Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
EUR169000EUR EUR 1580 00 EUR
persoană în cameră DBL
O aventură orientală cu Monica Jurma - 7-15 Octombrie 2021

           Last Minute - Ultimele 3 locuri disponibile

             Haideti cu noi in Iordania! Aventura noastra ne poarta prin prezentul lumii orientale a Regatului Hasemit al Iordaniei, prin desertul lui Lawrence al Arabiei (Wadi Rum) dar si pe platoul de filmare al Indiana Jones (Petra). Pornim din cel mai de jos punct de pe pamant - Marea Moarta si ne relaxam la final navigand pe biblica Mare Rosie.

Iordania, ca si experienta turistica, are toate elementele necesare pentru a atrage calatorul aventurier, dornic de noi descoperiri geografice, istorice, biblice, gastronomice, culturale.

Primul lucru evident este ca vom pasi intr-o tara orientala, cu traditii, cultura, religie, specifice. Regatul Hasemit al Iordaniei este o tara araba din Orientul Apropiat, cu o populatie predominant musulmana, condusa de o dinastie regala. Circa 20% din populatie este formata din beduini – locuitori nomazi ai desertului iordanian.

Dar Iordania este si o lectie de istorie in sine, si are privilegiul de a conserva pentru umanitate cateva locuri parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, cum ar fi Zona Protejata a  Desertului Wadi Rum sau faimosul oras sapat de nabateeni, in stanca trandafirie, Petra! De altfel, Petra este considerata una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. Ammanul, construit initial pe 7 coline dupa modelul Romei, prin al sau Amman Citadel lasa la vedere trecutul. Un trecut in care isi gasesc locul romanii, otomanii, britanicii, imperii care si-au pus amprenta asupra locurilor si populatiei arabe si beduine a locului.

La lectia de geografie, Iordania ne rasfata! Gasim pe teritoriul ei doua mari renumite, Marea Moarta si Marea Rosie. Experimentam si noi plutirea pe apele Marii Moarte, marea cu cea mai mare salinitate din lume – in locul aflat la cel mai jos nivel din lume (-430m sub nivelul marii). Iar Marea Rosie, renumita pentru bogatia vietii marine, ne va odihni la finalul calatoriei cu croaziera, baie si snorkeling printre corali si pestisori viu colorati.

Marea Rosie v-a amintit de un pasaj din Biblie? Asa este, umbland pe pamantul Iordaniei umblam pe urmele pasilor profetilor, a Sfintilor Pustiei, dar si a lui Iisus.

Profetul Moise, indrumat de Dumnezeu, a despicat cu toiagul sau Marea Rosie, pentru a trece poporul izraelit care se refugia de persecutia egipteana.

 Pe Muntele Nebo lui Moise i-a fost ingaduit sa vada desfasurandu-se in fata ochilor Tara Fagaduintelor. Vom urca si noi pe Nebo si vom vedea, intr-adevar, limpede, pamantul promis “fiilor lui Israel”, de la Hebron si pana la Tiberias.

La Raul Iordan ajungem la locul Botezului. Aici Iisus Hristos a fost Botezat de Sfantul Ioan Botezatorul. Pustia pe care o strabatem este impresionanta. E un loc pe care nu s-a construit nimic intre timp, si este atat de usor sa ne imaginam pustnicii vremurilor biblice!

Gastronomia este in sine un motiv de a vizita Iordania, dar va invitam sa nu ne credeti pe cuvant! Haideti cu noi sa exploram Iordania si concluzionam impreuna la o cafea arabeasca cu cardamon!

Iata mai jos si programul detaliat al calatoriei noastre in Iordania:

 

Ziua 0: joi, 7 oct - intalnire la Casa Adam Muller in jurul orei 00:30 pentru transfer la aeroportul din Budapesta, de unde avem zborul direct catre Amman, Iordania ( 08.10.2021 Budapesta 06:25 - Amman 10:45)

 

Ziua 1: vineri, 8 oct – AMMAN – MAREA MOARTA, IORDANIA

                Din aeroport avem asigurat transferul spre locul in care va incepe experienta noastra iordaniana, malul Marii Moarte! Am ales sa incepem cu 2 zile de relaxare la un hotel premium, situat chiar pe malul marii. Holiday Inn Resort Dead Sea 4/5*. Pentru o stare de bine deplina si un inceput placut al calatoriei, avem cazare si pentru noaptea in care ne cazam doar in zori. Insa acestea sunt mici amanunte care definesc o calatorie premium.

