Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Filipine - Revelion Exotic în insule!

de la
EUR555000EUR EUR 4790 00 EUR
Revelion Exotic în Insulele Filipine: O călătorie magică spre paradis! 15 zile/13 nopti 28.12.2024-11.01.2025

Îmbrățișează o experiență de neuitat în Filipine, unde fiecare zi este o poveste nouă într-un decor natural idilic. De la orașul vibrant Manila la insulele boeme Bohol, El Nido si Boracay, această călătorie este un amestec perfect de aventură și relaxare. Cazările luxoase și activitățile captivante, precum întâlnirile cu fauna marină și plimbările pe plajele spectaculoase, ne vor crea amintiri de neuitat. Pregătește-te să fii răsfățat într-un paradis tropical autentic!

Ziua 1: 28 Decembrie 2024 - Plecare din Timișoara către Manila**

Întâlnire cu grupul la parcarea de lângă clădirea Modex și transfer către aeroportul din Belgrad pentru zborul catre Filipine

- Orar de zbor:

- 28 DEC Belgrad 20:30 – Istanbul 00:30

- 28 DEC Istanbul 01:55 - Manila 18:10

Ziua 2: 29 Decembrie 2024 –Welcome to Philippines**

Sosire la aeroportul din Manila, seara timp liber pentru cina si acomodare.

- Cazare: Manila Hotel 4* sau similar

Ziua 3: 30 Decembrie 2024 - Manila - Bohol**

Mic dejun, check-out și transfer la aeroport pentru zborul către Bohol. Timp liber pentru relaxare si explorare.

- Cazare: Henann Panglao 5* sau similar

Ziua 4: 31 Decembrie 2024 - Bohol - Tur Balicasag și Virgin Island**

Mic dejun la hotel si excursie cu pranz inclus la Balicasag și Virgin Island pentru întâlnirea cu broaștele țestoase și observarea delfinilor.

Cină la hotel - Petrecere de Anul Nou în stil filipinez.

- Cazare: Henann Panglao 5* sau similar

Ziua 5: 1 Ianuarie 2025 - Bohol - Tur Whale Watching și Bohol Countryside**

Mic dejun la hotel si excurise cu pranz inclus, tur pentru observarea balenelor si plimbare prin tinutul pitoresc al Boholului.

- Cazare: Henann Panglao 5* sau similar

Ziua 6: 2 Ianuarie 2025 - Bohol**

Mic dejun la hotel si zi liberă pentru relaxare sau activități optionale

- Cazare: Henann Panglao 5* sau similar

Ziua 7: 3 Ianuarie 2025 - Bohol - El Nido**

Mic dejun, check out si transfer la aeroport pentru zborul catre El Nido. Seara, timp liber pentru plimbare si cina.

- Cazare: Seda Lio 5* sau similar

Ziua 8: 4 Ianuarie 2025 - El Nido - Tour of Lagoons and Islands**

Mic dejun la hotel. Excursie cu pranz inclus. Experimentăm magia naturii într-o excursie spectaculoasă în El Nido. Big Lagoon ne impresionează cu ape cristaline și stânci imense, în timp ce Shimizu Island ne oferă o oază tropicală. Payong Payong Beach ne așteaptă cu nisip fin, iar Secret Lagoon ascunde un colț de poveste. Finalizăm cu Seven Commandos Beach, unde nisipul alb și palmierii înalți ne invită la relaxare sub soarele filipinez. O aventură într-un adevărat paradis natural.

- Cazare: Seda Lio 5* sau similar

Ziua 9: 5 Ianuarie 2025 - El Nido – Tour of Caves and Islands**

Mic dejun la hotel. Excursie cu pranz inclus. Descoperim minunile naturale ale El Nido într-o excursie plină de aventură. Entulala Island ne îmbie cu plaje spectaculoase și apă cristalină, în timp ce Snake Island oferă o experiență unică de plimbare pe o bandă de nisip ce se formează în mijlocul mării. Cudugnon Cave dezvăluie peisaje subterane impresionante, iar Cathedral Cave ne oferă senzația de a păși într-o catedrală naturală sub stânci impunătoare. O călătorie plină de descoperiri și emoții în inima frumuseților El Nido.

 - Cazare: Seda Lio 5* sau similar

Ziua 10: 6 Ianuarie 2025 - El Nido - Boracay**

Mic dejun, check out si transfer cater aeroport pentru zborul catre Boracay. Timp liber pentru relaxare si explorare.

- Cazare: Crimson Resort and Spa Boracay 5* sau similar

Ziua 11: 7 Ianuarie 2025 - Boracay - Free day**

Mic dejun la hotel. Zi liberă pentru relaxare pe plajă sau activități optionale.

- Cazare: Crimson Resort and Spa Boracay 5* sau similar

Ziua 12: 8 Ianuarie 2025 - Boracay - Private Island Hopping**

Mic dejun la hotel. Excursie cu pranz inclus. Explorăm împreună plajele fermecătoare și insulele captivante din El Nido. Puka Beach ne atrage cu nisipul său alb și apă limpede, iar Balinghai Beach oferă un colț liniștit de relaxare. Tambisaan Beach impresionează cu apele sale turcoaz, Crystal Cove Island aduce peisaje tropicale și peșteri fascinante, iar Magic Island completează perfect cu o experiență de snorkeling și relaxare pe plajă. Descoperim împreună frumusețile paradisiace ale acestor destinații unice.

