Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
EUR285000EUR EUR 2650 00 EUR
/pers
Onorează-te (pe tine însuți) - Călătoria Eroului / Retreat alături de psihoterapeuta Monica Turic - 14.10-25.10.2024

 

Generated by Embed Youtube Video online

 

Atunci când sufletul îți vorbește, vei ști că nu ai altă cale decât să îi urmezi chemarea.  

 

Mă numesc Monica Turic și sunt psiholog de peste 20 de ani. În practica mea profesională am intrat în contact cu mii de oameni și, împreună cu ei am învățat să ne ascultăm sufletul. Eu am înțeles că misiunea mea este aceasta: să îi ghidez pe oameni pentru a-și descoperi propria voce interioară.  

Propunerea mea pentru tine este să îți dai voie să o asculți. Ea știe cel mai bine ce este bine pentru tine. Împreună putem să îi dăm oportunitatea să se exprime și tu să înțelegi care îți este calea.

Activitățile cu grupul vor începe în a patra zi a retreat-ului, după ce fiecare persoană va trece prin Ritualul de Purificare, organizat la Templul Tirta Empui, în ziua anterioară (ziua 3). Am gândit acest retreat ca o călătorie spirituală în interiorul sufletului, pentru a accesa resursele Sinelui autentic. Tocmai de aceea, întregul program se va desfășura pe tematica Călătoria eroului” și voi utiliza metode și tehnici din diferite abordări psihoterapeutice, adaptate pe nevoile grupului.

 

Bali&Soul nu este doar o excursie, este o experiență profundă de reconectare cu Sinele nostru Superior, într-un loc magnific, cu o energie transformatoare.  

Abia aștept să ne cunoaștem și să clădim împreună vise realizabile. 

 

👉 Ce dobândim în urma acestei experiențe și de ce să participi la acest retreat?

✅ Devii mai conștient de propriile emoții, credințe limitative, gânduri toxice;
✅ Îți îmbunătățești Stima de Sine;
✅ Dezvolți noi abilități;
✅ Înveți lucruri noi despre tine și ceilalți;
✅ Devii mai conștient de propria viață și mai pozitiv;
✅ Înțelegi care sunt tiparele propriei minți și cum poți să le schimbi pentru a lucra în favoarea ta;
✅ Devii mai eficient și orientat spre soluții practice;
✅ Înveți despre propriul limbaj non-verbal dar și al celorlalți;
✅ Te eliberezi de emoții negative, îți identifici mecanismele de funcționare ale anxietății;
✅ Înveți metode de a gestiona eficient anumite frici;
✅ Înveți cum să fii mai responsabil cu tine și cu ceilalți;

 

Bali este o insulă exotică din Indonezia, cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, cultura și tradițiile unice și ospitalitatea locuitorilor săi. Aici vom descoperi temple vechi și peisaje impresionante, precum și o varietate de experiențe culturale și culinare autentice. 

 

ZIUA 1: 14.10.24 Întâlnire cu însotitorul de grup in jurul orei 16:00 la parcarea de langa cladirea Modex și transfer la aeroportul din Budapesta pentru zborul catre Bali, orar de zbor informativ:

14 OCT Budapesta 20.30 - Istanbul 23.40
15 OCT Istanbul  01.50 - Denpasar 19:10

 

ZIUA 2: 15.10.24 Sosire în Bali sau Insula Zeilor, transfer în Ubud, centrul cultural al insulei Bali. Vom fi cazați la KORURUA DIJIWA UBUD 4*, resort  amenajat într-o zonă cu vegetatie luxuriantă din Ubud. Cină și timp liber pentru acomodare. 
Cazare cu mic dejun în Bali/Ubud la Hotel Korurua Dijiwa; 

 

ZIUA 3: 16.10.24 Tur spiritual
După micul dejun, vom porni către Templul Tirta Empul, un templu hindu balinez de apă situat în apropierea orașului Tampaksiring. Complexul templului constă intr-o structură petirtaan (de scăldat), renumită pentru apa sa sfântă de izvor, unde noi, asemenea hindușiilor balinezi vom merge pentru un ritual de purificare. In continuare mergem sa luam pranzul intr-un restaurant  traditional local, dupa care urmeaza sa ne intalnim cu shamanii traditionali Balians sau dukun (cunoscuti pe plan international datorita cartii si filmului “Eat Pray Love”). Acesti vindecatori au un rol important in cultura locala si sunt cunoscuti pentru tratarea afectiunilor atat fizice cat si spirituale.
Intoarcere si cazare la Hotel Korurua Dijiwa;

 

ZIUA 4: 17.10.2024 Terapie de grup
Mic dejun la hotel. Aceasta zi este dedicată activităților de cunoaștere și intercunoaștere, pentru a se forma o dinamică a grupului, pentru a ne cunoaște mai bine, a înțelege care sunt motivațiile de auto-cunoaștere și resursele psiho-emoționale pe care le aduce fiecare participant la această dinamică. Vom face asta prin discuții libere, prin jocuri de rol, prin exerciții psiho-dinamice și experențiale.

