Hotel Website: http://www.argassi-zante.com/zante-zakynthos/argassibeach-hotel

LOCALIZARE:

Adresa: Argassi, 29100, Grecia. Pozitionare GPS: 37.762266 N – 20.929225 E

Hotelul este situat langa plaja din satul Argassi, pe coasta de est a insulei, la doar trei kilometri de capitala Zante Town. Statiunea de la poalele muntelui Skopos este una dintre cele mai cautate destinatii turistice, cu o viata de noapte vibranta, cu o plaja de nisip lunga de aproapte un kilomentru, de-a lungul careia sunt numeroase taverne care, peste zi, pun la dispozitia turistilor sezlonguri cu umbrele. Faptul ca se alfla la o distanta atat de mica de capitala insulei, constituie un avantaj. In oras pot fi vizitate Muzeul Naval – singurul din lume unde pot fi vazute modele de nave bizantine, casa familei Roma – importanta in istoria locala, Muzeul de Arta Postbizantina – cu fresce, icoane si obiecte din secolul XVI-a. Zante Town este incantator de-a dreptul, cu arhitectura sa in stil venetian (cladirile fiind reconstruite dupa vechile planuri, ca urmare a devastatorului cutremur din 1953), cu superbul port, magazine, restaurante si taverne pentru toate gusturile.

FACILITATI HOTEL:

Resortul, cu 40 de camere, are receptie, seif (cost suplimentar), schimb valutar, fax, lounge/camera comuna cu televizor, sala pentru mic dejun, bar pe plaja, snack bar, umbrele si sezlonguri pe plaja, parcare privata.

FACILITATI CAMERE:

Camerele au balcon sau terasa mobilata, cu vedere la mare sau la munte, aer conditionat, televizor, telefon, frigider, seif, baie, uscator de par. Curatenia de face zilnic, iar lenjeria este schimbata de doua ori pe saptamana.

WEBSITE:

http://www.argassi-zante.com/zante-zakynthos/argassibeach-hotel

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Argassi Beach, Zakynthos, Grecia