Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Scoția - Palate și Castele

EUR185500EUR EUR 1795 00 EUR
persoana
Excursie de poveste în Scoția 26.10-02.11.2024

Când te gândești la Scoția, îți vin în minte peisaje superbe, cimpoi, iarba de un verde smarald și castele impresionante. Scoțienii sunt oameni cu un bun simț al umorului și mândri de sângele lor celtic.

Ziua 1, 26 oct: Întâlnire cu însoțitorul de grup la aeroportul din Timișoara pentru zborul Timișoara 06:15 – Munchen 06:50 / Munchen 08:50 – Edinburgh 10:10.

Odată ajunși în Edinburgh pornim spre centrul orașului pentru un tur de jumătate de zi în compania ghidului local vorbitor de limba engleză. Vom descoperi mai multe despre fabuloasa capitală a Scoției, despre istoria și legendele ei. După aceasta

Check-in la hotel Holiday Inn Express Leith 3* și timp liber.

Ziua 2, 27 oct: Mic dejun la hotel. După micul dejun pornim spre Grassmarket pentru a explora centrul orașului Edinburgh. În acest timp vom avea ocazia de a vizita Palatul Holyrood, Muzeul Național și vom avea timp pentru shopping/prânz. După amiază vom vizita Castelul Edinburgh, care se află la 120 de metri deasupra orașului. Castelul Edinburgh este unul dintre cele mai faimoase castele din lume. Acesta domină orașul de la înălțimea sa de 120 metri și găzduiește Piatra Destinului, Bijuteriile Coroanei Regatului Unit - cele mai vechi din Europa. De asemenea, aici se află apartamentele private ale Reginei Mary Stuart și Capela St Margaret, un exemplu de arhitectură romanică, fiind cea mai veche clădire din Edinburg (secolul 11). Totodată, vom vedea Mons Meg cannon, un tun medieval din colecția Royal Armories , având un diametru de 51 de cm și datând din secolul 15.

Cazare la Holiday Inn Express Leith 3*

Ziua 3, 28 oct: Mic dejun la hotel si check out. Ne vom întâlni cu ghidul local vorbitor de limba engleză și vom porni spre Scottish Highlands (ținutul muntos al Scoției), prin zona Perthshire, traversând podul Forth Road în regiunea Fife, primul regat al Scoției, și mai departe spre regiunea împădurită din Perthshire. Vom face o oprire în Pitlochry, un oraș plin de viață, poreclit "poarta către Highlands" care primește vizitatori de peste 170 de ani. În inima Scoției se află adevărata ospitalitate, aer curat, peisaje de vis, istorie bogată, mâncare bună și o grămadă de lucruri de făcut și de văzut. În această după-amiază vom vizita Castelul Blair, scaunul vechilor Duci și nobili din Atholl, dar și casă a ultimului regiment militar privat din Europa, și anume „Atholl Highlanders”. Castelul este amplasat în mijlocul peisajului din Highland Perthshire și a fost casă a 19 generații de Stewarts și de Murray de Atholl. Unic printre castelele Scoției, povestea acestuia este incredibilă, de la vizita Reginei Maria a Scoției la Războiul Civil și de la Cauza Iacobită la dezastrul din Culloden, dar și șederea în castel a Prințului Charlie. După Ce vizităm castelul, mergem spre Inverness, unde se află hotelul nostru.

Cazare la Holiday Inn Express Inverness 3*.

Ziua 4, 29 oct: Mic dejun la hotel. În această dimineață vom porni spre nord, de-a lungul lacului Ness și vom vizita Castelul Urquhart. Construit în secolul 14, a fost parțial distrus de armata engleză în 1745 pentru a preveni căderea acestuia în mâinile iacobiților rebeli. Mai târziu plecăm spre Dornie  unde vizităm castelul Eilean Donan, cel mai fotografiat castel din Scoția, unde vom putea să îi aflăm istoria într-un tur ghidat. În continuare mergem către grădinile Attadale, cu o istorie care începe din secolul 18. După aceasta ne întoarcem în Inverness unde avem cazarea.

Cazare la Holiday Inn Express Inverness 3*.

Ziua 5, 30 oct: Mic dejun la hotel. În această dimineață, vom călători în frumoasa regiune deluroasă Speyside. Speyside este căminul multor distilerii, fiind denumită „Triunghiul de Aur” al băuturii whisky. Cu un teren și o climă perfecte pentru cultivarea orzului și având o apă relativ pură, Speyside are condițiile ideale pentru a fabrica rachiul prețios, dar și pentru a-l maturiza.Vom avea posibilitatea de a vizita o distilerie în care vom învăța secretele de distilare a băuturii naționale: Whisky care în limba galică înseamnă „Apa vieții”. Se va încheia cu o sesiune de degustare. Mai departe vom vizita Catedrala Elgin. Cunoscută sub numele de „Lanterna Nordului”, este una dintre cele mai frumoase catedrale medievale din Scoția. Clădirea impresionantă a dominat palatul și fertilul Laich of Moray (câmpie agricolă de coastă) încă din momentul în care a fost construit.  A continuat să facă acest lucru chiar și după dispariția sa la Reforma protestantă din 1560. După ce vizităm Catedrala, mergem la Culloden Moor, unde au luat sfârșit clanurile scoțiene.

