Ziua 1
21.03.2025: ne intalnim cu insotitorul de grup pe aeroportul din Timisoara pentru zborul cu compania Lufthansa Timisoara 05:30 a Munich 06:05 / Munich 08:10 a Malaga 11:15 (orar de zbor informativ, se poate modifica pana la plecare). Transferul de la aeroport in Malaga pentru un scurt tur al orasului Malaga. Dupa aceasta avem transfer la Hotel Best Triton 4* pe Costa del Sol. Check-in si cina.

Ziua 2
22.03.2025: Zi de odihna si relaxare. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in toata proprietatea. Optional puteti opta pentru o excursie pe Caminito del Rey.

Ziua 3
23.03.2025: Dupa micul dejun, plecam intr-o excursie optionala spre Granada, capitala provinciei cu acelasi nume, localizata in sud-estul Spaniei, intre tarmul mediteranean si andaluzian. Granada ofera peisaje si experiente dintre cele mai variate. Farmecul Granadei consta tocmai in amestecul acesta de influente arabe si andaluze pe care il gasesti la tot pasul (muzee, stradute inguste si intortocheate, cladiri cu arhitectura renascentista, islamica si moderna, mancaruri variate, spectacole de flamenco, catedrale impunatoare, mici piete cu terase, bai arabe. Alhambra este unul dintre cele mai frumoase obiective din Andaluzia. In Granada descoperim o influenta maura mult mai puternica decat in alte orase, iar in Alhambra istoria si cultura araba exceleaza pe toate planurile. Spre seara, retur la hotel si cina.

Ziua 4
24.03.2025: Zi dedicata relaxarii si timpului liber, optional puteti opta pentru o excursie la Ronda.

Ziua 5
25.03.2025: Dupa micul dejun, plecam intr-o excursie optionala in Sevilia. Sevilia este capitala artistica, financiara si culturala a Spaniei de Sud. Desi Sevilia are o mostenire puternica din punct de vedere medieval si al renasterii, se pot observa numeroase influente arabe chiar si in cele mai faimoase monumente. O alta destinatie a turului este Piata Spaniei din Sevilia, care a fost amenajata pentru a gazdui Expozitia Ibero-Americano din anul 1999. Spre seara, ne intoarcem la hotel pentru cina si reimprospatarea energiei.

Ziua 6
26.03.2025: Dupa micul dejun, plecam intr-o excursie optionala in Cordoba, capitala Spaniei Musulmane, localitate inscrisa in 1994 in patrimoniul UNESCO. Orasul Cordoba este cunoscut in principal datorita Moscheei sale, o cladire unica ce reflecta splendoarea culturii musulmane din Spania, dar si datorita celorlalte obiective turistice, precum: Catedrala, Cetatea Monarhilor Crestini (AlcAAzar de los Reyes Cristianos), Podul Roman, Turnul La Calahorra, cartierul Evreiesc, Piata El Porto. Spre seara, retur la hotel si cina.

Ziua 7
27.03.2025: Zi dedicata relaxarii si timpului liber, optional puteti opta pentru o excursie la Gibraltar.

Ziua 8
28.03.2025: Dupa micul dejun facem check-out-ul la hotel si facem transfer la aeroportul din Malaga pentru zborul spre casa Malaga 12:05 a Munich 15:05/ Munich 21:40 a Timisoara 00:05 (orar de zbor informativ, se poate modifica pana la plecare)


Miros de flori de portocale, dansatoare flamenco stralucitoare, aventuri culinare! Acesta este farmecul Andaluziei si este cu atat mai puternic cu cat zona este un mix cultural intre Europa si lumea araba. Pe langa minunatiile culturale spaniole, Andaluzia impresioneaza prin monumentele cu arhitectura islamica, precum cele din Alhambra, un ansamblu de cladiri intr-o fortareata ce domina orasul Granada.
Dupa preferinte puteti opta pentru un sejur pe Costa del Sol, in care sa va relaxati sau puteti opta pentru o vacanta activa alegand dintre excursiile noastre optionale. Vedeti programul pe zile mai jos:

vezi mai multe

Biletul de avion Timisoara 05:30 a Munich 06:05 / Munich 08:10 a Malaga 11:15 ; Malaga 12:05 a Munich 15:05/ Munich 21:40 a Timisoara 00:05
Bagajul de cala 23 kg si bagajul de mana maxim 8 kg
Transferul de la aeroport Malaga la hotel si retur;
7 nopti cazare la hotel Best Triton Benalmadena 4* sau similar, pe Costa del Sol;
Demipensiune (mic dejun si cina plus apa si vin la mesele principale);
Tur al orasului Malaga.
asistenta turistica (in limba romana in Spania);
Transport Avion Lufthansa Timisoara - Malaga
Transport Avion Lufthansa Malaga - Timisoara

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Timisoara catre Andaluzia - Parfum de Flamenco 2025, Toate locatiile, Spania

Verifica tarife si disponibilitate