Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
de la
EUR 3590 00 EUR
persoană în cameră DBL
CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE - 14.05.-28.05.2024

Ziua 1-2 - 14.05.-15.05.2024 TIMIȘOARA – OSAKA.

Întâlnire cu însoțitorul de grup la Casa Adam Muller Guttenbrun in jurul orei 10:00, transfer la Budapesta pentru zborul spre OSAKA, orar de zbor informativ:

14MAY Budapesta  16:35 - Doha 22:45
15MAY Doha  01:20 - Osaka 16:30

Transfer la hotel și cazare în Osaka la . Timp liber pentru odihnă și acomodare cu fusul orar.

Opțional va invitam la Ceremonia Ceaiului, 70 euro / pers, grup minim de 6 persoane.

Știați că Osaka e locul în care, acum 500 de ani, s-a născut cea mai faimoasă artă tradițională japoneză, Ceremonia ceaiului? Vă propunem o vizită la o casă de ceai, unde vom fi invitați la ritualul de servire și primire a ceaiului matcha. Maestrul de ceai ne va explica semnificațiile acestui ritual, vom afla istoria ceaiului în Japonia și vom putea admira o expoziție cu obiecte de artă care se folosesc la ceremonia ceaiului.

Ziua 3 - 16.05.2024 OSAKA – HIROSHIMA OSAKA

După micul dejun vă propunem o excursie la Miyajima și Hiroshima cu celebrul tren de mare viteză. Plecăm spre Miyajima, insula cu celebra poartă Torii pe apă. Traversarea pe insulă se face cu feribotul. Excursia include vizita altarului Itsukushima, iar în Hiroshima vizita la Domului Bombei Atomice și plimbare în zona pietonală adiacentă Parcului Păcii. Seara, revenim în Osaka cu trenul Shinkansen, pentru cazare.

Ziua 4 - 17.05.2024 OSAKA - KYOTO.

După micul dejun vom continua explorarea frumosului oraș Kyoto cu ghidul. Vă propunem o excursie de o zi ce va începe cu zona centrală a orașului, vizităm castelul Nijo-jo și celebrul Pavilion de Aur, ambele patrimonate de UNESCO și, spre finalul zilei, Templul Zen cu cea mai faimoasă grădină de pietre din Japonia, Ryouanji. Cazare în Osaka.

Ziua 5 - 18.05.2024 OSAKA - NARA.

După micul dejun, ne vom îndrepta către Nara, cea mai veche capitală a Japoniei ce datează din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita Templul Todaiji, aflat în patrimoniul UNESCO, care adăpostește cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Apoi vom petrece timp liber în Centrul Vechi al Narei și în Parcul Căprioarelor, unde trăiesc libere 1300 de căprioare. După amiază, revenim în Osaka pentru cazare.

Ziua 6 – 19.05.2024 OSAKA - KYOTO.

După micul dejun vom continua explorarea frumosului oraș Kyoto cu ghidul în limba română. Vă propunem o excursie de o zi ce va începe cu zona de est a orașului, cu Templul Fushimi Inari, apoi Templul Kiyomizudera patrimoniu UNESCO, explorăm zona pietonală Higashiyama și încheiem ziua în Carteierul gheișelor, unde, cu puțin noroc, putem zări gheișe mergând spre serviciu. La finalul zilei ne întoarcem spre gara Kyoto Central. Revenim în Osaka pentru cazare.

Ziua 7 – 20.05.2024 OSAKA.

După micul dejun facem o vizită la Castelul Himeji, patrimoniu UNESCO, unul din cele mai reprezentative obiective medievale din Japonia, unde veți putea simți maiestuozitatea clasei samurailor. Seara ne întoarcem în Osaka pentru cazare. Doritorii pot explora viața de noapte din cel mai colorat cartier din Japonia – Namba Dotombori.

Ziua 8 – 21.05.2024 OSAKA - TOKYO.