Voi prezenta viziunea aceste călătorii, Călătoria Eroului” pentru a înțelege cum se va desfășura această călătorie a Sinelui integrată în activitățile și excursiile organizate în Bali. Fiecare participant va primi anumite teme pe care le vor realiza pe parcursul acestui retreat pentru că este vorba despre a ne conecta cu energia locului și a ne redescoperi prin activitățile pe care le vom realiza împreună.

Abordare psihologică: Tehnici psiho-dinamice de conexiune a grupului. Cunoaștere/inter-cunoaștere, Psihodrama clasică (este o formă de terapie de grup prin care, cu ajutorul grupului ne stabilim norme, ne împărtășim valori și ne susținem emoțiile).
Interval de timp: 10-13 și 16-19, cu pauze organizate.
Cazare cu mic dejun în Bali/Ubud la Hotel Korurua Dijiwa Ubud;  

 

ZIUA 5:  18.10.24 Ubud Tour & Cooking Class.
După micul dejun pornim într-o aventură culinară unde vom întelege cum se reflectă ciclul vieții cotidiene în preparatele tradiționale balineze. Învățăm cum să utilizăm omniprezentul Ulekan (vasul tradițional balinez pentru măcinat) pentru a crea esența bucătăriei balineze - Bumbu Bali (pastă balineză de curry) și mâncarea autentică balineză. În continuare vom vizita: 
Monkey Forrest, o rezervatie naturală de macaci balinezi unde vom avea ocazia sa interactionati cu  zecile de familii de maimute 
Plantatia de cafea Luwak, unde se serveste una din cele mai exclusiviste cafele din lume 
Bali Swing, spectaculoasele leagăne balineze, de unde se pot face fotografii la înaltime, in mijocul plantațiilor de orez (contra-cost). 
Întoarcere la hotel. 
Cazare cu mic dejun în Bali/Ubud la Hotel Korurua Dijiwa Ubud; 

 

ZIUA 6: 19.10.24  Terasele de orez.
Mic dejun la hotel. Vom explora regiunea Jatiluwih, o zonă fermecătoare și iconică din Bali, recunoscută în special pentru terasele sale de orez în formă de amfiteatru, care oferă o panoramă uluitoare a peisajului tropical. Situată în regiunea Tabanan, Jatiluwih este celebră pentru agricultura sa tradițională de orez și peisajele sale spectaculoase, fiind desemnată Patrimoniu Mondial UNESCO. Vom putea explora aceste terasamente, experimentând farmecul unei culturi agricole autentice balineze și bucurându-ne de frumusețea naturală a zonei. Jatiluwih oferă o oportunitate unică de a experimenta viața rurală și de a admira peisaje deosebite într-un cadru autentic balinez. In continuare vom face o oprire la fabrica locală de ciocolată Junglegold, unde vom avea ocazia sa aflam intreg procesul de fabricatie a ciocolatei balineze. Pe lângă bucuria de a explora frumusețile naturale ale zonei și aromele dulci ale ciocolatei, vom interacționa cu localnicii și vom căuta să descoperim tradiții balineze. Întoarcere la hotel.

În a doua parte a zilei, ne vom întâlni la activitatea de grup pentru a dezbate credințele spirituale personale și ritualuri de conexiune cu divinitatea, ca o paralelă între tradițiile balineze și credințele personale ale fiecăruia. Vom afla care sunt credințele care ne susțin procesul de dezvoltare personală și care sunt cele care ne blochează în evoluție.
Abordare psihologică: Abordarea Transpersonală a Tradițiilor Balineze și ritualuri de conexiune cu divinitatea versus credințe spirituale native.
Interval de timp pentru activitatea de grup: 16-19, cu pauze organizate.