Cazare la Holiday Inn Express Inverness 3*. 

ZIUA 6, 31 oct: Mic dejun la hotel si check out. De dimineață vizităm The Scottish Kiltmaker Visitor Centre, singura atracție turistică din Scoția dedicată faimosului port popular. Vizitândul, vom înțelege istoria, tradiția și cultura scoțiană a kilturilor - de la origini până în prezent.

Astăzi vom călători în sudul Scoției într-un tur scenic către Glasgow. Oprim în Stirling unde vizităm faimosul castel Stirling bogat în istorie și cultură.Continuăm drumul spre Glasgowși odată ajunși în Glasgow , vom avea parte de un scurt tur panoramic al orașului.

Cazare la Holiday Inn Express - Glasgow - City Ctr Riverside 3*.

Ziua 7, 01 nov: Mic dejun la hotel. Vom descoperi frumusețea orașului Glasgow. În această dimineață, mergem la  Catedrala Sf. Mungo, cea mai veche catedrală din Scoția.După ce vizităm catedrala, vom fi transferați cu autocarul către Grădina Botanică din Glasgow, după care vom fi transferați la Muzeul Transportului. După masă vom pleca în piața st George unde vom putea descoperi geniul unuia dintre părinții Art Nouveau, Charles Rennie Mackintosh, ale cărui lucrări sunt amestecate cu clădiri neoclasice și victoriene. Timp liber pentru a explora orașul.

Cazare la Holiday Inn Express - Glasgow - City Ctr Riverside 3*.

Ziua 8, 02 nov: Mic dejun la hotel. Check out.

Este timpul să părăsim Scoția, vom fi, așadar transferați la aeroportul din Glasgow pentru zborul Glasgow 06:10 – Frankfurt 09:10 / Frankfurt 14:00 – Timișoara 16:50. 

vezi mai multe

       biletul de avion:  

Timișoara 06:15 – Munchen 06:50 
Munchen 08:50 – Edinburgh 10:10.  

Glasgow 06:10 – Frankfurt 09:10 
Frankfurt 14:00 – Timișoara 16:50. 

       bagajul de mână mic maxim 8kg; 

       • cazare 7 nopți cu mic dejun la hoteluri de 3* 

2 nopți cazare Holiday Inn Express Edinburgh Leith 3*
3 nopți cazare
Holiday Inn Express Inverness 3*
2 nopți cazare Holiday Inn Express - Glasgow - City Ctr Riverside 3* 

       bagajul de cală 23kg; 

       Tur al orașului Edinburgh 

       Tur al orașului Glasgow 

        Tur de Distilerie de whiskey cu degustare. 

       intrările la obiectivele turistice  

- Castelul Edinburgh
- Castelul Blair
- Castelul Urquhart
The Scottish Kiltmaker Visitor Centre
- Castelul Eilean Donan
- Grădinile Attadale
- Castelul Stirling
- Catedrala Elgin
- Grădina Botanică Glasgow
- Muzeul Transportului 

       autocar pentru vizitarea obiectivelor turistice pe tot parcursul circuitului. 

       ghid local vorbitor de engleză și însoțitor de grup din partea agenției Ultramarin. 

vezi mai multe

·         supliment cameră single 455 euro;  

·         bacșis pentru ghid și șofer (aprox 20 lire/persoană) 

·         asigurarea storno, asigurare medicală 

·         orice servicii care nu sunt menționate în program.

vezi mai multe

Note*:  

·         Prețul este valabil pentru un grup de minimum 20 persoane. 

·        Cetăţenii români care călătoresc în Marea Britanie au nevoie de pașaport simplu sau pașaport simplu temporar cu o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Marii Britani 

·         Așezarea în autocar pe tot parcursul circuitului se va face în ordinea înscrierilor.

 

 

vezi mai multe

Servicii

 • Circuit
 • Zbor
 • autocar
 • cazare
 • Mic dejun
 • ghid
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • Circuite
 • Romantic
 • Traditii si Obiceiuri
 • Cultura si Istorie

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Politica de plata
Pret
Dubla Partaj
Loc in camera dubla cu mic dejun scoțian, in cazul in care nu se gaseste partaj, turistul va achita suplimentul pentru Single
- 1 adult
26 Oct - 02 Nov, 2024
Zbor +  Autocar +  Cazare
Urmatoarele locuri (-3.2345013477089%) pana la 28 Mar, 2024
538.5 EUR pana la 22.02.2024
1256.5 EUR pana la 11.09.2024
EUR185500EUR
EUR179500EUR
Camera Single
Camera single cu mic dejun scoțian
- 1 adult
26 Oct - 02 Nov, 2024
Zbor +  Autocar +  Cazare
Urmatoarele locuri (-2.5974025974026%) pana la 28 Mar, 2024
675 EUR pana la 22.02.2024
1575 EUR pana la 11.09.2024
EUR231000EUR
EUR225000EUR
Camera Dubla
Camera dubla cu mic dejun scoțian
- 2 adulti
26 Oct - 02 Nov, 2024
Zbor +  Autocar +  Cazare
Urmatoarele locuri (-3.2345013477089%) pana la 28 Mar, 2024
1077 EUR pana la 22.02.2024
2513 EUR pana la 11.09.2024
EUR371000EUR
EUR359000EUR