Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Argentina – Chile

EUR534000EUR EUR 4990 00 EUR
persoane în cameră DBL
Tango, croaziera printre fiorduri si ghetari, si o carte postala expediata de la capatul lumii - o expeditie de 14 zile/12 nopti, cu Monica Jurma! 28.11-11.12.2023

Incepem calatoria cu tango-ul senzual dansat pe strazile capitalei Argentinei, Buenos Aires, si o incheiem intr-o podgorie din Chile, in Valparaiso.

Ce se intampla intre cele doua insa, este cu adevarat o expeditie desprinsa din romanele de aventura!

Natura extraordinara pe care o vom explora in aceasta calatorie ne va aminti de marile romane de aventura, de documentare cu exploratori ai lumii, de visurile din copilarie cand totul parea posibil citind romanele lui Jules Verne, unde unii dintre noi am descoperit pentru prima oara tinuturi precum Tara de Foc si Patagonia.

Da, vom explora Patagonia, cu natura ei salbatica atat de bine conservata. Vom ajunge in Ushuaia (Capatul Lumii), de unde negresit trebuie sa trimitem carti postale celor dragi. Tara de Foc , odinioara teritoriu al indienilor canoe, care traiau cu peste, foci si se incalzeau constant la foc facut in aer liber ne va intampina cu povesti despre trecutul locului si cu o calatorie cu trenul catre … Capatul Lumii.

Cu ce emotie vom naviga pe Canalul Beagle, stiind ca in expeditia de descoperire a acestuia a luat parte si Charles Darwin! Vederea leilor de mare si a focilor va completa senzatia de fabulos al acestei experiente.

Pentru multi dintre noi,  punctul culminant al calatoriei va fi sa ajungem la Ghetarul Perito Moreno, in Parcul National Los Glaciares,  si sa facem un safari nautic in jurul acestuia, pe Lacul Argentino.

Ajungand in Chile vom vizita superbul Parc National TORRES DEL PAINE si vom face o  croaziera prin fiordul Ultima Esperanza, spre ghetarii Balmaceda si Serrano.

Orasele in care poposim in calatoria noastra ne vor mai aduce cu picioarele pe pamant. Buenos Aires-ul romantic si vibrant, Punta Arenas- cel mai sudic oras din Chile , Santiago cel pitoresc, iar pe coasta Pacificului, Valparaiso si Vina del Mar ne vor incanta cu aerul lor boem.

Ne vom apropia de spiritul Americii Latine prin oamenii ei si prin gastronomia locului. Vom ajunge intr-o estancia langa Buenos Aires, unde fermierii “gauchos” ne pregatesc un barbecue argentinian de zile mari. Vom savura vestitul miel patagonez, si vom degusta in voie, intr-o podgorie de langa Santiago, vinul de Chile.

 

Dar mai bine sa vedem programul calatoriei noastre in detaliu:

Ziua 1: 28 noiembrie - TIMISOARA – Budapesta – Paris – Buenos Aires

Plecam la primele ore ale zilei din Timisoara, si, datorita diferentei de fus orar, in seara aceleiasi zile, suntem in America de Sud – in Argentina! (Argentina este pe UTC – 3h, Romania fiind UTC + 2h in timpul calatoriei noastre)
Zborul nostru, 28.11.‘23: Budapesta 06:00 - Paris 08:25; Paris 10:40 – Buenos Aires 20:25

Ne asteapta …
Buenos Aires, locul de nastere al celui mai romantic dans din lume - tangoul!

Vom fi intampinati la aeroport si apoi condusi la hotel.

Suntem cazati intr-una dintre cele mai boeme zone ale Buenos Aires, aproape de obiective turistice importante, astfel ca vom simti cu adevarat vibe-ul celebrului oras inca din primele ore de la sosire.

·         Cazare: KENTON PALACE BUENOS AIRES, 4* 

·         Mese incluse: optional

 Ziua 2: 29 noiembrie – Argentina, BUENOS AIRES

 Dupa micul dejun servit la hotel, pornim intr-un tur de oras. Scopul zilei este sa ne lasam patrunsi de spiritul Argentinei, sa observam, sa atingem si sa ne lasam atinsi de frumusetea locului si a oamenilor!

Vom descoperi latura senzuala, romantica si vibranta a Buenos Aires, ajungand pe Bulevardul Florida, unde se danseaza tango pe strada cat este ziua de lunga, plimbandu-ne pe Bulevardul Corrientes, o strada a teatrelor si a vietii de noapte, sau pe Bulevardul Mayo, unde descoperim influente spaniole.