Ne vom afla la cel mai jos nivel din lume, la cca 430 m sub nivelul marii. Dar ceea ce va da unicitate experientei noastre este faptul ca Marea Moarta are cea mai mare salinitate din lume (peste 34%), atat de mare incat vom pluti fara efort la suprafata apei. Vom putea folosi si namolul natural cu proprietati recunoscute dermato-cosmetice.

Numele marii provine din faptul ca, datorita salinitatii foarte ridicate, in apele sale nu traiesc plante si vietati.

Marea Moarta (de fapt un lac sarat) este formata prin deversarea a catorva rauri, inclusiv Raul Iordan. Insa odata ajunse aici, apele stagneaza, nu se mai varsa in alta parte. Fiind o zona foarte secetoasa, apa se evapora, lasand in urma un cocktail bogat de saruri si minerale, folosite pe scara larga in industria cosmetica si medicala. Saruri si minerale folosite si in spa-urile hotelurilor premium aflate atat pe malul iordanian (in est) cat si pe cel israelian (in vest). Desigur, vom putea achizitiona in zona produse cosmetice de tot felul cu ingredientele acestea unice in lume.

Istoric vorbind, Marea Moarta este printre primele locuri de tratament si relaxare din lume, vizitat de locuitorii de vaza a societatii bazinului mediteranean de cu mii de ani in urma. Se spune ca pe locul unde acum se afla Marea Moarta s-au aflat orasele biblice Sodoma si Gomora.

Cazare la Holiday Inn Resort Dead Sea 4/5* , cu demipensiune (mic dejun si cina)

 

Ziua 2: sambata, 9 oct – MAREA MOARTA – optional vizita Castelul Ajlun si Mar Elias (sau Tesva Galaadului)

                Inca o zi de relaxare, plaja, baie, rasfat pe malul Marii Moarte. Dar, pentru cei care se lasa ridicati de la malul marii, avem pregatita si o excursie in regiunea Ajlun: Castelul Ajlun si Mar Elias (sau Tesva Galaadului).

                Castelul Ajlun, intr-o stare foarte buna de conservare, este localizat la o altitudine de cca 1500 m, iar scopul in care a fost creat permite turistului de azi o privire panoramica superba asupra intregii vai a Iordanului, pana la Marea Tiberiadei. Castelul a fost ridicat ca punct de observare si control a trei mari rute ce duceau spre Valea Iordanului, de catre generalul lui Saladin, cu scopul principal de a opri cruciatii.

Vizitand Castelul Ajlun vom vedea un exemplu perfect de arhitectura islamica militara. Condimentat cu aspecte inedite, cum ar fi faptul ca acest loc era si nod de comunicare ale mesajelor purtate de … porumbei. Prin acest sistem de comunicare mesajele puteau ajunge de la Damasc in Cairo intr-o singura zi!

                Ramanem in zona deluroasa Ajlun, vizitand  la doar cativa kilometri Mar Elias (sau Tesva Galaadului). Acest loc a fost si continua sa fie venerat din timpuri stravechi, ca fiind locul de nastere a Sfantului Ilie Tesviteanul, considerat profet in toate cele trei religii avraamice (Iudaismul, Crestinismul si Islamul). In prezent aici este un sit arheologic activ. Putem vedea amprenta altarului unei biserici crestine vechi (Biserica Mica), anterioara bisericii crestine din secolele VI- VII din imediata vecinatate, de mari dimensiuni ( 1340 mp). Biserica Mare pastreaza inca pe alocuri pardoseala originala din mozaic, intr-unul dintre acestea fiind pomenit numele Sfantului Prooroc Ilie.

Ne intoarcem din excursie la timp pentru baia de dupa-amiaza in Marea Moarta si inca un apus privit din cel mai jos loc de pe Pamant!

Cazare la Holiday Inn Resort Dead Sea 4/5* , cu demipensiune (mic dejun si cina)

 

Ziua 3: duminica, 10 oct – MAREA MOARTA - IORDAN, locul BOTEZULUI– NEBO – MADABA – PETRA               

                Dupa micul dejun ne despartim de desfatarea din resortul nostru si pornim intr-o zi pe care am putea-o numi zi de pelerinaj. Vom descoperi cateva locuri biblice care ne vor impresiona, cu siguranta. Indiferent ca privim din perspectiva religioasa, istorica, culturala, artistica sau turistica, locurile in care ne vor purta pasii sunt categoric de pus pe lista scurta a obiectivelor de vizitat in Iordania! 

