Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
EUR285000EUR EUR 2775 00 EUR
/pers
Circuit - O călătorie fascinantă în inima culturii și naturii exotice - 26.10.2024-09.11.2024

SOLD OUT

Bali este o insulă exotică din Indonezia, cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, cultura și tradițiile unice și ospitalitatea locuitorilor săi. Aici vom descoperi temple vechi și peisaje impresionante, precum și o varietate de experiențe culturale și culinare autentice.

 

ZIUA 1: 26.10.2024 Întâlnire cu grupul in jurul orei 14:30 la parcarea de langa cladirea Modex și transfer la aeroportul din Budapesta pentru zborul cu Qatar Airways, orar de zbor informativ:

26 OCT Budapesta 20.30- Istanbul 23.40
27 OCT Istanbul  01.55 - Denpasar 19.15

 

ZIUA 2: 27.10.2024 Sosire în Bali sau Insula Zeilor, transfer în Ubud, centrul cultural al insulei Bali. Vom fi cazați la  KORURUA DIJIWA UBUD 4*, resort  amenajat într-o zonă cu vegetatie luxuriantă din Ubud. Seara, cina si timp liber pentru acomodare.

 

ZIUA 3: 28.10.2024 Ubud Tour

După micul dejun, vom porni intr-un tur al zonei Ubud, in care vom vizita:

Monkey Forrest: o rezervatie naturală de macaci balinezi unde vom avea ocazia sa interactionam cu  zecile de familii de maimute;

Tegallalang este renumit pentru impresionantele sale plantații terasate de orez;

Plantatia de cafea Luwak, unde se serveste una din cele mai exclusiviste cafele din lume;

Bali Swing: spectaculoasele leagăne balineze, de unde se pot face fotografii  la înaltime,  in mijocul plantațiilor de orez (contra-cost);

Cascada Tegenungan – situată in mijlocul unei jungle, oferă un peisaj idilic, in care nu se aude decât sunetul naturii;

Întoarcere la hotel.

 

ZIUA 4: 29.10.2024 Kintamani Tour

Mic dejun la hotel, apoi vom porni din nou la drum.

Începem ziua cu priveliști uimitoare la Muntele Batur în Kintamani, apoi explorăm satul traditional Penglipuran. Prânzul este o ocazie de a savura bucătăria locală. După aceea, ne îndreptăm spre terasele de orez Jati Luwih (patrimoniul UNESCO), unde ne bucurăm de peisaje pitorești. O zi perfect echilibrată între natură, cultură și gastronomie locală. Întoarcere la hotel.

 

ZIUA 5: 30.10.2024 Karangasem Tour

De dimineată, după micul dejun facem check-out de la hotel, iar ziua începe cu vizitarea templului Besakih, un loc sacru și impresionant. Apoi, explorăm Templul Lempuyang, cunoscut și sub numele de "Poarta Cerului", pentru priveliști uluitoare. După o dimineață plină de spiritualitate, pauza de prânz ne oferă o experienta culinara balineza.

Vom continua cu vizita la Palatul Tirta Gangga, unde ne încântăm cu grădinile și fântânile sale. Terminam ziua cu o oprire la Palatul Taman Soekasada, cunoscut și sub numele de Ujung Water Palace, pentru a completa experiența noastră culturală.

Cazare la hotel ALILA MANGGIS 4* - situat pe malul oceanului. 

 

ZIUA 6: 31.10.2024 Tenganan trekking and Virgin beach

Mic dejun la hotel. Ziua începe cu o aventură de trekking de la Kastala către Tenganan, oferindu-ne ocazia de a explora peisajele naturale și autenticitatea satului Tenganan. După o dimineață plină de explorare, prânzul este oportunitatea perfectă pentru a savura bucate locale.

După-amiaza, ne îndreptăm spre Virgin Beach pentru o experiență captivantă de snorkeling. Aici, avem șansa să admirăm frumusețea recifurilor de corali și să ne relaxăm pe plaja tropicală. O zi plină de aventură, explorare și bucurie în mijlocul frumuseților naturale ale Baliului. Intoarcere la hotel. 

 

ZIUA 7: 01.11.2024 Gilli Islands

Mic dejun la hotel. De dimineată, facem check-out la hotel și vom porni către portul Padang Bai pentru transferul către insula Gili T, un paradis exotic remote. Transfer la hotel HOTEL VILA OMBAK 4* cu caleașca pentru că pe insulă nu există mașini motorizate. Timp liber pentru relaxare. 