Dimineața liberă în Osaka. Check-out și transfer cu trenul spre Tokyo. După check-in in Tokyo, explorăm împrejurimile hotelului.

Ziua 9 – 22.05.2024 TOKYO – NIKKO TOKYO.

Mic dejun și liberă în Tokyo sau opțional excursie la Nikko(128km). Vom vizita Complexul de Temple Toshogu, care adăpostesc mormântul celui mai mare Șogun al Japoniei, Tokugawa Ieyasu (cunoscut nouă mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavell).

Opționalul include transport cu trenul de mare viteză Shinkansen, intrări, prânz și ghidaj. 130 euro / pers, grup minim de 8 persoane. Seara, revenim în Tokyo pentru cazare.

Ziua 10 – 23.05.2024 TOKYO.

După micul dejun vizităm centrul Tokyo-ului cu Grădinile Palatului Imperial și zona comercială Ginza, cea mai scumpă zonă imobiliară din lume, unde un metru pătrat de teren costă 500.000 de dolari.

După-amiaza liberă pentru cumpărături în Ginza.

Pentru doritori, vă propunem un OPȚIONAL de după-amiază în cea mai futuristă zonă a orașului, Golful Tokyo, cu insule artificiale, zgârie nori și transport cu trenul monorail fără conductor. Intrare la Muzeul digital, o experiență senzorială unică. Seara vom admira apusul peste Skyline-ul orașului.

Opționalul include transport, intrare la Muzeul digital și ghidaj. 90 euro / pers, grup minim de 8 persoane.

Cazare în Tokyo.

Ziua 11 – 24.05.2024 TOKYO.

Mic dejun. Vizită în Centrul de Est al Tokyo-ului, cu o oprire în zona Harajuku - Omotesando, loc celebru al modei avangardiste japoneze. Plimbare spre Altarul Împăratului Meiji, aflat într-o pădure sacră cu peste 200 de specii de copaci.

Trecem prin Parcul Yoyogi, pe lângă Stadionul Olimpic și Studiourile Televiziunii Naționale și ajungem în cea mai animată zonă din Tokyo, zona Shibuya, locul unde se găsește celebra statuie a câinelui Hachiko și trecerea de pietoni traversată zilnic de 1 milion de persoane, Shibuya Scramble Square.Seara admirăm priveliștea de noapte de pe zgârie norii din zona Shinjuku.Cazare în Tokyo.

Ziua 12 – 25.05.2024 KAMAKURA.

După micul dejun vă propunem o vizită la Kamakura, un mic oraș pe coasta Oceanului Pacific, destinație turistică foarte populară atât pentru atmosfera tradițională, cât și pentru plajele de surf. Situat la aproximativ o oră de Tokyo, Kamakura oferă numeroase sanctuare, magazine artizanale și monumente istorice precum și statuia lui Buddha din bronz în aer liber. Revenim în Tokyo pentru cazare.

Ziua 13 – 26.05.2024 HAKONE – MUNTELE FUJI.

După micul dejun vă propunem o vizită în vestita zonă de ape termale Hakone, destinația preferată a japonezilor pentru excursii de weekend.Dacă vremea ne permite, putem admira Muntele Fuji de aproape.

Seara revenim în Tokyo pentru cazare.

Ziua 14 – 27.05.2024 TOKYO.