                In prima parte a zilei ajungem la Raul Iordan, unde Iisus Hristos a fost Botezat de Sfantul Ioan Botezatorul.

Din secolul al III-lea, locul Botezului lui Hristos, cunoscut si sub numele de Betania, a fost considerat a fi in partea de sud a raului Iordan, inspre Ierihon. In 1994, in urma tratatului de pace dintre Israel si Iordania, aceasta zona iordaniana a fost recunoscuta oficial ca fiind locul in care a fost botezat Iisus Hristos. De atunci se fac sapaturi arheologice, au fost 4 vizite papale iar in 2015 locul a fost inclus in Patrimoniul UNESCO.              

                Insasi pustia pe care o strabatem pentru a ajunge la malul Iordanului este impresionanta. E un loc care parca a incremenit in timp, este in continuare parjolit de soare si este atat de usor sa ne imaginam pustnicii vremurilor biblice! Locul Botezului este acelasi cu locul de unde se spune ca Proorocul Ilie s-a ridicat la cer. Tot in aceste locuri se afla si Pestera in care a vietuit Maria Egipteanca.

                Plecand de la locul Botezului, urcam pe Muntele Nebo (800 metri), la locul de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. E impresionant, intr-adevar, cat de limpede se vede pamantul promis “fiilor lui Israel”, de la Hebron si pana la Tiberias.

Datorita semnificatiei sale, Nebo a devenit in timp loc de pelerinaj, recunoscut in toate marile religii monoteiste ale lumii – iudaism, crestinism, islamism, unde, de asemenea, toate religiile consimt ca profetul a murit.

Aici se ridica astazi si o biserica foarte frumoasa, franciscana, pe locul unei biserici mai vechi, ale carei podele de mozaic sunt conservate pana in prezent.

Insusi Papa Ioan Paul al II-lea a confirmat includerea Muntelui Nebo in circuitul pelerinilor, in anul 2000, atunci cand a ajuns aici si a plantat un copac.               

                Descoperim apoi Madaba, supranumit si "orasul mozaicurilor". Ne vom bucura de o plimbare pe stradutele orasului cu iz oriental, iar apoi vom ajunge la Biserica Ortodoxa Sf. Gheorghe, cea care cuprinde mozaicul care reprezinta cea mai veche harta a Tarii Sfinte, cu centrul la Ierusalim. O adevarata opera de arta, harta datand din perioada bizantina este realizata cu peste 2 milioane de piese din piatra natural colorata. Reprezentarea la scara foarte bine aproximata a intregii Tari Sfinte, cu Ierusalumui ca punct central dar incluzand si Ierihonul, Bethleemul, Delta Nilului, Marea Moarta, etc, intriga prin exactitatea cu care a fost realizata.  

                In Madaba vom avea ocazia sa vizitam si un atelier unde se lucreaza mozaicurile originale, si care compun tablouri mai mici sau mai mari, sau orneaza vase, masute sau alte obiecte de arta.        

                Dupa aceasta incursiune prin locuri biblice, ne indreptam spre un capitol al aventurilor, in calatoria noastra. Poposim deja in seara aceasta in Petra. Ne cazam la un hotel aflat chiar langa intrarea in Parcul Arheologic Petra, pentru a putea explora cat mai pe indelete capitala nabateenilor, oras sapat in stanca in jurul secolului al VI-lea i.Hr.

Cazare la Petra Moon Hotel 4*, cu demipensiune – mic dejun si cina

 

Ziua 4: luni, 11 oct – PETRA, optional “Petra by Night”

                Astazi, ne vom afla pe platoul de filmare! Totodata, suntem si in mijlocului uneia din cele 7 minuni ale lumii moderne! Da, suntem in Petra, o veritabila comoara a umanitatii!

Nici o descriere a celebrului oras al nabateenilor nu poate pregati vizitatorul pentru senzatia data de parcurgerea drumului (Sig) taiat de fortele naturii in stanca trandafirie a desertului iordanian, la finalul caruia se dezvaluie privirii dramaticul monument, Tezaurul sau Al-Khazneh.

Cert este ca inca de la prima vedere orasul este atat de impunator, incat intelegem de ce Petra a fost aleasa platou de filmare pentru “Indiana Jones”.

