Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Disney și Minunile Franței

de la
EUR145000EUR EUR 1345 00 EUR
persoana în cameră DBL
Disney, Paris, Normandia și Valea Loarei 21.06.-28.06.2024

ZIUA 1 (21.06.2024): Întâlnire cu însoțitorul de grup pe aeroportul din Timișoara pentru plecarea spre Paris. Orar de zbor: Timișoara 18:00 – Paris 19:35 cu aterizare pe aeroportul Beauvais/Paris. Plecare cu autocarul pe care il vom avea la dispozitie pe intreg circuitul direct spre orasul Caen, (208 km) unde va fi cazarea IBIS CAEN PORTE DE BRETAGNE 3* sau similar.

ZIUA 2 (22.06.2024): Mic dejun. Plecare catre orasul Bayeux (34 km) unde se viziteaza muzeul în care este expusa Tapiseria de la Bayeux, apoi Catedrala medievala. Plecare din Bayeux la Plajele de Debarcare (1944), unde se viziteaza localitatea Sainte Mère Eglise (57 km), locul cel mai cunoscut cu biserica pe care s-a parasutat un soldat American, în care se va face pauza de masa. Plecare spre cimitirul American de la Colleville sur Mer (48 km) se viziteaza acest obiectiv. Plecare spre orasul Caen, apoi grupul va face aprovizionarea pentru seara, cazarea va fi în orasul Dinan la hotel IBIS STYLES DINAN 3* sau similar. 

ZIUA 3 (23.06.2024): Mic dejun. Plecăm spre Mont St. Michel, o stâncă din granit, înaltă de 78 m. Este locul unde se manifestă cel mai reprezentativ fenomen de flux și reflux. Stânca este ocupată de un sat cu 40 locuitori și o mănăstire fortificată. După vizita acestui obiectiv unic, aflat în patrimoniul UNESCO, plecăm spre Tours. Pe drum, facem o oprire scurtă în Rennes, capitala regiunii Bretagnia, un oraș mare ce păstrează în centrul istoric câteva case din lemn specifice zonei. Cazare la hotel de 3*, în zona Tours la IBIS STYLES DINAN 3* sau similar. 

ZIUA 4 (24.06.2024): Mic dejun. Excursie pe Valea Loarei, aceasta este renumită pentru frumusețea peisajelor sale, pentru monumentele arhitecturale, vinurile de soi și, bineînțeles, pentru numeroasele castele. Există aici, peste 300 de castele, construite de regii și nobilii francezi atrași de climatul plăcut și de apropierea de Paris. În prima parte a zilei, vizităm Castelul Azay de Rideau, construit pe o mică insulă, pe râul Indre. Apoi, ne vom indrepta spre Castelul Villandry. Niciun castel de pe Valea Loarei nu are asemenea grădini colorate în orice anotimp, elegante și rafinate, aranjate până la cel mai mic detaliu. Parcul de la Villandry, presărat cu fântâni arteziene și mărginit de o pădure de cedri, te va surprinde, negreșit. Continuăm cu Castelul Amboise despre care se spune că a fost castelul favorit al regilor Franței. Cazare în zona Tours, la IBIS STYLES TOURS CENTRE 3* sau similar. 

ZIUA 5 (25.06.2024): Mic dejun. Ziua începe cu vizitarea Castelului Chambord. Este cea mai mare construcție de acest gen din Franța, având peste 440 camere, 85 scări și peste 800 de coloane sculptate. După vizită, plecăm spre Paris. Pe drum, ne vom opri în Chartres pentru vizitarea Catedralei. Aceasta este una dintre cele mai impunătoare și frumoase catedrale gotice din Franța. Se ajunge la Paris înainte de ora 21:00, cazarea se face la CAMPANILE PARIS BAGNOLET 3*sau similar.

