Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Portugalia - Circuit în țara vinurilor de Porto

EUR 1550 00 EUR
/pers
Lisabona, Óbidos, Nazaré, Batalha, Coimbra, Porto, Póvoa de Varzim, Braga, Guimaraes, Douro Valley, Fátima, Tomar, Estoril - 22-29.06.2024

SOLD OUT

Portugalia este țara cea mai vestică din Europa continentală, situată în Peninsula Iberică, între Spania și Oceanul Altantic. Cultura și tradițiile fac din această țară mică o bijuterie ce capătă farmec pe măsură ce o descoperi. Aici, gastronomia este ridicată la rang de artă, vinurile portugheze sunt premiate în întreaga lume, iar localnicii sunt cunoscuți pentru buna dispoziție și ospitalitatea cuceritoare. Iată de ce vă invităm să nu ratați, în vara anului 2024, Portugalia!

ZIUA 1, 22.06.2024: Timișoara - Belgrad – Lisabona
Întâlnire cu însoțitorul de grup la Casa Adam Muller Guttenbrun în jurul orei 10:00 si transfer pentru zborul Wizz Air Belgrad 17:05 –  Lisabona 20:10. Transfer privat și check-in la hotel Olissippo Saldanha 4* sau similar în Lisabona.

ZIUA 2, 23.06.2024: City Tour Lisabona (aprox. 4 ore) cu ghid local de limba romana
După micul dejun, pornim în turul de Lisabona care începe din cartierul Belem. Vom vizita Biserica Mănăstirii Jeronimos, o adevărată bijuterie a artei Manueline, și vom vedea - din exterior - Turnul din Belem, simbolul descoperirilor maritime ale Portugaliei. Ne continuăm drumul spre centrul orașului, vom vizita castelul medieval Saint Jorge și vechiul cartier Alfama cu străzile sale şerpuitoare acoperite cu piatră cubică, micile pieţe publice şi casele văruite în alb. Dupa terminarea turului autocarul ne readuce la hotel. Dupa-amiaza liberã in Lisabona iar seara ne intoarcem la hotel Olissippo Saldanha 4* sau similar.

ZIUA 3, 24.06.2024: Lisabona, Óbidos, Nazaré, Batalha, Coimbra, Porto cu ghid local de limba romana
După micul dejun, plecăm spre Óbidos, cel mai bine păstrat sat fortificat din Portugalia, care te cucerește cu străduțele înguste străjuite de case vechi, văruite în alb și cu brâie în culori tari. Ne continuăm drumul spre Nazare, un renumit sat de pescari transformat într-o renumită stațiune pentru surferi. În continuare, vizităm Mănăstirea Batalha (World Heritage by UNESCO) și ne îndreptăm spre Coimbra (prima capitală a Portugaliei), oraș situat pe malurile râului Mondego si prima capitala a Portugaliei. Aici se află cea mai veche universitate din țară (datând din anul 1290). Dupa o scurtã oprire pornim spre Porto. Cazare la Hotel Rubens Porto Gaia 4* sau similar in Porto. 

ZIUA 4, 25.06.2024: City tour Porto (aprox. 4 ore) cu ghid local de limba romana
Tur pietonal de oraș. Vizităm Biserica Sfantul Francisc si Palatul Bursei, construit în secolul al XIX-   lea.  Ne îndreptăm apoi spre Ribeira, cel mai vechi cartier din Porto. Vom face, apoi, o croazieră de 50 de minute pe râul Douro. Micul vas de croazieră trece pe sub 6 poduri și vă oferă o vedere panoramică a vechiului oraș și a cramelor aflate pe malul râului. După-amiază, ne îndreptăm spre Vila Nova de Gaia, unde vom vizita una dintre faimoasele crame din zonă, situată în partea istorică a orasului. Aici vom avea parte de o degustare a renumitelor vinuri de Porto. Restul dupa-amiezii libere pentru a admira frumusetea orasului sau cumparaturi. Seara ne intoarcem la Hotel Rubens Porto Gaia 4* sau similar in Porto.

ZIUA 5, 26.06.2024: Braga, Guimaraes, Douro Valley cu ghid local de limba romana
După micul dejun, pornim spre Braga, capitala provinciei Minho, care a fost pe vremea romanilor "Bracara Augusta" - capitala Galiciei (acum, în Spania). Ne începem vizita urcând treptele dealului pe care se află Biserica și Sanctuarul Bom Jesus. Scara care duce spre vârf are 17 zone de popas împodobite cu fântâni simbolice, statui alegorice și alte decorațiuni în stil baroc ale căror semnificații le veți descoperi împreuna cu ghidul local. După ce vom vizita centrul localității Braga vom pleca spre orasul medieval Guimaraes; Portugalia s-a născut ca țară în acest prietenos oraș din regiunea Minho din nord, la doar 60 de kilometri de Porto, al cărui centru a fost declarat Patrimoniu mondial de către UNESCO în 2001. Aici s-a născut, într-un castel maiestuos din secolul al X-lea, primul rege al Portugaliei, Dom Afonso Henriques, care după ce a câștigat bătălia de la São Mamede, în secolul al XI-lea, a alungat pe mauri, delimitând granițele actuale ale Portugaliei.  Continuam traseul pe valea raului Douro, zona demarcata de productie a vinului de Porto si vom face o vizita la una dintre cele mai importante ferme viticole din regiune, Quinta da Pacheca, unde ni se va explica procesul de productie al vinurilor si vom avea o degustare de vinuri din regiunea Douro si vinuri de Porto. Ne întoarcem la Hotel Rubens Porto Gaia 4* sau similar in Porto. 