Iar detaliile descoperite de-a lungul Siq-ului (drumul printre stanci inalte de pana la 80 m) dar si dupa aceea, ne dau o idee de ce Petra a fost aleasa una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne.  Natura si arhitectura si-au dat concursul magnific in acest loc!  Stancile de culori variate, de la roz prafuit la rosu inchis, au fost sculptate pentru a servi drept locuinte, temple si morminte pentru nabateeni.

Probabil cea mai remarcabila realizare a nabateenilor este procedeul prin care acestia au reusit sa colecteze si sa gestioneze apa creind o veritabila oaza in mijlocul desertului. Descoperirile arheologice au scos la iveala un intreg complex de diguri si cisterne in care apa era stocata. Nabateenii concepusera un sistem ingenios care sa pompeze apa de la peste 50 de metri adancime, sistem ramas o enigma pana astazi!

Nabateenii au transformat Petra intr-un nod comercial important pe Calea Matasii, Condimentelor dar si pe alte rute comerciale care faceau legatura intre China, India si Arabia de Sud cu Egiptul, Siria, Grecia si Roma.

Chiar si astazi, vom gasi in magazinele artizanale din Petra smirna, tamaie, mosc, ambra si tot felul alte preparate si extracte valoroase.

Orasul a fost distrus în 363 de un cutremur mare. Chiar daca a continuat sa fie locuit, orasul nu si-a mai revenit complet, iar Petra a devenit cumva “Orasul Pierdut” , in lumea vestica. Abia in 1812, un calator elvetian, Johann Ludwig Burckhardt, l-a convins pe ghidul sau sa il duca la ruinele de la Wadi Musa, unde se zvonea ca ar fi orasul pierdut Petra.

Chiar daca doar o mica parte din vastul oras Petra a fost scoasa de sub nisipul asezat in timp peste aceste locuri, o calatorie de o zi prin aceste locuri este o experienta de neuitat!

Sa va mai spunem ca putem parcurge calare o parte din drum?

                Optional (si daca are loc), vom putea merge si intr-o incursiune de seara in Petra. Experienta are loc sub denumirea “Petra by Night” si presupune o plimbare de seara de circa 2 ore catre punctul principal de atractie al Petrei, “Trezoreria”, pe aleea strajuita de lumanari. Apoi, pe platoul din fata Trezoreriei, are loc un spectacol traditional. Sunt folosite peste 1500 de lumanari intr-o astfel de seara. Atmosfera magica este completata de stelele care stralucesc deasupra noastra.

Cazare la Petra Moon Hotel 4*, cu demipensiune – mic dejun si cina

 

Ziua 5: marti, 12 oct – PETRA – WADI RUM

                Dupa micul dejun plecam spre Wadi Rum, unde ne asteapta o zi de aventura la superlativ!

Suntem in Wadi Rum, desertul rosiatic numit si Valea Lunii, care le este casa beduinilor.

Wadi Rum ascunde comori spectaculoase, motiv pentru care este si listat in patrimoniul UNESCO drept “zona protejata”. In canioanele din Wadi Rum au fost descoperite desene si inscriptii pe roci,  vechi de 4000 de ani.

Avem in program un jeep safari de cca 5 ore, care ne va conduce in locuri emblematice ale acestui loc.

Seara, vom privi cerul instelat, stiut fiind ca aici stelele par sa fie mai multe, mai aproape si mai stralucitoare decat le-am vazut vreodata. Departe de luminile si poluarea oraselor, si cerul pare mai aproape! 

Ne vom caza in corturi de lux, experimentand ceea ce se numeste “glamping” ( de la glamour +camping).

Si, da, spiritul nostru de aventurier va fi satisfacut sa stie ca T. E. Lawrence a avut stabilita tabara in Wadi Rum in timpul Primului Razboi Mondial, si ca mare parte din filmul “Lawrence al Arabiei” a fost realizat pe acest platou de filmare, natural si vast!

Cazare la Wadi Rum Sun City Camp 4*, glamping* la corturi de lux standard (sau optional la corturi “Martian Dome”), cu demipensiune – mic dejun si cina

 

Ziua 6: miercuri – 13 octombrie -  WADI RUM – AQABA, Marea Rosie, optional croaziera pe Marea Rosie, snorkeling - AMMAN

                Dimineata, cine doreste poate face o plimbare cu o calauza beduin pentru a vedea rasaritul soarelului dintr-un loc special. Culorile pe care le imbraca desertul la primele ore ale zilei, nu sunt aceleasi ca cele de mai tarziu!

