Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
de la
EUR156000EUR EUR 1525 00 EUR
/pers
SAVOIR VIVRE în Provence 17.08-24.08.2024

SOLD OUT

ZIUA 1, 17.08.2024 Timisoara - Marsilia
Zbor Timisoara 06:15 – Munich 06:50, Munich 11:20 – Marsilia 13:00. Transfer de la aeroport la hotel in Marsilia.
Cazare la Hotel 4* NH Collection Marseille sau similar.

ZIUA 2, 18.08.2024 Marsilia si faima Contelui de Monte Cristo
Mic dejun. Astazi vom face turul Marsiliei cu trenuletul turistic (inclus) ce cuprinde scurte opriri la diverse obiective turistice. Acest circuit ne va duce de la Portul Vechi la Notre Dame de la Garde - cel mai cunoscut simbol al orașului. Trecând pe drumul din stanca, pe lângă mare vom descoperi descoperi bogățiile peisajului marseillez, precum Fort Saint Jean și Fort Saint Nicolas, Palatul Pharo si Abatia St. Victor. Oprim in locuri cu privelisti fantastice asupra orasului, apoi ne incepem calatoria catre bine cunoscutul castel Chateau D’If (inclus), devenit celebru odata cu romanul Contele de Monte Cristo a lui A. Dumas si mai ales cu numeroasele ecranizari ale romanului. Dupa vizitarea castelului, ne intoarcem in portul vechi pentru a ne continua incursiunea noastra marseilleza la Muzeul Civilizațiilor Europene si Mediteraneene – MUCEM (inclus) - care este cel mai vizitat muzeu din Marsilia si impresioneaza nu numai prin continutul sau, dar si prin arhitectura deosebita, care conecteaza vechiul fort St. James cu muzeul printr-un pod pietonal. Terasa de pe acoperis ofera o priveliste deosebita cu doua dintre numeroasele golfulețe ale Marsiliei. Seara, ne reintoarcem la hotel in Marsilia. 
Cazare la Hotel 4* NH Collection Marseille sau similar.

ZIUA 3, 19.08.2024 – Croaziera in Calanque din Cassis si cu autocarul Cassis-Des Cretes-Aix-en Provence
Astazi este o zi fantastică, cu șarmul tipic sudului Franței. O zi in special pentru oamenii boemi dar care va fi pe placul tuturor, cu siguranță. Plecând din Marsilia cu autocarul, vom ajunge in Cassis si ne vom da seama de ce acesta este raiul iubitorilor de mare, soare si șarm franțuzesc. Ne vom pierde pe straduțele sale pitorești pentru a cumpara suveniruri, vom sta la plaja si, optional vom merge in croaziera cu un catamaran de-a lungul coastei franceze in Parcului National Calanque, unul dintre cele mai pitoresti din Franța (variabil depinzând de vreme si de disponibilitatea ambarcatiunilor - 1h sau 2h). Dupa ce luam masa intr-un restaurant tipic frantuzesc de pe malul marii, ne indreptam spre un loc panoramic de unde putem vedea tot golful si oraselul Cassis, apoi ne indreptam spre Aix-en-Provence la casa memoriala Cezanne, unde optional se viziteaza. La apusul soarelui facem o plimbare in centrul oraselului, pe aleea cu platani si ne oprim la cafeneaua artistilor, unde Cezanne, Zola si alte peronalitati din Provence s-au intalnit pentru a stabili actiuni menite sa puna Provence pe lista marilor zone artistice ale Frantei. Seara ne reintoarcem la hotel in Marseille.
Cazare la Hotel 4* NH Collection Marseille sau similar.

ZIUA 4, 20.08.2024 - Regiunea Luberon si satele sale pitoresti de pe dealuri
Astazi ne indreptam spre orasele Luberonului. Mai intai, ne indreptam catre Bonnieux, unul dintre cele mai frumoase sate din Franta. Este un oras care iti ofera privelisti uimitoare atunci cand te plimbi pe stradutele sale pietruite cu cladiri vechi din secolele XVI-XVIII, care se desfasoara in fața noastra incepand cu Podul Roman Pont Julien. Daca dorim, putem vizita optional, Muzeul Pâinii, care este un “must see” al satului deoarece nu aflam doar lucruri importante despre istoria acestuia, ci putem si gusta din bunatatile acestuia. Ne continuam apoi drumul prin satele de pe dealurile provensale si ne oprim intr-un alt satuc, ce a fost locuit inca din timpuri preistorice, Menebres. Menebres este celebru si pentru ca aici a avut casa Picasso, dar mai ales pentru faptul ca romanul best-seller a lui Peter Mayles – Un an in Provence - este inspirat din mutarea autorului in acest loc. Ne indreptam catre Roussillon, un sat foarte pitoresc prin culoarea orange si nuantele de ocru si galben ale caselor sale vechi. Ne plimbam prin sat si, cei care doresc, pot sa faca o drumetie pe Drumul ocrului (optional) in jurul satului, un peisaj idilic ce ne va ramane cu siguranta in suflete. Ne oprim în Gordes pentru o o fotografie panoramică pentru ca Gordes este imaginea emblematica a satelor de pe dealurile provensale. Facem un popas pentru pranz la o terasa celebra in Gordes si pornim mai departe in calatorie. Facem o oprire pt foto (f. scurta) la Senanque Abbey, apoi vizitam Muzeul Lavandei (optional, daca mai e deschis). Ne continuam experienta provensala cu cazare in La Fontaine de Vaucluse. Seara, facem o scurta drumetie pana la izvoarele adanci si ne oprim la o terasa, pentru a cina si a bea un rose sau doar pentru a ne bucura de apusul de soare, in acest loc de poveste.
Cazare la Hotel Restaurant du Parc 3* sau similar in Fontaine du Vaucluse.