-- Cazare: Crimson Resort and Spa Boracay 5* sau similar

Ziua 13: 9 Ianuarie 2025 - Boracay – Free day**

Mic dejun la hotel. Zi liberă pentru relaxare pe plajă sau activități optionale.

- Cazare: Crimson Resort and Spa Boracay 5* sau similar

Ziua 14: 10 Ianuarie 2025 - Boracay - Manila**

Mic dejun, check out si transfer la aeroport pentru zborul catre Manila. Dacă programul ne permite, vom explora Fort Santiago și Luneta, două locuri pline de istorie și semnificație. Fort Santiago, o fortăreață istorică, ne va purta înapoi în timp cu arhitectura sa impresionantă și poveștile sale. Apoi, vom vizita Luneta, un parc național care găzduiește Monumentul Rizal și oferă o oportunitate de a reflecta asupra istoriei Filipinelor. Împreună, vom descoperi aceste locuri marcante și vom înțelege mai bine bogata moștenire culturală a acestui colț al lumii.

- Cazare: Hotel Manila 4* sau similar

Ziua 15: 11 Ianuarie 2025 - Manila – Bye Bye Philippines**

Mic dejun la hotel si timp liber pentru cumpărături la Mall of Asia, una dintre cele mai mari zone comerciale din Asia

Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere spre Romania.

- Orar de zbor:

- 11 IAN Manila 22:00 – Istanbul 06:00

- 12 IAN Istanbul 08:30 - Belgrad 08:20

vezi mai multe

• bilet de avion pe ruta Belgrad - Istanbul - Manila si retur

• 4 bilete de avión pe ruta Manila – Bohol – El Nido – Boracay - Manila

• bagaj de cală 20kg si bagaj de mana 7kg

• cazare 13 nopti in 4 destinatii dupa cum urmeaza:

2 nopți cu mic dejun în Manila 4* sau similar

4 nopti cu mic dejun in Bohol hotel HENANN PANGLAO 5* sau similar

3 nopți cu mic dejun în El Nido hotel SEDA LIO 5* sau similar

4 nopti cu mic dejun in Boracay hotel CRIMSON RESORT AND SPA 5* sau similar

• toate transferurile din program

• toate activitatile din program

• însoțitor de grup român din agenție

• tariful este valabil pentru un grup de minim 17 persoane, in caz contrar se va achita o diferenta de 200 eur / persoana

 

vezi mai multe

 • transferul auto Timisoara – Belgrad – Timisoara, 50 euro/persoana;

• asigurare storno/medicală (obligatorie)

• tips-urile pentru soferi si ghizi

• cheltuieli personale, mini bar, cartelă telefonică etc

• mesele mentionate ca fiind opționale

• supliment single 1500 eur

 

 

vezi mai multe

Recomandăm să urmați schemele de vaccinare sau medicație recomandate pentru această destinație și să luați legătura cu medicul de familie pentru a vă asigura că sunteți pregătiți în mod corespunzător pentru această călătorie.

 

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

vezi mai multe

Servicii

 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • Mic dejun
 • ghid
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • exotic
 • Lux
 • adventure
 • Cultura si Istorie
 • shopping

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Partaj in Camera Dubla
Circuit | Partaj în cameră dublă cu mic dejun, in cazul in care nu se gaseste partaj, turistul va achita suplimentul pentru Single
- 1 adult
28 Dec - 11 Jan, 2025
Zbor +  Transfer +  Cazare
Primele 4 locuri (-13.69369369%) pana la 31 Jul, 2024
1437 EUR pana la 17.06.2024
3353 EUR pana la 13.11.2024
EUR555000EUR
EUR479000EUR
Camera Single
Circuit | Cameră single cu mic dejun
- 1 adult
28 Dec - 11 Jan, 2025
Zbor +  Transfer +  Cazare
Primele 4 locuri (-10.51948052%) pana la 31 Jul, 2024
2067 EUR pana la 17.06.2024
4823 EUR pana la 13.11.2024
EUR770000EUR
EUR689000EUR
Camera Dubla
Circuit | Cameră dublă cu mic dejun
- 2 adulti
28 Dec - 11 Jan, 2025
Zbor +  Transfer +  Cazare
Primele 4 locuri (-13.69369369%) pana la 31 Jul, 2024
2874 EUR pana la 17.06.2024
6706 EUR pana la 13.11.2024
EUR1110000EUR
EUR958000EUR
Camera Dubla + copil <12 ani
Circuit | Cameră dublă + extrabed, cu mic dejun
- 2 adulti + 1 copii (1 - 11.99)
28 Dec - 11 Jan, 2025
Zbor +  Transfer +  Cazare
Primele 4 locuri (-10.78779276%) pana la 31 Jul, 2024
3771 EUR pana la 17.06.2024
8799 EUR pana la 13.11.2024
EUR1409000EUR
EUR1257000EUR
Camera Tripla
Circuit | Cameră dublă cu extrabed, cu mic dejun
- 3 adulti
28 Dec - 11 Jan, 2025
Zbor +  Transfer +  Cazare
Primele 4 locuri (-10.34717495%) pana la 31 Jul, 2024
3951 EUR pana la 17.06.2024
9219 EUR pana la 13.11.2024
EUR1469000EUR
EUR1317000EUR