Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Sejur Mexic&Riviera Maya 2025

EUR309000EUR EUR 2940 00 EUR
/pers
Vamos a la Playa! Aventură fabuloasă în Mexico & Riviera Maya 18.04-02.05.2025

Descoperim Mexicul într-o aventură plină de magie!

Mexic este o țară fascinantă, plină de istorie, cultură vibrantă și peisaje spectaculoase. De la orașele antice ale civilizațiilor maya și aztecă până la metropolele moderne și plajele pitorești, Mexic oferă o experiență unică pentru fiecare vizitator.

Explorăm piramidele antice din Teotihuacan și Chichen Itza, ne relaxăm pe plajele idilice din Cancun și Playa del Carmen și descoperim misterele subterane ale Rio Secreto și Gran Cenote. 

Dar poate cea mai captivantă regiune este Riviera Maya, un loc care cu siguranță te va face să te îndrăgostești de această țară minunată.

Riviera Maya, situată pe coasta estică a peninsulei Yucatán, este un paradis tropical cu plaje albe mărginite de palmieri și ape cristaline de un albastru azur. Aici, frumusețea naturală se îmbină perfect cu istoria și cultura mayașă, creând o atmosferă magică și seducătoare. 

Alătură-te nouă pentru o călătorie spectaculoasă, îmbinând cultura, natura și distracția într-o experiență de neuitat!

 

Ziua 1: 18 Aprilie 2025 

Intalnire cu insotitorul de grup la cladirea Modex pentru transferul către aeroportul din Budapesta. Orar de zbor informativ: 

BUD 19:30 – 23:40 IST 

IST 01:55 – 07:05 MEX  

Ziua 2: 19 Aprilie 2025 - BIENVENIDO A MÉXICO 

Sosim pe aeroportul Mexico City! După ce ne cazăm, avem ocazia să explorăm puțin orașul. Seara, putem opta pentru o cină la un restaurant cu vedere spectaculoasă.   

Cazare la hotel 4* in Mexico City  

Ziua 3: 20 Aprilie 2025 - CITY TOUR AND TEOTIHUACAN (TUR INCLUS) 

Mic dejun la hotel. Astăzi dedicăm ziua descoperirii orașului Mexico City și a centrului arheologic Teotihuacan. Vizităm Zócalo, piața principală cu Catedrala și Palatul Național, Templo Mayor și Bazilica Fecioarei din Guadalupe, cel mai mare centru de pelerinaj din America Latină. Încheiem ziua vizitând impunătoarele piramide ale Soarelui și Lunii din Teotihuacan. După o zi plină de explorări, ne întoarcem la hotel. Avem prânzul în Teotihuacan inclus.  

Cazare la hotel 4* in Mexico City 

Ziua 4: 21 Aprilie 2025 - VAMOS A LA PLAYA 

Mic dejun si check out. Transfer la aeroportul din Mexico City pentru a lua zborul spre Cancun. La sosire, suntem întâmpinați și transferați la hotelul din Playa del Carmen. După ce ne cazăm, avem seara liberă pentru a explora sau pentru a ne relaxa. 

Cazare la hotel 4* in Playa del Carmen 

Ziua 5: 22 Aprilie 2025 - PLAYA DEL CARMEN 

MIc dejun la hotel. Ziua de astăzi este dedicată descoperirii cosmopolitului Playa del Carmen. Putem să ne plimbăm pe faimoasa 5th Avenue, plină de magazine și cafenele cu terase unde putem savura mâncăruri delicioase. De asemenea, putem vizita muzeul 3rd Dimension sau să ne relaxăm pe plaja. 

Cazare la hotel 4* in Playa del Carmen 

Ziua 6: 23 Aprilie 2025 - TULUM - GRAN CENOTE ( TUR OPTIONAL) 

Mic dejun la hotel. Astăzi combinăm cultura pre-hispanică cu natura și plaja. Prima noastră oprire este la Tulum, un oraș fortificat cu singurul templu maya construit pe o stâncă, având în fundal albastrul strălucitor al Mării Caraibelor. După aceea, vizităm spectaculosul Gran Cenote, un cenote uimitor din Peninsula Yucatan. Continuăm cu o oprire în frumosul golf Akumal, unde putem înota și observa broaștele țestoase în habitatul lor natural.  

