Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Andaluzia - Ritmuri Flamenco în vacanța copiilor!

EUR136500EUR EUR 1185 00 EUR
/pers
MALAGA - GRANADA - SEVILLA - CORDOBA - 29.10-05.11.2024

Miros de flori de portocale, dansatoare flamenco stralucitoare, aventuri culinare! Acesta este farmecul Andaluziei si este cu atat mai puternic cu cat zona este un mix cultural intre Europa si lumea araba. Pe langa minunatiile culturale spaniole, Andaluzia impresioneaza prin monumentele cu arhitectura islamica, precum cele din Alhambra, un ansamblu de cladiri intr-o fortareata ce domina orasul Granada.  

Dupa preferinte puteti opta pentru un sejur pe Costa del Sol, in care sa va relaxati sau puteti opta pentru o vacanta activa alegand dintre excursiile noastre optionale. Vedeti programul pe zile mai jos:

Ziua 1, 29.10.2024: ne intalnim cu insotitorul de grup pe aeroportul din Timisoara pentru zborul cu compania Lufthansa Timisoara 05:30 – Munich 06:05 / Munich 12:25 – Malaga 15:30 (orar de zbor informativ, se poate modifica pana la plecare). Transferul de la aeroport la Hotel Best Triton 4* in Benalmadena pe Costa del Sol. Check-in si cina. 

Ziua 2, 30.10.2024: Zi de odihna si relaxare. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in toata proprietatea. Optional puteti opta pentru o excursie pe Caminito del Rey. 

Ziua 3, 31.10.2024: Dupa micul dejun, plecam intr-o excursie optionala spre Granada, capitala provinciei cu acelasi nume, localizata in sud-estul Spaniei, intre tarmul mediteranean si andaluzian. Granada ofera peisaje si experiente dintre cele mai variate. Farmecul Granadei consta tocmai in amestecul acesta de influente arabe si andaluze pe care il gasesti la tot pasul (muzee, stradute inguste si intortocheate, cladiri cu arhitectura renascentista, islamica si moderna, mancaruri variate, spectacole de flamenco, catedrale impunatoare, mici piete cu terase, bai arabe. Alhambra este unul dintre cele mai frumoase obiective din Andaluzia. In Granada descoperim o influenta maura mult mai puternica decat in alte orase, iar in Alhambra istoria si cultura araba exceleaza pe toate planurile. Spre seara, retur la hotel si cina. 

Ziua 4, 01.11.2024: Zi dedicata relaxarii si timpului liber, optional puteti opta pentru o excursie la Ronda. 

Ziua 5, 02.11.2024: Dupa micul dejun, plecam intr-o excursie optionala in Sevilia. Sevilia este capitala artistica, financiara si culturala a Spaniei de Sud. Desi Sevilia are o mostenire puternica din punct de vedere medieval si al renasterii, se pot observa numeroase influente arabe chiar si in cele mai faimoase monumente. O alta destinatie a turului este Piata Spaniei din Sevilia, care a fost amenajata pentru a gazdui Expozitia Ibero-Americano din anul 1999. Spre seara, ne intoarcem la hotel pentru cina si reimprospatarea energiei. 

Ziua 6, 03.11.2024: Dupa micul dejun, plecam intr-o excursie optionala in Cordoba, capitala Spaniei Musulmane, localitate inscrisa in 1994 in patrimoniul UNESCO. Orasul Cordoba este cunoscut in principal datorita Moscheei sale, o cladire unica ce reflecta splendoarea culturii musulmane din Spania, dar si datorita celorlalte obiective turistice, precum: Catedrala, Cetatea Monarhilor Crestini (Alcázar de los Reyes Cristianos), Podul Roman, Turnul La Calahorra, cartierul Evreiesc, Piata El Porto. Spre seara, retur la hotel si cina. 

Ziua 7, 04.11.2024: Zi dedicata relaxarii si timpului liber, optional puteti opta pentru o excursie la Gibraltar. 

Ziua 8, 05.11.2024: Dupa micul dejun facem check-out-ul la hotel după care avem tur al orasului Malaga. Dupa tur facem transfer la aeroportul din Malaga pentru zborul spre casa Malaga 16:20 – Munich 19:20/ Munich 21:40 – Timisoara 00:05 (orar de zbor informativ, se poate modifica pana la plecare) 

vezi mai multe

•       biletul de avion Timisoara 05:30 – Munich 06:05 / Munich 12:25 – Malaga 15:30 ; Malaga 16:20 – Munich 19:20/ Munich 21:40 – Timisoara 00:05

•       bagajul de mana maxim 8 kg; 

•       bagajul de cala 23kg; 

•       transferul de la aeroport Malaga la hotel si retur;  

•       7 nopti cazare la hotel Best Triton  Benalmadena 4* sau similar, pe Costa del Sol; 

•       demipensiune (mic dejun si cina plus apa si vin la mesele principale); 

•       Tur al orasului Malaga. 

•       asistenta turistica (in limba romana in Spania); 

vezi mai multe

• supliment de single: 350 eur/persoana; 

Excursiile la Granada, Sevilla si Cordoba la tariful de 250 eur/persoana 

• Excursie Gibraltar 95 eur/persoana

• Excursie Caminito del Rey 60 eur/persoana

• Excursie Ronda 59 eur/persoana

asigurarea medicala si storno; 

taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers); 

alte excursii optionale

 

vezi mai multe

Note*: Prețul este valabil pentru un grup de minimum 20 persoane.

 

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

vezi mai multe

Servicii

 • Zbor
 • autocar
 • transfer
 • cazare
 • Demipensiune
 • ghid
 • activitati

Tema

 • familie
 • Circuite
 • Romantic
 • Cultura si Istorie

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Dubla - Partaj
Loc in camera dubla cu demipensiune, in cazul in care nu se gaseste partaj, turistul va achita suplimentul pentru Single
- 1 adult
29 Oct - 05 Nov, 2024
Zbor +  Autocar +  Transfer +  Cazare
Urmatoarele locuri (-13.18681319%) pana la 31 Jul, 2024
355.5 EUR pana la 17.06.2024
829.5 EUR pana la 14.09.2024
EUR136500EUR
EUR118500EUR
Single
Camera single cu demipensiune
- 1 adult
29 Oct - 05 Nov, 2024
Zbor +  Autocar +  Transfer +  Cazare
Urmatoarele locuri (-10.49562682%) pana la 31 Jul, 2024
460.5 EUR pana la 17.06.2024
1074.5 EUR pana la 14.09.2024
EUR171500EUR
EUR153500EUR
Dubla
Camera dubla cu demipensiune
- 2 adulti
29 Oct - 05 Nov, 2024
Zbor +  Autocar +  Transfer +  Cazare
Urmatoarele locuri (-13.18681319%) pana la 31 Jul, 2024
711 EUR pana la 17.06.2024
1659 EUR pana la 14.09.2024
EUR273000EUR
EUR237000EUR