 ZIUA 6 (26.06.2024): Mic dejun. Plecare spre Giverny, unde se viziteaza muzeul/casa si gradinile unice în Franta ale pictorului impresionist Claude Monet, cel care a pictat 2500 de tablouri. Plecare spre Paris (75 km), turul în autocar al capitalei Frantei – Paris – cu obiectivele istorice si turistice  cele mai importante. Singura oprire pentru fotografii se va face în piata Trocadero, pentru fotografii cu Turnul Eiffel. Cazare la CAMPANILE PARIS BAGNOLET 3*. 

 ZIUA 7 (27.06.2024): Mic dejun. Timp liber sau opțional excursie la EuroDisney unde se vizitează pe durata întregii zile Parcul de Distracţii, multiplele hoteluri și complexul de divertisment „Disney Village”. Această stațiune este unul dintre punctele principale de atracíe ale frumosului Paris, deoarece aduce și transformă fiecare basm în realitate. Cazare la CAMPANILE PARIS BAGNOLET 3*sau similar. 

 ZIUA 8 (28.06.2024): Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Paris 20:20 – Timișoara 23:45.

 

vezi mai multe

·       transport cu avionul Timișoara – Paris –Timișoara  (cu compania WizzAir);

·       7 nopți cazare cu mic dejun inclus, la Hotel 3* dupa cum urmeaza:

21.06-22.06 Caen 1 night IBIS CAEN PORTE DE BRETAGNE 3* sau similar

22.06-23.06 Dinan 1 night – IBIS STYLES DINAN 3 sau similar

23.06-25.06 Tours 2 nights – IBIS TOURS CENTRE GARE 3* sau similar

25.06-28.06 Paris 3 nights – CAMPANILE PARIS BAGNOLET 3* sau similar

·       transfer aeroport – hotel – aeroport

·       taxele de aeroport;

·       bagaj de mână mic (40x30x20 cm) de max 10 kg;

·       bagaj de cală de max 10 kg;

·       autocar la dispozitia grupului pe întreg circuitul.

 

vezi mai multe

 

·     taxa locală impusă de primaria orașului: aprox 5 euro/noapte/pers.(se achită personal, la recepția hotelului);

·     intrările la obiectivele turistice: aprox 75 eur/pers (Muzeul Tapiseriei din Bayeux, Mont St. Michel, Castelul Azay-le-Rideau, Castelul Villandry, Castelul Amboise, Castelul Chambord, Casa si gradinile lui Claude Monet)

·     optional, biletul la Disney - aprox 90 eur/adult, 83 eur/copil până în 12 ani;

·     asigurarea medicală/asigurarea storno;

·     supliment de cameră single 390 euro;

·     bacșiș pentru șofer aproximativ 8 euro/persoană 

vezi mai multe

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

vezi mai multe

Servicii

 • Circuit
 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • Circuite
 • Romantic
 • Traditii si Obiceiuri
 • Cultura si Istorie

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Pret
Partaj Cameră Dublă
Circuit| partaj camera dubla cu mic dejun
- 1 adult
21 Jun - 28 Jun, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Urmatoarele locuri (-7.2413793103448%) pana la 31 Jul, 2024
EUR145000EUR
EUR134500EUR
Single
Circuit| camera single cu mic dejun
- 1 adult
21 Jun - 28 Jun, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Urmatoarele locuri (-5.7065217391304%) pana la 31 Jul, 2024
EUR184000EUR
EUR173500EUR
Camera 1 adult și 1 copil
Circuit| Camera dubla cu mic dejun
- 1 adult + 1 copii (1 - 16.99)
21 Jun - 28 Jun, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Promo reducere copil (-17.5862069%) pana la 31 Jul, 2024
EUR290000EUR
EUR239000EUR
Camera dubla
Circuit| Camera dubla cu mic dejun
- 2 adulti
21 Jun - 28 Jun, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Urmatoarele locuri (-7.2413793103448%) pana la 31 Jul, 2024
EUR290000EUR
EUR269000EUR
Camera Dubla + copil <12 ani
Circuit| Camera dubla cu extrabed cu mic dejun
- 2 adulti + 1 copii (1 - 11.99)
21 Jun - 28 Jun, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Promo reducere copil (-5.681818182%) pana la 31 Jul, 2024
EUR396000EUR
EUR373500EUR