiență de lucru în industrie la diferite niveluri și poziții, printre care: organizator de evenimente pentru Comisia Europeană și bănci private, manager al Hotelului de Gheață de la Lacul Bâlea, director de vânzări online, intraprenor – organizator de evenimente și ghid turistic internațional.


A studiat la Universitatea din Surrey, aflată in top 5 universități pentru Universitatea de Ospitalitate și Turism din lume, a absolvit un program de schimb în Singapore și și-a petrecut un an de zile la MCI Group Brussels (companie de gestionare a evenimentelor Globale).


Experiența sa în ceea ce privește organizarea de evenimente în multinaționale, managementul hotelier (fiind pentru sezon directorul general al Hotelului de Gheață de la Lacul Balea, un hotel/atracție unică în Europa de Sud-Est), director de vânzări online (la UltraVoyage, Partener Strategic Ovation Global DMC din România), l-au ajutat în dezvoltarea abilităților sale de a organiza, până în cel mai mic detaliu, călătorii-experiențe, unice și premium.