  

O introducere in istoria locului o vom avea ajungand in inima orașului: Plaza de Mayo! Aici se afla Cabildo (Primaria) unde a fost planificata pentru prima data miscarea pentru independenta fata de Spania dar si Casa Rosada (Palatul Prezidential). Vom ajunge si la Teatrului Colon, un exemplu superb de arhitectura a Capitalei Argentinei. Iar  Bulevardul 9 de Julio ne va impresiona cu siguranta, fiind unul dintre cele mai largi din lume.

Pranzul il vom servi intr-un restaurant local.

Dupa-amiaza ne aventuram in cartierele Buenos Aires, pentru a simti pulsul vietii. Pasim pe pavajul strazilor vechi, cu balcoane de fier, in Plaza Dorrego din San Telmo. Ajungem in vechiul port La Boca, cu faimoasele sale case colorate de pe strada Caminito, cu ai ei dansatori de tango, dar si in cartierul supranumit Parisul Americii Latine, cunoscut si pentru ca aici este inmormantata Evita Perón ( in Cimitirul La Recoleta)

Vom traversa frumosul pod Puente de la Mujer pentru a ajunge pe tarmurile Puerto Madero, cel mai luxos cartier al orasului. Ne plimbam apoi pe strazile boeme din Palermo, cunoscute pentru galeriile de arta si magazinele detinute de designeri renumiti.

Spre finele zilei suntem condusi la hotel, seara o petrecem pe cont propriu.

·         Cazare: KENTON PALACE BUENOS AIRES, 4* 

·         Mese incluse: mic dejun si pranz

 Ziua 3: 30 noiembrie – Buenos Aires – ESTANCIA – Buenos Aires

 Astazi descoperim vestitul Pampas din jurul Buenos Aires, o zona de campie populata de estancias si orase mici.

 Estancia” este o ferma specifica Americii Latine,  parte fundamentala a vietii si istorei Argentinei, iar intr-o astfel de estancia suntem si noi invitati sa ne petrecem ziua. 

La sosire suntem intampinati cu empanadas, placinte traditionale argentiniene umplute cu carne.

Vizitam estancia, observam structura ei, dar si viata acestor gauchos care se ocupa cu cresterea vitelor.

Va deveni cu adevarat palpitant cand ni se va oferi prilejul sa calarim pe pajistile frumoase ale fermei!

Pranzul „asado” preparat de gauchos este definitiv specific argentinian: barbecue cu multe, felurite si delicioase feluri de carne.

Dupa ce ne demonstreaza cum se mananca bine in Argentina, gazdele noastre ne vor arata si cum se distreaza oamenii locului. Un spectacol traditional va avea loc chiar acolo, pentru noi, dupa care

ni se vor prezenta traditionalele „jocuri gaucho”, si in special cursele „sortijas”, adevarate jocuri de indemanare ecvestra.

Ne intoarcem la Buenos Aires dupa-amiaza tarziu.

OPTIONAL. Seara acestei zile ne mai rezerva o supriza frumoasa: Tango Show cu cina inclusa.

Vom descoperi tangoul argentinian intr-un show care prezinta nasterea acestui dans superb si evolutia lui de-a lungul anilor. 

·         Cazare: KENTON PALACE BUENOS AIRES, 4* 

·         Mese incluse: mic dejun si pranz; cina in cadrul programului optional

 Ziua 4: 1 decembrie Buenos Aires  Q USHUAIA 

Dimineata devreme avem zborul spre Ushuaia, unde va incepe expeditia noastra pe pamanturi visate de marii exploratori ai lumii. Astazi vom ajunge in Parcul National Tierra del Fuego, sau Tara de Foc.

Tara de Foc este o grupa de insule la capatul cel mai sudic al Americii de Sud, fiind despartita de continentul american prin Stramtoarea Magellan.

Situat la 15 km de Ushuaia, Tierra de Fuego este singurul parc national argentinian care are coaste maritime (Canalul Beagle). Padurile sale au fagi falnici vesnic verzi, iar raul si lacurile trimit privirea catre Canalul Beagle. Potecile existente in Parcul National ne permit sa ne bucuram din plin de natura.

La finalul turului nostru vom calatori cu trenul catre … capatul lumii! Ne urcam in vagoanele de epoca, trase de locomotive clasice cu abur si ne lasam purtati in calatoria epica (de 8 km) catre capatul lumii!

