Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Portugalia - Circuit în țara vinurilor de Porto

EUR159000EUR EUR 1375 00 EUR
/persoana in camera DBL
Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril, Óbidos, Porto, Braga, Guimaraes, Aveiro, Coimbra, Nazaré, Bathala, Fátima, Tomar - 08.10-15.10.2024

Portugalia este tara cea mai vestica din Europa continentala, situata in Peninsula Iberica, intre Spania si Oceanul Altantic. Cultura si traditiile fac din aceasta tara mica o bijuterie ce capata farmec pe masura ce o descoperi. Aici, gastronomia este ridicata la rang de arta, vinurile portugheze sunt premiate in intreaga lume, iar localnicii sunt cunoscuti pentru buna dispozitie si ospitalitatea cuceritoare. Nou! Am inclus in acest circuit pe langa croaziera pe raul Duro din Porto si o plimbare la bordul unui moliceiro, ambarcatiunea traditionala locala din Aveiro (“Venetia” Portugaliei). Iata de ce va invitam sa nu ratati, in toamna 2024, Portugalia! 

ZIUA 1, 08.10.2024: Timisoara – Lisabona 

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Traian Vuia din Timisoara in jurul orei 12:00 pentru zborul Timisoara 14:10 – Munchen 14:40;  Munchen 19:25 –  Lisabona 21:40. Transfer privat si check-in la hotel Masa Campo Grande 4* sau similar in Lisabona. 

ZIUA 2, 09.10.2024: Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril – excursie optionala
Dupa micul dejun, timp liber sau optional va propunem o excursie de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril cu ghid de limba romana (excursia de organizeaza pentru minim 20 de participanti – pret 75euro/pers. ). Plecam spre Sintra, localitate declarata patrimoniu mondial de catre UNESCO. Vom vizita Quinta da Regaleira, un palat frumos cu gradini și cladiri care prezinta simboluri legate de alchimie, masonerie si cavalerii templieri, dupa care veti avea putin timp liber pentru a explora acest oras mic si incantator. Ne vom indrepta, apoi, spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct de pe continent, de unde veti putea admira Oceanul Atlantic. Ne indreptam apoi spre cele 2 statiuni de top de pe riviera Lisabonei Cascais si Estoril. Vom admira Cazinoul din Estoril si gradinile sale superbe. Ne intoarcem apoi la Lisabona la hotel Masa Campo Grande 4* sau similar.

ZIUA 3, 10.10.2024: City Tour Lisabona (aprox. 4 ore ) cu ghid local de limba romana
Dupa micul dejun, pornim in turul de Lisabona care incepe din cartierul Belem. Vom vizita Biserica Manastirii Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei Manueline, si vom vedea - din exterior - Turnul din Belem, simbolul descoperirilor maritime ale Portugaliei. Ne continuam drumul spre centrul orasului, vom vizita castelul medieval Saint Jorge si vechiul cartier Alfama cu strazile sale serpuitoare acoperite cu piatra cubica, micile piete publice si casele varuite in alb. Dupa terminarea turului plecam spre Óbidos, cel mai bine pastrat sat fortificat din Portugalia, care te cucereste cu stradutele inguste strajuite de case vechi, varuite in alb si cu braie in culori tari. Ne continuam drumul spre Porto unde vom fi cazati la Hotel Star Inn 3* sau similar. 

ZIUA 4, 11.10.2024: City tour Porto (aprox. 4 ore) cu ghid local de limba romana 
Tur pietonal de oras. Vizitam Biserica Sfantul Francisc si Palatul Bursei, construit in secolul al XIX-   lea.  Ne  indreptam apoi spre Ribeira, cel mai vechi cartier din Porto. Vom face, apoi, o croaziera de 50 de minute pe raul Douro (inclusa in pret). Micul vas de croaziera trece pe sub 6 poduri si va ofera o vedere panoramica a vechiului oras si a cramelor aflate pe malul raului. Dupa-amiaza, ne indreptam spre Vila Nova de Gaia, unde vom vizita una dintre faimoasele crame din zona, situata in partea istorica a orasului. Aici vom avea parte de o degustare a renumitelor vinuri de Porto. Restul dupa-amiezii libere pentru a admira frumusetea orasului sau cumparaturi. Seara ne intoarcem la Hotel Star Inn 3* sau similar in Porto.