Cazare la hotel 4* in Playa del Carmen 

Ziua 7: 24 Aprilie 2025 - RIO SECRETO (TUR OPTIONAL) 

Mic dejun la hotel. Azi explorăm minunatul Rio Secreto, o adevărată minune subterană. Experimentăm acest râu subteran uimitor, plin de stalactite și stalagmite dramatice. Este ca și cum am călători în timp, într-un loc misterios și spectaculos. Ne aventurăm într-o peșteră subterană unde vom experimenta adevărata liniște printre unele dintre cele mai impresionante formațiuni minerale din lume.  

Cazare la hotel 4* in Playa del Carmen 

Ziua 8: 25 Aprilie 2025 - XCARET (TUR OPTIONAL) 

Mic dejun la hotel. Astăzi vizităm Xcaret, un parc tematic extraordinar situat în junglă, printre râuri subterane, cenote și în fața Mării Caraibelor. Xcaret combină distracția acvatică cu istoria și cultura mexicană, oferind peste 50 de atracții naturale și culturale. Vom asista la un spectacol de seară uimitor cu peste 90 de dansatori care ne vor aduce mai aproape de esența Mexicului. Prânzul este inclus, precum și accesul la toate facilitățile parcului. 

Cazare la hotel 4* in Playa del Carmen

Ziua 9: 26 Aprilie 2025 - COZUMEL (TUR OPTIONAL) 

Mic dejun la hotel. Astăzi explorăm frumoasa insulă Cozumel, la doar 45 de minute de navigat de Playa del Carmen. Vizitam locuri precum El Cielo, unde putem vedea stele de mare și să facem snorkeling. De asemenea vom face un tur al insulei cu jeepurile si ne vom relaxa la un beach bar. Pranz light inclus. 

Cazare la hotel 4* in Playa del Carmen 

Ziua 10: 27 Aprilie 2025 – FREE DAY 

Avem o zi liberă pentru a ne bucura de cosmopolitul Playa del Carmen. Putem explora din nou faimoasa 5th Avenue, să vizităm muzeul 3rd Dimension sau să ne relaxăm pe plajele publice sau la un club de plajă. 

 Cazare la hotel 4* in Playa del Carmen 

Ziua 11: 28 Aprilie 2025 CHICHEN ITZA( TUR INCLUS cu pranz)  

Mic dejun si check out de la hotel. Astăzi vizităm Chichen Itza, unul dintre cele mai importante situri arheologice ale culturii maya și una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne. Vom vizita faimosul templu Kukulcan și ne vom răcori în apele cristaline ale cenotei Chukum. Facem și o scurtă oprire în Valladolid, un oraș colonial spaniol fermecător. După o zi plină de descoperiri, ne întoarcem la Cancun. 

Cazare la hotel 4* in Cancun 

Ziua 12: 29 Aprilie 2025 CANCUN BEACH DAY 

Mic dejun la hotel. Avem o zi liberă în Cancun pentru a ne bucura de plajă, a vizita vechiul Cancun și piețele sale sau pentru a explora zona hotelieră cu centrele sale comerciale.   

Cazare la hotel 4* in Cancun 

Ziua 13: 30 Aprilie 2025 ISLA MUJERES (TUR OPTIONAL) 

Mic dejun la hotel. Astăzi ne îndreptăm spre Isla Mujeres. Vom fi transportați de la hotel la debarcader, unde vom urca pe un catamaran cu băuturi incluse. Vom face o oprire pentru snorkeling, apoi vom continua spre un club de plajă unde ne așteaptă un bufet pentru prânz. Vom avea timp să ne relaxăm pe plajă sau să explorăm orașul înainte de a naviga înapoi la Cancun.  