Pranzul il servim intr-un restaurant local. Apoi ne intoarcem in Ushuaia, iar seara o petrecem pe cont propriu.

 ·         Cazare: HOTEL ALBATROS, 4* 

 ·         Mese incluse: pranz

 Ziua 5: 2 decembrie USHUAIA – Canalul BEAGLE

 Astazi pornim spre aventura navigarii pe Canalul Beagle! Vom naviga pana la Farul Eclaireurs care arata navigatorilor intrarea in golful Ushuaia. In timpul circuitului, vom vedea mai multe specii de pasari (pe Insula Pasarilor) dar si o colonie de lei de mare (Insula Leilor de Mare) si foci antarctice cu blana.

Pranzul il servim intr-un restaurant local, iar dupa-amiaza avem program liber pentru odihna sau pentru descoperirea orasului Ushuaia.

OPTIONAL: USHUAIA, tur de oras + Muzeul Maritim si al Inchisorii

Ushuaia, care in limba Yámana inseamna “golful care patrunde in apusul soarelui”, este capitala provinciei Tara de Foc si a Insulelor Atlanticului de Sud.

Vom incepe vizita noastra pe Bulevardul Maipú ajungand la pasarela Luis Pedro Fique. Acest pasaj duce la cartierul La Mision, un loc ales de primii albi care s-au stabilit in regiune. Ne vom plimba prin oras, observand cartiere si case vechi apartinand unor familii importante la vremea lor.

Pe poteca intortocheata a ghetarului Le Martial ne vom bucura de o priveliste superba!

Vizita la Muzeul Maritim si al Inchisorii locale ne arata cum istoria orasului este legata de cea a inchisorii. Cand a fost infiintata inchisoarea erau cca 40 de case in zona, iar forta de munca din inchisoare a fost folosita pentru a construi orasul. Cladiri, strazi, poduri, calea ferata, au fost realizate astfel, penitenciarul oferind orasului si servicii de stingere a incendiilor, tiparire, etc 

 ·         Cazare: HOTEL ALBATROS, 4*

 ·         Mese incluse: mic dejun si pranz

  Ziua 6: 3 decembrie USHUAIA Q EL CALAFATE

  Dupa micul dejun servit la hotel, pornim spre aeroport, de unde vom zbura spre El Calafate.

 Zborul nostru: Aerolineas Argentinas, 10:45-12:05
Ne cazam la hotelul nostru situat aproape de Lacul Argentino si inconjurat de paduri si munti, iar dupa-amiaza de astazi o petrecem pe cont propriu sau ne alaturam unei excursii optionale de explorat zona.

 OPTIONAL. Excursie cu Jeepuri 4 x 4 prin stepele Patagoniei pana la varful CERRO FRIAS

Vom vedea peisaje extraordinare, de la campie, la muntii Anzi si pana la Lacul Argentino. Pe vreme buna, se pot contempla muntii Torres del Paine din Chile si Fitz Roy din El Chaltén. In timpul excursiei, vom putea intalni animale salbatice precum guanacos (o lama mica), foarte prezenta in Muntii Anzi din Argentina si Chile.

Aceasta iesire este si o introducere perfecta a Parcul National Los Glaciares. La o altitudine de 1040 de metri, este mai usor sa distingem diferitele varfuri si limitele Parcului National!

La intoarcere, suntem asteptati cu o gustare, dupa care ne intoarcem la Calafate.

 ·         Cazare: HOTEL CALAFATE PARQUE, 4*

 ·         Mese incluse: mic dejun si cina

  Ziua 7: 4 decembrie - El Calafate – PERITO MORENO – El Calafate

  Dupa micul dejun pornim spre unul dintre punctele de atractie majore ale calatoriei noastre: Ghetarul Perito Moreno, inclus in Patrimoniul  UNESCO, datorita frumusetii sale naturale impunatoare.

 Sosim la fata locului si observam un proces impresionant de pe pasarele:

 Ghetarul Perito Moreno se deplaseaza spre Peninsula Magellan, formand un baraj natural de gheata cand intalneste peninsula, baraj care opreste curgerea apei. Nivelul apei urca, apasa si corodeaza masa de gheata, producand mici crapaturi. Acestea cresc creand un tunel spectaculos prin care apa curge spre Lago Argentino. In cele din urma, tunelul de gheata cade intr-un spectacol minunat, ghetarul Perito Moreno separandu-se de Peninsula Magellan. Apoi, procesul porneste din nou.

La pranz ne oprim la un restaurant local, luam masa si impartasim entuziasmul de a ne afla intr-un loc atat de fascinant.