ZIUA 5, 21.08.2024 – O noua incursiune in Provence cu degustare de vin
Astazi, dupa micul dejun, vizitam optional Muzeul Petrarca din Fontaine du Vaucluse, apoi tot grupul pornim catre orașul medieval Avignon si imprejurimi. Mai intai facem un popas in oraselul pitoresc L’Isle sur Sorgue pentru o plimbare pe langa raul cu mori. Dupa aceea mergem sa vizitam legendarul sat Châteauneuf-du-Pape, iar apoi vizitam o podgorie si pivnița unei crame pentru o degustare de vinuri (inclus). Conducem de-a lungul docurilor dintre râul Ron și zidurile istorice ale orașului, privind podul Saint-Benezet, făcut celebru prin cântecul pentru copii, „Sur le Pont d'Avignon”. Mergem la Palais des Papes, sediul papalității cu gradinile sale minunate si constructia impresionanta de secol XIV-lea (inclus in pret).
Cazare la Kyriad Hotel 3* sau similar in Avignon.

ZIUA 6, 22.08.2024 – Pe urmele lui van Gogh in Provence
Dupa micul dejun ne indreptam pașii către o alta destinatie minunata in Provence: Les Baux de Provence, considerat oficial cel mai frumos sat din Franța. Orasul este situat pe o platforma la 250 m cu privelisti uimitoare peste Alpilles, Arles și Camargue. Putem merge pe platforma de belvedere, a castelului, iar la poalele satului vizitam optional, Carierele Lumiere, in care se proiectează imagini cu lucrarile celebre ale lui van Gogh, Monet, Michelangelo si Da Vinci. In drum spre St. Remy de Provence ne oprim la Mausoleul de la Manastirea St. Paul (optional), unde a fost reconstituit dormitorul unde a locuit si creat van Gogh in cea mai prolifică perioada a vieții sale. Orasul St. Remy de Provence este un orașel plin de binecunoscutul charm franțuzesc, in care îți face plăcere să te plimbi pe străduțele sale, să intri în magazinele mici, galerii de artă și restaurante și să te afli în piața centrală cu fântâna sa frumoasă și platani, gândindu-te că pe aici au pășit cândva Nostradamus, Gertrude Stein si van Gogh. Ne indreptăm apoi către Camargue, în St. Marie de la Mere pentru cazare.
Cazare la Hotel Casa Marina 4* sau similar in St Marie de la Mere.

ZIUA 7, 23.08.2024 - Frumusetea locala in rezervatia naturala Camaraque (opțional)
Micul dejun. Putem sta la plaja sau, optional, pornim intr-o incursiune intr-un tur 4x4 cu Jeep-ul in regiunea Camaraque, rezervatia naturala a Deltei Ronului care este o lume extraordinara cu un farmec unic in regiunea Provence. Cei care doresc pot sa faca o plimbare calare pe vestitii căluți din Camargue. Dupa amiaza, ne reintoarcem la hotel in St. Marie de La Mere. 
Cazare la Hotel Casa Marina 4* sau similar in St Marie de la Mere.

ZIUA 8, 24.08.2024 –Drumul inapoi catre casă
Dimineata devreme luam micul dejun, facem o baie in mare si după predarea camerelor ne indreptăm către aeroport pentru zborul Marsilia 13:40 – Munich 15:15, Munich 20:00 – Timisoara 22:25.