                Apoi, luam micul dejun si savuram ultima aventura din Wadi Rum: o ora de calatorit in desert pe camila, intr-o caravana doar a grupului nostru!

                Tot prin desert calatorind, vom ajunge putin inainte de pranz la Marea Rosie, in Aqaba! Chiar daca suntem in octombrie, aici vremea e numai buna pentru bai de soare si in mare.

                Croaziera care ne este propusa porneste pe o ambarcatiune “submarin”. Ea nu se scufunda complet, dar are o portiune suficient de generoasa scufundata, in asa fel incat sa putem observa prin hublouri speciale coralii marini si pestii multicolori de toate formele din Marea Rosie. Viata marina a Marii Rosii este foarte ofertanta si renumita pentru bogatia ei! Clima temperata si curentii blanzi din aceasta zona au creat mediul perfect pentru cresterea coralilor si pentru dezvoltarea vietii marine.

Pentru cei care doresc, exista si tura de snorkeling. Sau pur si simplu baie in apa marii.

Apoi, ne mutam pe un vas pe care intre timp s-a pregatit un pranz delicios, si in timp ce navigam ne astamparam si foamea.

                Dupa cateva ore de desfatari acvatice si subacvatice, pornim spre Amman, unul dintre cele mai cosmopolite orase din lumea araba. Vom ajunge seara, la timp pentru cina, si apoi odihna dupa o zi lunga si plina de aventuri.  Facem tot drumul pana in Amman deja de astazi, pentru ca a doua zi sa o putem dedica in totalitate plimbarii prin Amman, prin puncte cheie care sa ne descopere vibe-ului megalopolisului.

Cazare la Swiss International Olive Tree Amman Hotel 4*, cu demipensiune – mic dejun si cina

 

Ziua 7: joi, 14 octombrie - AMMAN

Dupa micul dejun pornim sa descoperim Ammanul.  Capitala a Iordaniei, si cel mai mare oras al sau, centrul politic, cultural si comercial al tarii.

Situat intr-o zona deluroasa din nord-vestul Iordaniei, orasul a fost construit initial pe sapte coline, asemenea Romei. Acum se intinde pe o zona de nouasprezece dealuri.

In turul nostru vom descoperi orasul vechi, Cetatea, Teatrul Roman, imbinate armonios cu cladirile ultra-moderne. Pentru a simti pulsul unui oras precum Ammanul, am ales sa ne petrecem ziua astfel:

Vom vizita o moschee, mai exact Moscheea King Abdullah I.

Apoi ne plimbam pe renumita Rainbow Street, cu o oprire pentru un falafel, o cafea, un desert traditional iordanian. Nicaieri nu se simte parca mai bine vibe-ul unui oras ca in pietele si pe aleile unde ies oamenii la plimbare, sa ia masa, sa socializeze. Iar Rainbow Street este renumita tocmai pentru ca imbina armonios traditionalul cu modernul.

Finalul zilei ne va gasi privind apusul soarelui in Amman Citadel, sit arheologic situat pe unul din cele sapte dealuri care au format initial Ammanul, pe vremea aceea cunoscut sub numele de Philadelphia. Vizitarea Citadelei ne va oferi o perspectiva asupra istoriei locului dar si privelisti coplesitoare.

                Cetatea Ammanului este considerata a fi printre cele mai vechi locuri locuite incontinuu din lume. Capitala a Regatului Ammon candva dupa 1200 î.Hr., a fost ocupata pe rand de imperii precum cele ale asirienilor (sec. al VIII-lea î.Hr.),babilonienilor (sec. al VI-lea î.Hr.), ptolemeilor, seleucizilor (sec. al III-lea î.Hr.), romanilor (secolul I î.Hr.), bizantinilor (sec. al III-lea d.Hr.) si omeiazilor (secolul al VII-lea d.Hr.). Dupa omeiazi a venit o perioada de declin si pana prin 1878 orasul a devenit o mare ruina locuita doar de beduini.

Majoritatea cladirilor inca vizibile pentru noi sunt din perioada romana, bizantina si omeiada (Templul lui Hercule, o biserica bizantina si Palatul Omeiad), dar aici se afla si Muzeul Arheologic al Iordaniei.

Dupa ultima seara a aventurii noastre orientale, ne indreptam spre hotel pentru cina si cateva ore de odihna.

Cazare la Swiss International Olive Tree Amman Hotel 4*, cu demipensiune – mic dejun si cina

 

Ziua 8: vineri, 15 octombrie - AMMAN - BUCURESTI

Dupa micul dejun ne indreptam spre aeroport , urmand sa decolam spre Budapesta la ora 11:10.