 

ZIUA 8: 02.11.2024 Snorkeling tour

Mic dejun la hotel. Vă propunem optional o croazieră privată cu snorkeling tur. Pe o barcă cu fund de sticlă transparentă, vom explora viața si fauna marină din arhipelagul Gili, ne vom opri de mai multe ori pentru snorkeling, ne vom plimba pe nisipurile albe ale plajelor exotice si vom servi prânzul (neinclus in preț) intr-un cadru paradisiac. Întoarcere la hotel si timp liber. 

 

ZIUA 9: 03.11.2024 Relax day

Mic dejun la hotel. Zi libera pentru relaxare pe insula. 

 

ZIUA 10: 04.11.2024 Nusa Penida

Mic dejun la hotel si check-out. Transfer cu barca catre Nusa Penida. Pe insulă, viața localnicilor nu a fost încă schimbată de fluxul de turiști, iar peisajele și plajele sunt în continuare liniștite. Ne vom relaxa la un beach bar si vom admira apusul.

Cazare la hotel SEMABU HILLS NUSA PENIDA.

 

ZIUA 11: 05.11.2024 Nusa Penida & Instagram Tour

Mic dejun si check-out de la hotel. Vom explora atractiile iconice ale insulei: Diamond Beach, Atuh Beach, Crystal Bay, Raja Lima, Broken Beach, Klingking Beach. Transfer la Nusa Dua.

Cazare la hotel GRAND HYATT 5* in Nusa Dua.

 

ZIUA 12: 06.01.2024 Uluwatu temple

Mic dejun la hotel. In jurul orei 15:00, vom porni spre Templul Uluwatu sau Pura Luhur, unul dintre cele șase temple cheie considerate a fi pilonii spirituali din Bali, renumit pentru locația sa magnifică, cocoțat pe o stâncă abruptă de aproximativ 70 de metri deasupra nivelului mării cu vedere spre Oceanul Indian. Ne vom bucura de spectacolul Kecak dance oferit de dansatorii balinezi. Întoarcere la hotel

 

ZIUA 13: 07.11.2024 Beach&Sunset tour

Mic dejun la hotel. Dimineața după micul dejun va invităm sa descoperiți cele mai frumoase plaje din zona Uluwatu, plaja Melasti si plaja Padang Padang ( locul unde s-a filmat Eat Pray Love). Vom avea timp liber pentru relaxare si plajă. La lăsarea serii vom merge în Jimbaran pentru o cină, seafood bbq (neinclusă in preț) la apus pe malul mării. Întoarcere la hotel.  

ZIUA 14: 08.11.2024 Bye bye Bali
Mic dejun la hotel si timp liber pentru plaja. Late check-out si transfer la aeroport pentru zborul către casa. Orar de zbor informativ:
08 nov Denpasar 21.30 - Istanbul 05.45
09 nov Istanbul 12.55 - Budapesta 13.00
Transfer spre Timișoara de la aeroportul din Budapesta.

vezi mai multe

• bilet de avion pe ruta Budapesta - Denpasar – Budapesta;

• bagaj de cală 22kg si bagaj de mana 7kg

cazare 3 nopți cu mic dejun în Bali/Ubud la Hotel KORURUA DIJIWA 4* sau similar;

cazare 2 nopti cu mic dejun in Bali/Manggis la Hotel ALILA MANGGIS 4* sau similar;

• cazare 3 nopți cu mic dejun în Gili T la Hotel VILA OMBAK 4* sau similar;

• cazare 1 noapte cu mic dejun în Nusa Penida  la Hotel SEMABU HILLS 4* sau similar;

• cazare 3 nopti cu mic dejun in Nusa Dua la Hotel GRAND HYATT 5* sau similar

• toate transferurile din program;

• toate activitatile din program;

• intrările la obiectivele incluse in program;

• late check-out in ultima zi;

• însoțitor de grup român din agenție;

 

vezi mai multe

• transferul auto Timisoara – Budapesta – Timisoara, 80 euro/persoana; 

• viză la sosire (cost: 500 000 IDR, aproximativ 35 USD) Pașaportul trebuie sa mai fie valabil 6 luni după calătorie; 

• asigurare storno/medicală (obligatorie); 

• tips-urile pentru soferi si ghizi; 

• cheltuieli personale, mini bar, cartelă telefonică etc; 

• mesele mentionate ca fiind opționale; 

• supliment single 700 eur; 

• excursia opțională din ziua 8, croazieră privată cu snorkeling tur ~25 eur/pers; 

vezi mai multe

Recomandăm să urmați schemele de vaccinare sau medicație recomandate pentru această destinație și să luați legătura cu medicul de familie pentru a vă asigura că sunteți pregătiți în mod corespunzător pentru această călătorie.

 

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

vezi mai multe

Servicii

 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • plaja
 • exotic
 • Natura si Salbaticie
 • adventure
 • Traditii si Obiceiuri
 • Cultura si Istorie

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!