Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
EUR34315EUR EUR 314 72 EUR
/persoană
Muzeu autentic în mijlocul naturii! 28.07-02.08.2021

Delta Dunării este una dintre zonele cu cea mai mare biodiversitate de pe glob, având 20 de zone strict protejate, o destinație surprinzătoare și care trebuie văzută cel puțin o dată-n viață. Anul viitor, la sfârșitul lunii mai, vom călători în deltă: vom pescui, vom face plajă și vom vizita Rezervația Letea și Pădurea Caraorman.

Plecăm miercuri  (28.07.2021 ), cu trenul din Gara de Nord Timișoara, spre București (sosire, joi dimineața). Vom dormi în cușetă. Continuăm, apoi, drumul cu trenul până la Constanța unde vom face și o mică pauză. De aici vom fi preluați de un autocar (sau microbuz) și vom merge la Murighiol, pe Brațul Sf. Gheorghe. Vom fi așteptați de un catamaran și/sau de alte ambarcațiuni ce ne vor purta spre inima deltei, Rezervația Biosferei Delta Dunării.

Vom intra, la apus, pe traseul: Canalul Uzlina - Lacul Uzlina - Lacul Isac - Canalul Litcov - Canalul Lung - Brațul Sulina, până la Crișan, unde ne vom caza în următoarele 3 nopți.

De joi seara până duminică dimineața, ne vom petrece timpul în deltă. Se poate face plajă, baie și se poate pescui. Se poate vizita și satul Crișan, o localitate locuită tot timpul anului, întinsă de-a lungul Canalului Sulina.

Există și mici magazine la care se pot face cumpărături. Opțional, se pot face excursii de o zi în: Rezervația Letea (ghid, transfer pe apă și cu jeep-ul, 120 lei/pers. - taxa de intrare în rezervație - 20 lei/pers.), la Sulina, (transfer pe apă, 120 lei/pers.) sau pe canale, la pescuit (20-30 lei/ pers.), petrecere pe grind, în pădurea virgină de la Caraorman, ș.a. Tarifele pentru activitățile opționale sunt informative și depind de numărul de persoane înscrise și de distanță.

Regimul de masă este demipensiune (se începe joi seara, cu cina și se încheie duminică- mic dejun). Negreșit, vom mânca preparate locale din... pește. Duminică, de data aceasta dimineața, vom revedea traseul pe care am intrat în Deltă, în sens invers spre Murighiol, de unde începe drumul nostru spre casă.

Vom ajunge în Timișoara, după o ultimă noapte la cușetă, cu trenul, luni dimineața (02.08.2021).

 

vezi mai multe

 transport cu trenul Timișoara-Constanța, dus-întors (la cușeta cls. a 2-a, până/de la București). Se pot folosi taloanele de reduceri și gratuități pentru transportul feroviar, iar costul excursiei se va micșora corespunzător;

 transport cu autocarul sau microbuzul Constanța - Murighiol, tur-retur;

 transport pe apă Murighiol - Rezervația Biosfera Delta Dunării, tur-retur;

 3 nopți cazare în cameră dublă (partaj) cu demipensiune în Deltă;

 ghid pe toată durata excursiei.

vezi mai multe

- intrari la obiective.

Rezervația Letea (ghid, transfer pe apă și cu jeep-ul, 120 lei/pers.)

- taxa de intrare în rezervație Rezervația Letea - 20 lei/pers.

- Excursie opțională Sulina, transfer pe apă, 120 lei/pers.

- Pescuit pe canale - 20-30 lei/ pers.

vezi mai multe

IMPORTANT :

1.Va exista si o limitare maximă a numărului de participanți. Limitarea depinde de capacitățile de transfer apă-uscat corelat cu evoluția înscrierilor. Vor avea prioritate cei ce vor achita un avans pentru rezervarea locului de 1000 lei ( corelat cu data rezervării).

2.Excursia are loc pentru un numar de minim 12 persoane, dacă se vor achita integral (cu reducere) până în 05.07.2021.

3.Se pot folosi voucherele de vacanță . Trebuie depuse cu cel puțin o lună înainte de data expirării.

 

Plata se face la Agenția Ultramarin Bastion Terezia corp D, str Hector nr 1.

(atenție: Adresă nouă! La Galeria Calpe! )

Program L-V 15,00-18,00

Tel. rezervări/plăți: 0721 215 111 . Detalii desfășurare excursie tel : 0722242298

vezi mai multe

Servicii

  • Autocar
  • Transfer
  • Cazare
  • Demipensiune
  • Insotitor de grup
  • Activitati

Tema

  • Natura si Salbaticie
  • adventure
  • Circuite

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Pret
Partaj
Loc în cameră TRIPLĂ
- 1 adult
28 Jul - 02 Aug, 2021
Autocar +  Transfer +  Cazare
Early Booking (-8.284023%) pana la 05 Jul, 2021
EUR34315EUR
EUR31472EUR
Dublă
Cameră dublă - 2 adulți
- 2 adulti
28 Jul - 02 Aug, 2021
Autocar +  Transfer +  Cazare
Early Booking (-8.284023%) pana la 05 Jul, 2021
EUR68629EUR
EUR62944EUR