După micul dejun timp liber pentru ultimele cumpărături și pregătirea bagajului. Transfer la aeroport in jurul orei 17:00 pentru zborul:

27MAY Narita 22:30 – Doha 04:05
28MAY Doha 08:30 - Budapesta 13:10

Transfer aeroport Budapesta – Timisoara.

vezi mai multe

• transport cu avionul Budapesta – Osaka -Tokyo - Budapesta cu compania Qatar (cu escala la Doha);

• taxe de aeroport, bagaj de mana 55 x 30 x 20 cm + o geanta mica  (maxim 7 kg) , bagaj de cala 23kg

• 6 nopti de cazare cu mic dejun în Osaka  – Hotel Mystays Shin Osaka 3* Osaka  sau similar;

• 6 nopți cazare cu mic dejun în Tokyo – Hotel APA Sugamo Ekimae  3* Tokyo sau similar;

• transport local în sistemul JR Rail cu abonamentul special JR Rail Pass (doar 7 zile din momentul validării), care cuprinde orice mijloc de transport al companiei JR (Japan Railpass); restul zilelor, turiștii plătesc transportul local în Tokyo sau Kamakura.

• Atenție!!! Abonamentul JR Rail Pass este uninominal, este netransmisibil și poate fi achiziționat numai în țara de reședință a turistului înainte de a ajunge în Japonia. La sosirea în țara de destinație, voucherul se preschimbă în documentul de călătorie. Atenție: în cazul pierderii sau furtului acestui document de călătorie, JR Rail Pass nu se mai poate reemite în Japonia; 

• intrările la obiectivele menționate în program sunt în majoritatea lor gratuite pentru turiști; pentru obiectivele care necesită bilet de intrare, acesta nu este inclus în prețul excursiei;

• însoțitor de grup și ghid vorbitor de limba română

vezi mai multe

Supliment cameră single: 350 eur/pers

• transfer Timisoara – aeroport Budapesta – Timisoara 80euro

• bilete de intrare la obiectivele care nu sunt gratuite într-un cuantum de până la maxim 100 de eur/pers/sejur;

opțional ceremonia Ceaiului, 70 euro / pers, grup minim de 6 persoane

opțional excursie Nikko -  include transport cu trenul de mare viteză Shinkansen, intrări, prânz și ghidaj. 130 euro / pers, grup minim de 8 persoane

opțional Golful Tokyo - include transport, intrare la Muzeul digital și ghidaj. 90 euro / pers, grup minim de 8 persoane.

• asigurarea storno (opțională), se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie;

• orice servicii care nu sunt menționate în program: servicii de taxi, servicii de rent-a-car, călătorii cu mijloacele de transport în comun în afara rețelei JR pe perioada validității abonamentului JR Rail Pass și transportul în comun în zilele în care acest abonament expiră, într-un cuantum de până la 70 de eur/pers;

• bacsis 40 euro/pers.

vezi mai multe

GRUP MINIM:   15 persoane. Pentru un număr mai mic de 15 participanți pretul se recalculează sau excursia se reprogramează. De asemenea, în cazul unui grup mai mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba compania aeriană sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși. Locurile confirmate suplimentar față de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (în funcție de disponibilitățile la avion și cazare) și se supun unor reguli diferite de decomandare.

NOTĂ: Pentru a intra in Japonia aveti nevoie de pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. NU se accepta pasaport temporar.

CONDIȚII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATĂ:

     30% din prețul pachetului turistic, la înscriere;

     70% din prețul pachetului turistic, cu minim 40 zile înaintea plecării;

Procentul aferent primei plăți sa va calcula în funcție de momentul înscrierii. Dacă înscrierea intervine cu mai puțin de 40 zile înaintea plecării, pachetul turistic se va achita integral.

În cazul nerespectării termenelor de plată, Tour Operatorul își rezervă dreptul de a anula rezervarea.

IMPORTANT! Vă reamintim că încheierea unei Asigurări STORNO de călătorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Vă recomandăm să uzați de acest mijloc de protecție financiară care acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei.

Recomandăm să urmați schemele de vaccinare sau medicație recomandate pentru această destinație și să luați legătura cu medicul de familie pentru a vă asigura că sunteți pregătiți în mod corespunzător pentru această călătorie.

 

 

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

vezi mai multe

Servicii

 • Circuit
 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • Circuite
 • Traditii si Obiceiuri
 • Cultura si Istorie
 • shopping

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!