Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
EUR85000EUR EUR 795 00 EUR
persoană în cameră DBL
Escapadă romantică în Cetatea Eternă, 4 zile/3 nopți - 11.10-14.10.2024

SOLD OUT

Ziua 1 - 11.10.2024: Timișoara - Roma

Întâlnire cu însoțitorul de grup pe aeroportul din Timișoara pentru plecarea spre Roma. Orar de zbor informativ (se poate modifica pana la plecare): Timișoara 13:40 - Roma 14:25.
Transfer aeroport-hotel cu trenul și metroul.

Cazare: Hotel Raeli 3* sau similar.

Ziua 2 - 12.10.2024: Roma

Mic dejun. Întâlnire cu ghid local specializat, vorbitor de limba română. Tur de oras “Roma antica” cu vizită la Circus Maximus, un stadion roman destinat curselor cu cai, pentru amuzamentul maselor din Roma. Apoi vizitam Forumul Roman, care a fost principala piață publică din Roma, ca atare centrul civilizației romane si găzduia un mare număr de monumente și edificii publice, fiind centrul activităților politice, comerciale, religioase, festive, juridice etc.. Pe urma mergem la Forurile Imperiale ce au fost construite în decursul unui secol și jumătate în centrul Romei de către Cezar și împărații romani, când vechea piață republicană a devenit neîncăpătoare. Vizitam Columna lui Traian, construită din ordinul împăratului Traian, pentru comemorarea victoriei sale în Dacia și Colosseum (intrare opțională), cel mai mare amfiteatru antic.

Cazare: Hotel Raeli 3* sau similar.

Ziua 3 - 13.10.2024: Vatican

Mic dejun. Întâlnire cu ghid local specializat, vorbitor de limba română. Vizităm Statul Vatican, teritoriu de 44 ha, cel mai mic stat din lume. Având ca suveran pe Papa, el are propriul drapel, bate propria monedă, emite propriile timbre, iar gărzile sunt încă îmbrăcate în pitoreasca uniformă concepută de Michelangelo. Muzeul Vatican adăpostește capodopere grecești și romane: Venus din Cnide, Grupul Laocoon, Apollon din Belvedere, sălile Raphael si celebra Capela Sixtina cu bolta decorata de Michelangelo. Vizităm Catedrala San Pietro din piața cu acelați nume, Bazilica ridicată de Constantin pe locul unde Apostolul Pavel a fost depus dupa martiriul sau din Circul lui Nero. Prima capela la dreapta adăpostește Pieta, extraordinara operă din tinerețea lui Michelangelo, iar deasupra mormantului Sf. Petru, Bernin a conceput gigantul Baldachin, înalt de 29 m. În imediata apropiere se află Castelul Sant’ Angelo, punct final al turului.

Cazare: Hotel Raeli 3* sau similar.

Ziua 4 - 14.10.2024: Roma - Timișoara

Mic dejun. Check-out și plecare spre centrul Romei, unde ne vom lăsa bagajele la gară în dulapuri securizate. Împreună cu însoțitorul de grup vizităm zona barocă, cu piețele și fântânile Romei. Turul cuprinde Piața del Popolo, Piața Spania, Fontana di Trevi cea mai cunoscută și cea mai frumoasă fântână arteziană din Roma, Pantheon, singura clădire din Roma antică rămasă intactă de-a lungul timpului, Piața Navona și Campo dei Fiori.
Transfer spre aeroport cu trenul.

Orar de zbor informativ (se poate modifica pana la plecare): Roma 21:30 – Timișoara 00:15

 

vezi mai multe

·  Bilet avion  Timisoara  – Roma – Timisoara  cu compania Wizzair

·  Bagaj de mana de 40 × 30 × 20 cm , maxim 10kg.

·  3 nopti cazare cu mic dejun in Hotel Raeli 3* sau similar

·  Ghid local licențiat vorbitor de limba română

·  Turul orașului „Roma Antică”

·  Turul Muzeelor Vaticanului cu intrare inclusă

·  Metro card 72h

·  Transfer aeroport-hotel, hotel-aeroport

vezi mai multe

·  Taxa de oraș

·  Asigurare de sănătate

·  Bilete Colosseum aprox. 30 euro

·  Supliment single 150 euro

 

vezi mai multe

Servicii

 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • Mic dejun
 • ghid
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • Circuite
 • Romantic
 • Traditii si Obiceiuri
 • Cultura si Istorie
 • shopping

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!