Dupa-amiaza, pornim intr-un Safari nautic: navigam pe Lacul Argentino si ne apropierem de cel mai impresionant ghetar, Perito Moreno, inalt de 80 m inaltime, pentru a-l contempla mai de aproape.

 ·         Cazare: HOTEL CALAFATE PARQUE, 4*

 ·         Mese incluse: mic dejun si pranz

  Ziua 8: 5 decembrie - El Calafate – CHILE: TORRES DEL PAINE – PUERTO NATALES

 Astazi vom trece granita terestra dinspre Argentina spre Chile, ajungand la Cerro Castillo, Chile.

 Pe parcursul traseului, extrem de pitoresc,  vom face cateva opriri pentru forografii.

 La Cerro Castillo vom schimba transportul. Ne preia ghidul care ne va calauzi prin aventura noastra prin Chile, si ne indreptam catre Parcul National Torres del Paine.

Ajungem astazi  in unul dintre cele mai bine protejate si conservate Parcuri Nationale din lume. Vom intalni o diversitate de animale si pasari precum condorii, huemul (cerbul local), guanacos (lama), vulpea cenusie, rhea sau ñandú (strutul sud-american), etc

Vegetatia din Torres del Paine variaza in functie de altitudine si distanta fata de Anzi: calafate (un fel de afin) care produce fructe comestibile, orhidee, coigüe de  Magellan’s (o specie de fag vesnic verde), etc

Privelistile sunt spectaculoase in timp ce ne apropiem de lacul Nordenskjold, cu apa turcoaz. Vom avea parte de o panorama splendida cu turnurile de granit „Torres del Paine” si  Cuernos del Paine” in fata noastra.

Continuam pana la Grey Lake si ne plimbam pe malul lui pentru a ne apropia de aisbergurile care plutesc in apa.

Parcul National Torres del Paine este unul dintre acele locuri magice care te fac sa te simti recunoscator pentru ca ai ajuns sa le vezi!

Dupa aceasta aventura, ne indreptam spre Puerto Natales. Situat in partea de nord a regiunii, intre Oceanul Pacific si Argentina, Puerto Natales are o geografie minunata, cu diferite formatiuni geografice precum vai, fiorduri, arhipelaguri si campuri de gheata milenare. Este un oras cu o arhitectura frumoasa si peisaje naturale uimitoare, care atrag turisti si exploratori deopotriva.

Hotelul nostru este situat pe coasta, cu vedere la mare si ne anunta din prezentare ca restaurantul sau, Dickson, ofera Pisco Sour preparat cu gheata veche de o suta de ani. Well, suntem in regatul ghetarilor!

·         Cazare: HOTEL COSTAUSTRALIS, 4*

·         Mese incluse: mic dejun si cina

Ziua 9: 6 decembrie PUERTO NATALES: CROAZIERA printre FIORDURI si GHETARI

Dupa micul dejun la hotel, suntem transferati la debarcader pentru a ne urca la bordul navei cu care vom intra in fiordul Ultima Esperanza, navigand spre nord-est. In timpul croazierei vom descoperi colonii de cormorani si caini de mare, posibil condori care sa se roteasca deasupra noastra dar si alte pasari. Munti si cascade vor face parte din peisaj, deasemenea.

 La capatul fiordului, vom descoperi doi ghetari: Balmaceda & Serrano. Vom cobori de pe ambarcatiune si vom merge prin padure pentru a ne apropia de ghetarul Serrano.

 NOTA: navigatia in zona poate fi influentata de conditiile meteorologice.

 La finalul aventurii ne intoarcem la Puerto Natales, seara petrecand-o pe cont propriu.

 ·         Cazare: HOTEL COSTAUSTRALIS, 4*

 ·         Mese incluse: mic dejun si pranz

Ziua 10:  7 decembrie PUERTO NATALES – PUNTA ARENAS Q SANTIAGO

Dupa un mic dejun servit in tihna la hotel, plecam spre Punta Arenas, vom face un tur panoramic al orasului, dupa care ne indreptam spre aeroport.

In piata centrala a Punta Arenas se afla cladiri frumoase precum Catedrala, Palatul Sara Braun, care ne amintesc de trecutul istoric al acestui oras si de viata de la inceputul secolului al XIX-lea si al XX-lea in cel mai sudic oras continental din lume. Ne vom incheia turul la punctul de belvedere Cerro de la Cruz, unde putem admira acoperisurile colorate ale orasului si Stramtoarea Magellan.