ZIUA 5, 12.10.2024: Braga, Guimaraes, Aveiro cu ghid local de limba romana 

Dupa micul dejun, pornim spre Braga, capitala provinciei Minho, care a fost pe vremea romanilor "Bracara Augusta" - capitala Galiciei (acum, in Spania). Ne incepem vizita urcand treptele dealului pe care se afla Biserica si Sanctuarul Bom Jesus. Scara care duce spre varf are 17 zone de popas impodobite cu fantani simbolice, statui alegorice si alte decoratiuni in stil baroc ale caror semnificatii le veti descoperi impreuna cu ghidul local. Dupa ce vom vizita centrul localitatii Braga vom pleca spre orasul medieval Guimaraes; Portugalia s-a nascut ca tara in acest prietenos oras din regiunea Minho din nord, la doar 60 de kilometri de Porto, al carui centru a fost declarat Patrimoniu mondial de catre UNESCO in 2001. Aici s-a nascut, intr-un castel maiestuos din secolul al X-lea, primul rege al Portugaliei, Dom Afonso Henriques, care dupa ce a castigat batalia de la São Mamede, in secolul al XI-lea, a alungat pe mauri, delimitand granitele actuale ale Portugaliei. Continuam traseul spre pitorescul oras de pescari Aveiro. Supranumit si Venetia Portugaliei, Aveiro este cunoscut pentru canalele sale, marginite de cladiri colorate si decorate somptuos, canale pe care aluneca lenes barci traditionale pictate cu umor si ironie, numite moliceiros. Cazare la Hotel Afonso 3*  sau similar in Aveiro.

ZIUA 6, 13.10.2024: Aveiro, Coimbra, Nazaré cu ghid local de limba romana. 

Dupa micul dejun, ne delectam cu o plimbare relaxanta pe canalele din Aveiro la bordul unui moliceiro, ambarcatiunea traditionala a locului (inclusa in pret). 

Ne indreptam spre Coimbra (prima capitala a Portugaliei), oras situat pe malurile raului Mondego si prima capitala a Portugaliei. Aici se afla cea mai veche universitate din tara (datand din anul 1290). Dupa o scurtã oprire ne continuam drumul spre Nazare, un renumit sat de pescari transformat intr-o renumita statiune pentru surferi.  

Cazare la Hotel Miramar Sul 4* sau similar in Nazare. 

ZIUA 7, 14.10.2024: Manastirea Batalha, Fátima, Tomar –  excursie optionala  

Dupa micul dejun, timp liber sau va propunem o excursie optionala la Manastirea Batalha, Fátima, Tomar - cu ghid de limba romana (excursia de organizeaza pentru minim 20 de participanti – pret 75euro/pers. ).

Vizitam Manastirea Batalha (World Heritage by UNESCO) care este printre cele mai reprezentative obiective arhitecturale in stil gotic din Peninsula Iberica. 

Plecam apoi spre Fátima - centru al credintei crestine si de pelerinaj mondial. Dupa ce vizitam Sanctuarul, ne continuam drumul spre Tomar, orasul Cavalerilor Templieri. Acest orasel isi pastreaza aerul puternic medieval, mostenit de secole si atrage, anual, turisti din toate colturile lumii. Facem turul panoramic de oras si vizitam Manastirea lui Hristos (Convent of Christ). Ne introacem la Nazare unde avem cazare la Hotel Miramar Sul 4* sau similar. 

ZIUA 8, 15.10.2024: Nazare - Lisabona  - Timisoara 
Dupa micul dejun predam camerele, lasam bagajele la camera de bagaje si avem timp liber pentru plimbare si shoping pana in jurul orei 17:00 cand vom pleca spre aeroportul din Lisabona pentru zborul Lisabona 14:25 – Munchen 18:30; Munchen 20:00 – Timisoara 22:25.