(15 octombrie, Amman 11:10 - Budapesta 13:45  )

Dupa aterizarea la Budapesta urmeaza transferul cu microbuzul la  Timisoara.

Odata ajunsi acasa … incepem sa planificam urmatoarea vacanta!

vezi mai multe

 • Bilet de avion pentru zborurile internationale Budapesta-Amman si retur, taxe de aeroport incluse
 • Bagaj de cala 20 kg si bagaj de mana pana la 10 kg
 • Transfer Timisoara – aeroport Budapesta - Timisoara
 • Taxa de viza
 • Transferuri de la/catre aeroport in Iordania, Amman si asistenta in aeroporturi la sosiri/plecari
 • Cazare: 7 nopti la hotelurile de 4* mentionate in program (sau similare)
 • Mesele: demipensiune – mic dejun si cina
 • Autocar modern pe tot parcursul circuitului, dotat cu wifi
 • 2 sticle de 0.5 l apa in fiecare zi de circuit (1 -2 sticle de apa se primesc, gratuit, si in camerele de hotel)
 • Intrarile la obiectivele din program: Locul Botezului, Nebo, Madaba, Petra (inclusiv 600 m parcursi calare in Petra, la intoarcere cand suntem obositi), Wadi Rum (5 ore de jeep safari in desert, 1 ora mers in caravana cu camilele, iesire la rasarit cu calauza beduin), Amman ( vizitare Moschee, Amman Citadel) si orice altceva este parte din program si nu este specificat ca fiind “optional”
 • Ghid autorizat cu experienta vasta, vorbitor de limba romana
 • Insotitor de grup – Monica Jurma

vezi mai multe

·         Asigurarile medicale personale, pentru bagaje si asigurare storno

·         Testele COVID obligatorii sau optionale

·         Excursiile/experientele subliniate ca fiind optionale

·       Tipsurile pentru sofer si ghid in Iordania: 50 $/pers./intregul tur. Acesti bani ii aduna insotitorul de grup in timpul calatoriei

·         Tipsurile pentru carausi bagaje, curatenie camera, restaurante, calauze beduini sau alte servicii

·         Cheltuieli personale, servicii la Spa-ul hotelurilor, telefoane, etc

vezi mai multe

·         Supliment single: 295 euro/8 nopti

·         Supliment cazare la cort “Martian Dome” in Wadi Rum: 80 euro/pers/noapte

Excursii/experiente optionale:

·         Excursie la Castelul Ajlun si Tesva Galaadului: 70 $/persoana (transfer de la/la hotel, taxa intrare) – tarif pentru grup de minim 10 persoane

·         O experienta unica, Petra by Night: 25 $/persoana

·         Croaziera pe Marea Rosie de 3 ore, cu submarin si snorkeling, cu pranz inclus: 30 $/persoana

Termene si conditii de plata:

 • Tariful este valabil pentru un grup de peste 15 persoane. Pentru grup mai mic de 15 persoane, se plateste un supliment de 50 euro/pers.
 • Avans, la confirmarea rezervarii, minim 30%. Următoarea transa, de 30%, cu 60 de zile inainte de data plecarii Rest de plata cu 30 zile inainte de plecare.
 • Tarifele sunt exprimate in euro/pers/in camera dubla, plata se face in euro sau in lei (curs BNR+2%).
 • In cazul indisponibilitatii unitatilor de cazare propuse, la momentul rezervarii, vom oferi alternative similare.
 • Excursiile optionale pot suferi modificari in privinta alocarii pe zile.

vezi mai multe

Servicii

 • Circuit
 • Zbor
 • Transfer
 • Cazare
 • Masa

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Shared Double
PARTAJ - Loc în cameră dublă
- 1 adult
07 Oct - 15 Oct, 2021
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Last Minute (-6.509%) pana la 01 Oct, 2021
Plata integrala
EUR169000EUR
EUR158000EUR
Single
Camera Single - include suplimentul de single
- 1 adult
07 Oct - 15 Oct, 2021
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Last Minute (-5.54156%) pana la 01 Oct, 2021
Plata integrala
EUR198500EUR
EUR187500EUR
Double
Circuit
- 2 adulti
07 Oct - 15 Oct, 2021
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Last Minute (-6.509%) pana la 01 Oct, 2021
Plata integrala
EUR338000EUR
EUR316000EUR