Dupa acest tur, ne indreptam spre aeroportul Punta Arenas, cu destinatia de zbor: Santiago de Chile!

Zborul nostru: Latam Airlines, 15:25 – 18:40.

Transfer, acomodare – o privire asupra orasului de la piscina de la etajul 18 al hotelului  - si cina, tot la hotel.

·         Cazare: HOTEL Pullman Santiago El Bosque, 4*

·         Mese incluse: mic dejun si cina

Ziua 11: 8 decembrie SANTIAGO DE CHILE – tur de oras

Dupa micul dejun servit la hotel, pornim intr-un tur al Santiago, capitala statului Chile. Orasul este situat la poalele Muntilor Anzi, chiar la inceputul Marii Văi Centrale a Chile, care se intinde pe aproape 1000 km spre sud, pana la orasul Puerto Montt. 

Vom incepe prin a vizita cartierele coloniale, istoria fiind inscrisa pe strazile si cladirile vechi ale orasului. Vom continua spre Centro Civico si Plaza de la Constitucion unde vom descoperi Palacio de la Moneda (Palatul Monedei), sediul guvernului. Aceasta a fost prima cladire mare construita de Regatul Spaniol in timpul colonizarii, sub conducerea arhitectului italian Joaquin Toesca, in 1786.

Sosind in Piata Centrala (Plaza de Armas) descoperim Catedrala, Primaria Santiago, si alte cladiri cu o arhitectura emblematica.

Si mai aflam ca primul nume al orasului, consemnat in 1541, a fost Santiago del Nuevo Extremo, spre cinstirea Sf Apostol Santiago ( Sf. Apostol Iacob)

Pranz intr-un restaurant local in Piata Centrala. 

Dupa-amiaza ne indreptam spre impresionantul Parque Metropolitano, al patrulea parc urban ca marime din lume, cu peste 700 de acri de teren.

Urcam in varful dealului cu telecabina (Teleferico Metropolitano). Ne vom afla in varful Cerro San Cristobal, un deal cu vedere superba asupra orasului. Tot aici gasim Sanctuarul Imaculatei Conceptii, cu o statuie impresionanta a Fecioarei Maria, si unul dintre principalele lacasuri de cult ale Bisericii Catolice din Chile.

La final, vom vizita cartierele moderne: Providencia si Las Condes, noul centru financiar si comercial al orasului.
 ·         Cazare: HOTEL Pullman Santiago El Bosque, 4*

 ·         Mese incluse: mic dejun si pranz

Ziua 12: 9 decembrie Santiago – VALPARAISO - Santiago

Ultima zi a calatoriei noastre va fi dedicata odihnei. O odihna activa insa, in care trupul sa fie lasat sa se miste in voie, privirea sa absoarba galbenul dulce al soarelui ce incalzeste o podgorie, papilele gustative sa fie rasfatate de un vin bun de Chile, iar sufletul sa se bucure de toate acestea la un loc.

Asadar, dupa ce servim micul dejun la hotel, pornim spre Valparaíso.

Dealurile si marea sunt limitele naturale ale orasului, iar centrul istoric gazduiește minuni arhitecturale, strazi inguste si un troleibuz (patrimoniu UNESCO). Portul din Valparaiso, cel mai mare din Chile, construit in 1536, este si el de admirat.

Crama Veramonte, situata splendid in Valea Casablanca, este cea care ne va fi gazda pentru o degustare de vinuri.

Pranzul este binevenit dupa vizita la crama, si il vom servi intr-un restaurant local.

O oprire frumoasa o avem in Viña del Mar, pe malul oceanului, localitate supranumita „orasul gradina”.

Odata intorsi in  Santiago, avem program de odihna sau activitati de seara pe cont propriu.

·         Cazare: HOTEL Pullman Santiago El Bosque, 4*

·         Mese incluse: mic dejun si pranz

Ziua 13-14: 10-11 decembrie SANTIAGO de CHILE- Paris – Budapesta – TIMISOARA

Dupa un mic dejun luat in tihna, ne indreptam catre aeroportul din Santiago de Chile unde incepe drumul nostru spre casa.
Zborul nostru: 10 dec.