Cazare cu mic dejun la Hotel Korurua Dijiwa Ubud;

 

ZIUA 7: 20.10.24 Regiunea East Bali
Mic dejun si check-out. Transfer către urmatoarea noastră destinație din regiunea East Bali. Pe traseu vom vizita: 
Pura Besakih - cel mai important templu balinez, un complex format din 23 de temple, unele dintre ele datând din secolul X. Templul e situat  la 1000 metri înălțime și mai este cunoscut sub numele de Templul Mamă. 
Penglipuran - o bijuterie culturală a insulei Bali. Ne plimbăm pe străzile sale pavate cu piatră, printre casele tradiționale baliene construite cu migală și atenție la detaliu. Simțim atmosfera autentică a comunității, unde tradițiile locale sunt păstrate cu mândrie de generații întregi. Admirăm grădinile frumos îngrijite și templele elegante care completează peisajul acestui sat pitoresc. În Penglipuran, descoperim bogăția patrimoniului cultural balinez și ne bucurăm de ospitalitatea caldă a locuitorilor săi. Intoarcere la hotel.

În a doua parte a zilei, ne vom întâlni la activitatea de grup ce se va axa pe identificarea punctelor minus în structura noastră, înțelegerea a ce este necesar să schimbăm la modul în care ne raportăm la viață, la relații, la profesie și acceptarea că aceste aspecte fac parte din structura noastră și pot fi îmbunătățite. În Psihologie numim aceste aspecte ca făcând parte din UMBRA noastră și obișnuim să le respingem sau să le ascundem fără să luăm în considerare că ele pot fi ,,mesageri” ai Sinelui nostru autentic care ne spun ce avem de îmbunătățit la noi.
Abordare psihologică: Metode de identificare, înțelegere și acceptare a Umbrei
Interval de timp pentru activitatea de grup: 16-19, cu pauze organizate.

Cazare cu mic dejun la Hotel Alila Manggis 4* situat pe malul marii;

 

ZIUA 8: 21.10.2024 Terapie de grup
Mic dejun la hotel. Va fi o zi dedicată activităților de grup. Vom lucra cu temele dezbătute până acum pentru a activa puterea transformatoare a Sinelui. Vom avea o sesiune de respirație Pneuma în care vom medita pe muzică la aspecte emoționale care ne provoacă: frici, neputințe, neîncredere, nesiguranță sau disponibilitatea de a fi fericit, recunoscător, iubitor cu Sinele etc. La finalul acestei respirații, fiecare va reprezenta grafic ce a experimentat în cadrul acestei sesiuni ca apoi să discutăm despre conștientizările avute.
Abordare psihologică: Sesiune de Respirație Pneuma (holotropică). Metode interactive de dezvoltare și/sau Transformare a Sinelui.
Interval de timp pentru activitatea de grup: 10-13 și 16-19, cu pauze organizate.

Cazare cu mic dejun la Hotel Alila Manggis 4*;

 

ZIUA 9: 22.10.24 Kastala to Tenganan Trekking
Mic dejun la hotel. Experimentăm aventura Kastala to Tenganan Trekking, străbătând peisaje uimitoare și trasee captivante. Împreună, explorăm traseul plin de farmec, savurând fiecare pas pe măsură ce ne îndreptăm către satul tradițional Tenganan. Trecem prin păduri tropicale vibrante, râuri limpezi și poteci autentice, permițându-ne să ne bucurăm de frumusețea naturii balineze. Ajungem în Tenganan, un sat cu o istorie bogată și tradiții bine păstrate, simțind energia unică a locului și conectându-ne la spiritul aventurii în mijlocul acestei călătorii de trekking. Intoarcere la hotel.

În a doua parte a zilei vom lucra cu aceste resurse și vom căuta să înțelegem care este impactul mediului asupra dezvoltării noastre și cum ne putem folosi de elementele naturii pentru a ne îmbogăți viața spirituală.
Abordare psihologică: Identificarea și integrarea resurselor spirituale prin tehnici experențiale și integrative.
Interval de timp pentru activitatea de grup: 16-19, cu pauze organizate.
Cazare cu mic dejun la Hotel Alila Manggis 4*;

 

ZIUA 10: 23.10.24 Regiunea Karangasem și templele sale
Mic dejun la hotel. Ne aventurăm într-o călătorie pentru a vizita Templul Lempuyang, Tirta Gangga, Palatul de Apă Ujung și Palatul Regal Karangasem. Descoperim frumusețea și spiritualitatea în Templul Lempuyang, apoi ne îndreptăm către Tirta Gangga pentru a experimenta atmosfera liniștită a grădinilor de apă decorate cu sculpturi și statui. Continuăm călătoria noastră la Palatul de Apă Ujung, explorând terasele elegante și lacurile pline de lotuși. Finalizăm ziua la Karangasem Royal Palace, admirând arhitectura sa impresionantă și învățând mai multe despre istoria regală a regiunii. Aventura noastră prin aceste locuri reprezintă o incursiune fascinantă în patrimoniul cultural și peisajele spectaculoase ale regiunii Karangasem. Întoarcere la hotel. 
Cazare cu mic dejun la Hotel Alila Manggis 4*;

 

ZIUA 11: 24.10.24 Plajă si relaxare
Mic dejun la hotel. Ne pierdem în frumusețea și liniștea plajelor din East Bali. Începem cu snorkeling la Laguna Albastră, unde pesti colorați de recif înoată la doar câțiva centimetri distanță. Apoi ne bucurăm de soare și relaxare pe plaja Pasir Putih, unde vom savura o masă tip picnic. 
Întoarcere la hotel. 

