Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
EUR2257EUR EUR 19 86 EUR
pers
Excursie de o zi - 13.03.2021

Odată cu venirea primăverii, pornim într-o drumeție de o zi, spre Munții Poiana Ruscăi, pe un traseu ce include un drum spectaculos.

O drumeție în circuit,destul de ușoară (de început de primăvară), de aproximativ 6 ore, pe un traseu de 15-16 km, în mare parte... în coborâre. Pentru cei care doresc mai puțin efort... există variante accesibile!

Finalul zilei ne va găsi la Pensiunea Alpin, din Luncanii de Jos, unde ne vom putea delecta cu un păstrăv proaspăt sau... îl putem lua viu... la pachet!

Nu uitați! Putem lua cu noi flacoane în autocar, astfel încât să ne întoarcem spre casă cu cea mai bună apă plată de izvor, din județ!

Echipamentul de munte este obligatoriu!

Atenție! Încălțămintea trebuie să fie cu aderență bună, astfel încât să evităm eventuale alunecări pe traseu. Dacă vremea va fi umedă, avem posibilitatea să lăsăm în autocar încălțăminte și haine de schimb!

Vom pleca sâmbătă, la ora 08:30 (ora de îmbarcare: 08:15) din parcarea MCDonalds (Circumvalatiunii colt cu Gh.Lazar).

vezi mai multe

transport cu autocarul/microbuzul

însoțitor de grup pe toată perioada excursiei

vezi mai multe

Excursia va avea loc pentru un număr de minim 30 persoane.

Hoinărim!?

vezi mai multe

Servicii

  • Circuit

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Pret
excursie de 1 zi
Drumeție
- 1 adult
13 Mar - 13 Mar, 2021
Early-Booking (-12%) pana la 05 Mar, 2021
EUR2564EUR
EUR2257EUR
Excursie de 1 zi
Drumetie
- 2 adulti
13 Mar - 13 Mar, 2021
Early Booking (-12%) pana la 05 Mar, 2021
EUR5129EUR
EUR4513EUR