10DEC Santiago de Chile 12:00 - Paris 05:50
11DEC Paris 09:20 - Budapesta 11:30
Dupa aterizarea in Budapesta urmeaza transferul spre Timisoara (sau alta localitate de domiciliu)

 

 

 

 

vezi mai multe

 

·         Bilete de avion pentru zborurile internationale Budapesta-Paris-Buenos Aires; Santiago-Paris-Budapesta;  taxe de aeroport

·         Bilete de avion interne: Buenos Aires – Ushuaia, Ushuaia – El Calafate,  Punta Arenas-Santiago

·         Bagaj de cala 23 kg si bagaj de mana pana la 12 kg pentru zborul international; bagaj de cala de 23 kg si de mana de 8 kg pentru zborul intern Punta Arenas-Santiago; bagaj de cala de 15 kg si de mana de 8 kg pentru zborul intern Buenos Aires – Ushuaia, Ushuaia – El Calafate

·         Transferuri de la/catre aeroport in Argentina si Chile si asistenta in aeroporturi la sosiri/plecari

·         Cazari - 12 nopti la hotelurile de 4* mentionate

·         Mesele, asa cum sunt mentionate in program

·         Croaziera pe Canalul Beagle

·         Toate activitatile descrise in program , cu ghid vorbitor de limba engleza

·         Intrarile la obiective si in Parcurile Nationale incluse in program

·         Transportul in timpul circuitului, asa cum este descris in program

·         Insotitor de grup pe toata perioada calatoriei – Monica Jurma

 

vezi mai multe

·         Transfer la cerere Timisoara-aeroport Budapesta si retur - 80 eur/pers

·         Asigurarile medicale personale, pentru bagaje si asigurare storno

·         Taxe de vize: nu exista taxe de viza pentru Romania, se cere pasaport valabil 6 luni de la intrarea in tara. De evitat pasaport temporar

·         Tips-urile pentru soferi si ghizi 50 $/persoana pentru toata perioada

·         Cheltuieli personale, mini bar, telefoane, etc

·         Mesele mentionate ca fiind optionale

 

vezi mai multe

 

·         Supliment single: 685 euro/calatorie pentru programul Argentina/Chile

·         Supliment single: 1035 euro/calatorie pentru programul Argentina/Chile cu extensie Insula Pastelui

 Excursii/experiente optionale:

·         Tango Show cu cina inclusa, 55 USD/persoana 

·         USHUAIA, tur de oras + Muzeul Maritim si al Inchisorii, 50 USD/persoana 

·         Excursie cu Jeepuri 4 x 4 prin stepele Patagoniei pana la varful CERRO FRIAS, 80 USD/persoana

 

Termene si conditii de plata:

·         Tariful este valabil pentru grup de 15 persoane. Pentru grup mai mic se plateste suplimentar: 150 euro/pers. pentru un grup de 11-14 persoane, 250 euro/pers. pentru un grup de 9-10 persoane

 ·         Avans, la confirmarea rezervarii, minim 10%. Urmatoarea transa, de 20%, pana in 31 mai ’23. Rest de plata cu 45 zile inainte de plecare.

 ·         Tarifele sunt exprimate in euro/pers/in camera dubla, plata se face in euro sau in lei (curs BNR+2%).

 ·         In cazul indisponibilitatii unitatilor de cazare propuse, din motive diverse, vom oferi alternative similare.

Pentru programul Argentina/Chile cu extensie Insula Pastelui:

 • Avans, la confirmarea rezervarii, minim 20%.  Diferenta de 80% cu 45 zile inainte de plecare.

 

 

vezi mai multe

Servicii

 • Circuit
 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • Mic dejun
 • Demipensiune
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • exotic
 • Circuite

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Dubla - partaj
Circuit - loc in camera dubla, in cazul in care nu se gaseste partaj, turistul va achita suplimentul pentru Single
- 1 adult
28 Nov - 11 Dec, 2023
Zbor +  Transfer +  Cazare
Early Booking (-6.554307116%) pana la 16 Oct, 2023
1497 EUR pana la 25.09.2023
3493 EUR pana la 14.10.2023
EUR534000EUR
EUR499000EUR
Camera Single
Circuit - camera single
- 1 adult
28 Nov - 11 Dec, 2023
Zbor +  Transfer +  Cazare
Early Booking (-5.809128631%) pana la 16 Oct, 2023
1702.5 EUR pana la 25.09.2023
3972.5 EUR pana la 14.10.2023
EUR602500EUR
EUR567500EUR
Camera dubla
Circuit - camera dubla
- 2 adulti
28 Nov - 11 Dec, 2023
Zbor +  Transfer +  Cazare
Early Booking (-6.554307116%) pana la 16 Oct, 2023
2994 EUR pana la 25.09.2023
6986 EUR pana la 14.10.2023
EUR1068000EUR
EUR998000EUR