Cazare la hotel 4* in Cancun 

Ziua 14: 1 Mai 2025 CANCUN FREE DAY 

Mic dejun la hotel. O altă zi liberă în Cancun pentru a ne bucura de plajă, a vizita vechiul Cancun și piețele sale, sau pentru a explora Muzeul Maya și zona hotelieră cu centrele sale comerciale.  

Cazare la hotel 4* in Cancun 

Ziua 15: 2 Mai 2025 ADIOS MEXICO 

Mic dejun, check out si transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere.  

Orar de zbor: 

CUN 14:00 - 10:10 IST 03 MAI 

IST 12:05 – BUD 13:05 03MAI 

vezi mai multe

• biletul de avion international pe ruta Budapesta - Istanbul – Mexico City; Cancun – Istanbul – Budapesta;
• taxe de aeroport;
• bilet de avion intern pe ruta Mexico City – Cancun;
• bagaj de cala (max 25 kg) + bagaj de mână (max. 8 kg);
• 13 nopți de cazare cu mic dejun în 3 destinații;
2 nopți in Mexico City;
7 nopți in Playa del Carmen;
4 nopti in Cancun;
• mic dejun pentru fiecare zi de cazare;
• toate transferurile din program;
• însoțitor de grup pe tot parcursul călătoriei (limba romana);
• ghid local în limba engleza pentru tururi;
• excursia din Ziua 3 – TEOTIHUACAN + Tur de oras MEXICO City cu pranz incus;
• excursia din Ziua 11 - CHICHEN ITZA cu pranz inclus;

vezi mai multe

• Supliment Single = 785 Eur
asigurarea storno și medicală;
• transfer Timisoara - Budapesta ~ 80 Euro / persoana;
• alte intrări la obiective, cheltuieli personale;
• Excursia din ziua 6 TULUM - GRAN CENOTE ~ 85 Eur – pranz inclus;
• Excursia din ziua 7: RIO SECRETO ~ 110 Eur – pranz inclus;
• Excursia din ziua 8: XCARET ~ 170 Eur – Transfer, pranz, show traditional Mexican;
• Excusria din ziua 13: ISLA MUJERES ~ 55.00 Eur – Plimbare cu catamaranul si pranz bufet incluse;
• Excusria din ziua 9: COZUMEL FERRY & OPTION OF TOUR ~ 110 Eur – Plimbare cu jeepuri si pranz incluse;
• taxa de viză ~ daca va fi necesar la momentul intrarii in tara;
• bacsis la ghizii locali ~40 eur/pers;

 

vezi mai multe

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

 

vezi mai multe

Servicii

 • Circuit
 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • plaja
 • exotic
 • Lux
 • Natura si Salbaticie
 • adventure
 • Circuite
 • Cultura si Istorie

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Partaj Dubla
Mic dejun - Loc in camera dubla
- 1 adult
18 Apr - 02 May, 2025
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
La cerere (-4.854368932%) pana la 31 Jul, 2024
882 EUR pana la 17.06.2024
2058 EUR pana la 04.03.2025
EUR309000EUR
EUR294000EUR
Camera Single
Mic dejun - Camera single
- 1 adult
18 Apr - 02 May, 2025
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
La cerere (-2.102496715%) pana la 31 Jul, 2024
1117.5 EUR pana la 17.06.2024
2607.5 EUR pana la 04.03.2025
EUR380500EUR
EUR372500EUR
Camera Dubla
Mic dejun - Camera dubla
- 2 adulti
18 Apr - 02 May, 2025
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
La cerere (-4.854368932%) pana la 31 Jul, 2024
1764 EUR pana la 17.06.2024
4116 EUR pana la 04.03.2025
EUR618000EUR
EUR588000EUR
Camera Tripla
Mic dejun - Camera tripla
- 3 adulti
18 Apr - 02 May, 2025
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
La cerere (-4.934210526%) pana la 31 Jul, 2024
2601 EUR pana la 17.06.2024
6069 EUR pana la 04.03.2025
EUR912000EUR
EUR867000EUR