 

vezi mai multe

Bilet avion Timișoara - Marsilia si taxe de aeroport (poate suferi modificari)

Inclus bagaj de cala 23kg

Transfer aeroport – hotel -aeroport Marsilia

7 nopti cazare cu mic dejun si taxa de sejur:

3n Marsilia Hotel 4* NH Collection Marseille sau similar,

1n Fontain de Vaucluse Hotel 3 * Hotel Restaurant du Parc sau similar

1n in Avignon Hotel 3 * Kyriad Hotel sau similar

2n St Marie de la Mere Hotel 4* Hotel Casa Marina sau similar

Transport cu autocarul pe durata circuitului

Croaziera Chateau D’If: feribot + bilet intrare

Turul Marsiliei cu trenuletul turistic

Muzeul Civilizațiilor Europene si Mediteraneene – MUCEM

Degustare de vin Chateauneuf du Pape cu platou de branzeturi inclus 

Palatul Papal Avignon + gradini + podul Bezenet

Insotitor de grup 

vezi mai multe

- supliment camera Single - 470 eur/pers

- Croaziera in Calanque – o zi de croaziera cu vaporul aprox 100 eur/pers in functie de nr de participanti sau optiuni cu/fara masa

- Muzeul Lavandei Gordes – aprox. 10 eur/pers,

- Traseu Ocru din satul Roussillon  - aprox. 5 eur/pers,

- Les Baux de Provence + Carierele Lumiere 25 - aprox 25 eur/pers,

- Excursie cu Jeep 4x4 in Parcul National Camargue – aprox 65-70 eur/pers.

- Muzeul painii – aprox 5 eur/pers

- Casa Memorial Cezanne – aprox 10 eur/pers

- Muzeul Petrarca – aprox 5 eur/pers

- Mausoleul de la Manastirea St. Paul – aprox 5 eur/pers

 

vezi mai multe

CLAUZE PREȚURI:

Clauza de variabilitate a prețurilor: Prețul excursiilor oferite pe site-ul nostru este supus fluctuațiilor și poate varia în funcție de disponibilitate, cerere și decizii strategice ale agenției. Agenția își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă. Orice modificare a prețului după achiziția excursiei de către client nu conferă acestuia dreptul la rambursarea diferenței de preț sau la aplicarea retroactivă a noilor prețuri promoționale. 

Clauza de informare: Agenția își propune să informeze clienții cu privire la orice promoții sau reduceri de preț prin canalele sale de comunicare (e-mail, rețele sociale, website). Cu toate acestea, nu garantăm că toți clienții vor fi informați în avans despre toate acțiunile promoționale sau reducerile viitoare.

Clauza de acceptare a termenilor și condițiilor: Prin achiziționarea unei excursii de pe site-ul nostru, clientul acceptă termenii și condițiile de vânzare, inclusiv înțelegerea că prețurile pot suferi modificări, iar reducerile ulterioare achiziției nu se aplică retroactiv. Este responsabilitatea clientului să revizuiască termenii și condițiile înainte de a efectua orice achiziție.

Clauza de nerambursare a diferenței de preț: În cazul în care prețul unei excursii achiziționate este redus după achiziție, agenția nu va oferi rambursarea diferenței de preț sau alte compensații financiare pentru diferența dintre prețul inițial de achiziție și prețul promoțional aplicat ulterior.

CLAUZE PARTAJ:

Clauza de partajare a camerei: Clientul care alege un pachet turistic ce include posibilitatea partajării camerei de hotel este responsabil pentru găsirea unei persoane cu care să partajeze camera. Agenția nu își asumă responsabilitatea identificării unui partener de cameră pentru client. În cazul în care clientul nu identifică o persoană cu care să partajeze camera până la data specificată în termenii și condițiile pachetului turistic, se va presupune că clientul a ales să utilizeze camera în regim single și va achita costul suplimentar asociat. 

Clauza de supliment single: Dacă un client nu reușește să asigure partajarea camerei duble cu o altă persoană, acesta acceptă și înțelege că va fi necesar să achite costul suplimentar pentru utilizarea camerei în regim single. Valoarea suplimentului și condițiile aplicabile sunt prezentate în mod transparent pe site-ul nostru, la fiecare pachet turistic în parte.

Clauza de acceptare a termenilor: Prin rezervarea unei camere de hotel prin intermediul pachetului turistic ales, clientul acceptă termenii și condițiile specificate, inclusiv obligația de a partaja camera sau de a achita suplimentul pentru regim single, dacă este cazul. Se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înainte de confirmarea rezervării. 

Clauza de anulare sau modificare: Orice cerere de anulare sau modificare a rezervării, inclusiv schimbarea aranjamentului de partajare a camerei, trebuie să respecte politica de anulare sau modificare a agenției. Agenția nu poate garanta disponibilitatea unui partener de cameră în cazul în care clientul decide să anuleze sau să modifice aranjamentul de partajare al camerei după data limită prevăzută în politica de anulare sau modificare.

 

vezi mai multe

Servicii

 • Zbor
 • autocar
 • croaziera
 • transfer
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • plaja
 • Lux
 • Circuite
 • Romantic
 • Traditii si Obiceiuri
 • Cultura si Istorie
 • shopping

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!