în a doua parte a zilei vom avea o sesiune de încheiere în care vom împărtăși și vom prezenta procesul transformațional al acestei călătorii. Fiecare participant va avea un timp personal pentru acest moment. Ne vom pregăti pentru ceremonia de binecuvântare la care vom participa în ziua următoare.
Abordare psihologică: Tehnici creative de prezentare a unui material/teme.
Interval de timp pentru activitatea de grup: 16-19. cu pauze organizate.

Cazare cu mic dejun la Hotel Alila Manggis 4*;

 

ZIUA 12: 25.10.24 Balinese Blessing
Mic dejun la hotel. Hinduismul domină viața de zi cu zi a majorității locuitorilor din Bali, iar cel mai venerat membru al acestei comunități este preotul, care îi îndrumă pe oameni pentru a asigura armonia. Religia hindusă din Bali este o combinație de elemente din tradițiile indiene Shivaite și budiste, alături de alte credințe originare din arhipelagul Indoneziei. Vizitațam Pedanda si pe marele preot la Griya Manggis, și asistam la ritualurile și activitățile zilnice. Vedem cum pregătește apa sfântă si ritualurile vieții și morții, fiind martori la rugăciunile și binecuvântările sale si observam cum se pregatesc ofrandele din frunze de palmier și alimente. În final, participăm la ceremonia de curățare și binecuvântare. 
Check out si transfer la aeroport pentru zborul nostru către casă: 

25 OCT Denpasar 21.20 – Istanbul 05.20 
26 OCT Istanbul 11:50 – Budapesta 13:00 

Transfer spre Timișoara de la aeroportul din Budapesta.

 

vezi mai multe

• 6 activitati de grup cu pshioterapeutul Monica Turic;

• bilet de avion pe ruta Budapesta - Dempasar – Budapesta;

• bagaj de cală 22kg. si bagaj de mana 7kg;

• cazare 5 nopți cu mic dejun Hotel Korurua Dijiwa 4* sau similar;

• cazare 5 nopți cu mic dejun Hotel Alila Manggis 4* sau similar;

• toate transferurile din program;

• toate activitatile din program;

• intrările la obiectivele incluse in program;

• însoțitor de grup român din agenție si asistenta pe toata durata calatoriei;

vezi mai multe

• supliment single 630 eur;

• transferul auto Timisoara – Budapesta – Timisoara, 80 euro/persoana;

• viză la sosire (cost: 500 000 IDR, aproximativ 35 USD) Pașaportul trebuie sa mai fie valabil 6 luni după calătorie;

• asigurare storno/medicală (obligatorie);

• tips-urile pentru soferi si ghizi;

• cheltuieli personale, mini bar, cartelă telefonică etc;

vezi mai multe

Grup mic aprox. 10 persoane.

Recomandăm să urmați schemele de vaccinare sau medicație recomandate pentru această destinație și să luați legătura cu medicul de familie pentru a vă asigura că sunteți pregătiți în mod corespunzător pentru această călătorie.

 

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

 

vezi mai multe

Servicii

 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • plaja
 • exotic
 • Natura si Salbaticie
 • adventure
 • Traditii si Obiceiuri
 • Cultura si Istorie

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Dubla Partaj
Circuit - Loc in camera dubla, in cazul in care nu se gaseste partaj, turistul va achita suplimentul pentru Single
- 1 adult
14 Oct - 25 Oct, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Early booking (-7.01754386%) pana la 31 Jul, 2024
795 EUR pana la 19.07.2024
1855 EUR pana la 30.08.2024
EUR285000EUR
EUR265000EUR
Camera Single
Circuit - camera single
- 1 adult
14 Oct - 25 Oct, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Early booking (-5.747126437%) pana la 31 Jul, 2024
984 EUR pana la 19.07.2024
2296 EUR pana la 30.08.2024
EUR348000EUR
EUR328000EUR
Camera dubla
Circuit - camera dubla
- 2 adulti
14 Oct - 25 Oct, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Early booking (-7.01754386%) pana la 31 Jul, 2024
1590 EUR pana la 19.07.2024
3710 EUR pana la 30.08.2024
EUR570000EUR
EUR530000EUR