 

vezi mai multe

• bilet avion Lufthansa orar de zbor informativ, se poate modifica pana la plecare: 

 08.10.2024 Timisoara 14:10 – Munchen 14:40
 08.10.2024 Munchen 19:25 – Lisabona 21:40
 15.10.2024 Lisabona 14:25 – Munchen 18:30
 15.10.2024 Munchen 20:00 – Timisoara 22:25  
• bagaj de mana de dimensiuni 55 × 40 × 23 cm si maxim 8kg/persoana;
• bagaj de cala de 23kg 

• 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Masa Campo Grande 4* in Lisabona sau similar; 

• 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Star Inn 3* sau similar in Porto; 

• o noapte cazare cu mic dejun la Hotel Alfonso 3* sau similar in Aveiro; 

• 2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Miramar Sul 4* sau similar in Nazare; 

• transfer aeroport – hotel – aeroport; 

• toate tururile din program

croaziera de 1 ora pe Douro 

vizita si degustare de vinuri la o crama din Porto 

plimbare pe canalele din Aveiro la bordul unui moliceiro 

• autocar omologat, de 35 de locuri, la dispozitia grupului pentru tururi; 

• insotitor de grup din agentie; 

• ghid local de limba romana pe tot parcursul excursiei;

vezi mai multe

• excursie optionala Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril – excursia de organizeaza pentru minim 20 de participanti - pret 75euro/pers. 

• excursie optionala Manastirea Batalha, Fátima, Tomar – excursia de organizeaza pentru minim 20 de participanti - pret 75euro/pers. 

• la achizitionarea ambelor excursii optionale beneficiati de o reducere de 20euro/pers. 

• intrarile la obiectivele turistice, aproximativ 85 Euro/persoana (Intrare la Quinta de Regaleira in Sintra: 25 €; St. Jorge Castle: 19€; Stock Exchange Palace: 16 €; St. Francis Church in Porto 10 €; Convent of Christ in Tomar 15€); 

• taxele de oras se achita exclusiv la receptia hotelurilor - 2Euro/pers./zi 

• bacsis pentru sofer si ghidul local 25Euro/persoana 

• asigurare storno/medicala 

vezi mai multe

SUPLIMENTE SI REDUCERI: 

• supliment SGL 300Euro; 

• reducere al treilea adult in extra bed 200Euro;  

 

CONDITII DE PLATA: 

• 30% la rezervare 

• 70% cu 45 de zile inainte de plecare 

 

*Note:   1) Pretul este calculat pentru grup de minim 20 de persoane; pentru un numar mai mic de persoane se va aplica un supliment de 50 euro.

 

2) Preturile early-booking si ofertele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile.

 

 

 

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

vezi mai multe

Servicii

 • charter
 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • insotitor de grup

Tema

 • Lux
 • Circuite
 • Traditii si Obiceiuri
 • Cultura si Istorie

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Dubla Partaj
Mic dejun | Loc in Camera dubla, in cazul in care nu se gaseste partaj, turistul va achita suplimentul pentru Single
- 1 adult
08 Oct - 15 Oct, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Urmatoarele 4 locuri (-13.52201258%) pana la 31 Jul, 2024
412.5 EUR pana la 25.07.2024
962.5 EUR pana la 24.08.2024
EUR159000EUR
EUR137500EUR
Camera Single
Mic dejun | Camera single
- 1 adult
08 Oct - 15 Oct, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Urmatoarele 4 locuri (-23.51598174%) pana la 31 Jul, 2024
433.67 EUR pana la 25.07.2024
1011.89 EUR pana la 24.08.2024
EUR189000EUR
EUR144555EUR
Camera Dubla
Mic dejun | Camera dubla
- 2 adulti
08 Oct - 15 Oct, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Urmatoarele 4 locuri (-13.52201258%) pana la 31 Jul, 2024
825 EUR pana la 25.07.2024
1925 EUR pana la 24.08.2024
EUR318000EUR
EUR275000EUR
Camera Dubla + copil <12 ani
Mic dejun | Camera dubla + extrabed
- 2 adulti + 1 copii (0 - 11.99)
08 Oct - 15 Oct, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Urmatoarele 4 locuri (-9.712230216%) pana la 31 Jul, 2024
1129.5 EUR pana la 25.07.2024
2635.5 EUR pana la 24.08.2024
EUR417000EUR
EUR376500EUR
Camera Tripla
Mic dejun | Camera dubla + extrabed
- 3 adulti
08 Oct - 15 Oct, 2024
Zbor +  Transfer +  Cazare +  Masa
Urmatoarele 4 locuri (-14.09836066%) pana la 31 Jul, 2024
1179 EUR pana la 25.07.2024
2751 EUR pana la 24.08.2024
EUR457500EUR
EUR393000EUR