ZIUA 6, 27.06.2024: Fátima, Tomar, Estoril – cu ghid local de limba romana
După micul dejun, plecăm spre Fátima - centru al credinței creștine și de pelerinaj mondial. După ce vizităm Sanctuarul, ne continuăm drumul spre Tomar, orașul Cavalerilor Templieri. Acest orășel își păstrează aerul puternic medieval, moștenit de secole și atrage, anual, turiști din toate colțurile lumii. Facem turul panoramic de oraș și vizităm Mănăstirea lui Hristos (Convent of Christ). Ne îndreptăm apoi spre Cascais pentru cazare la Hotel Pestana Cascais 4* sau similar.

ZIUA 7, 28.06.2024: Sintra, Cabo da Roca, Cascais (aprox. 4 ore) – cu ghid local de limba romana
După micul dejun, plecăm spre Sintra, localitate declarată patrimoniu mondial de către UNESCO. Vom vizita Palatul da Pena, cel mai frumos si romantic castel din Sintra si unul dintre cele mai populare din Europa, după care veți avea puțin timp liber pentru a explora acest oraș mic și încântător. Ne vom îndrepta, apoi, spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct de pe continent, de unde veți putea admira Oceanul Atlantic. Inainte de a ne intoarce la Cascais, facem un mic popas la Estoril pentru a admira Cazinoul si gradinile sale superbe. Ne intoarcem la Hotel Pestana Cascais 4* sau similar. Dupa-amiaza libera pentru a o petrece la piscina hotelului sau pentru o plimbare la malul oceanului! Cazare la Hotel Pestana Cascais 4* sau similar.

ZIUA 8, 29.06.2024: Lisabona  - Timișoara 
Dupa micul dejun predam camerele,lasam bagajele la camera de bagaje si avem timp liber pentru plimbare si shoping pana in jurul orei 17:00 cand vom pleca spre aeroportul din Lisabona pentru zborul Lisabona 20:55 - Belgrad 01:35. Transfer la Timisoara 

vezi mai multe

• bilet avion Wizz Air orar de zbor informativ, se poate modifica pana la plecare:

 22.06.2024 Belgrad  16:25 –  Lisabona 19:25  

 29.06.2024 Lisabona 20:05 - Belgrad 00:50

un bagaj de cală de 10 de kg și un bagaj de mână de dimensiuni 40 × 30 × 20 cm si maxim 10kg/persoană

• 2 nopți cazare cu mic dejun la Olissippo Saldanha 4* in Lisabona Lisabona sau similar;

• 3 nopți cazare cu mic dejun la Hotel Rubens Porto  Gaia 4* sau similar in Porto;

• 2 nopți cazare cu mic dejun la Hotel Pestana Cascais 4* sau similar in Cascais;

• transfer aeroport – hotel – aeroport;

• toate tururile din program;

croaziera de 1 ora pe Douro

vizita si degustare de vinuri la o crama din Porto

vizita si degustare de vinuri (2 vinuri de Porto si 2 vinuri de Douro) la ferma viticola de la Quinta da Pacheca

• autocar la dispozitia grupului pentru tururi - de 35 locuri omologat;

• insotitor de grup din agentie;

• ghid local de limba romana pe tot parcursul excursiei;

  

 

 

vezi mai multe

• transfer Timisoara – aeroport Belgrad si retur 50 euro/pers.

• intrările la obiectivele turistice, aproximativ 80 euro/persoană (Intrare la Pena Palace in Sintra: 21 €; St. Jorge Castle: 19€; Stock Exchange Palace: 16 €; St. Francis Church in Porto 10 €; Convent of Christ in Tomar 14€);

• taxele de oras se achita exclusiv la receptia hotelurilor - 2Euro/pers./zi

• bacsis pentru sofer si ghidul local 25Euro/persoana

• asigurare storno/medicala

 

vezi mai multe

SUPLIMENTE SI REDUCERI:
• pret pentru copii intre 0 si 4 ani in camera cu 2 adulti: 720 Euro
• pret pentru copii intre 4 si 11 ani in camera cu 2 adulti: 1040 Euro
• supliment SGL 450 Euro;
• reducere al treilea adult in extra bed 50 Euro; 

CONDITII DE PLATA:
• 30% la rezervare
• 70% cu 45 de zile inainte de plecare

*Note:   
1) Prețul este calculat pentru grup de minim 20 de persoane; pentru un număr mai mic de persoane se va aplica un supliment de 50 euro.
2) Prețurile early-booking și ofertele speciale sunt valabile în limita locurilor disponibile.

 

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

vezi mai multe

Servicii

 • Zbor
 • autocar
 • croaziera
 • transfer
 • cazare
 • Mic dejun
 • ghid
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • Lux
 • Circuite
 • Romantic
 • Traditii si Obiceiuri
 • Cultura si Istorie
 • shopping

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!