Skiathos Club  

Skiathos, Greece

Localizare:
Hotelul Skiathos Club este situat în zona Katsarou, la 800 de metri deasupra plajei Vasilias (drum spre Kehria), la 5,5 km de aeroport și port și la 2,8 km de centrul orașului (5 minute cu mașina). Stația de autobuz No8 este la numai 700 de metri distanță de hotelul nostru.
În Insula Skiathos am stabilit un loc adaptat cerințelor clienților. Skiathos Club Hotel & Suites este situat pe un deal cu vedere panoramică la Marea Egee, cu vedere la insulele situate în apropiere de Skiathos.

Facilitati:
Hotelul nostru este echipat cu o recepție, bar, piscină-bar / snack-bar, mic dejun bufet, mini bus serviciu, internet Wi-Fi, parcare gratuită. Oaspeții au posibilitatea de a închiria o mașină sau o bicicletă.

Camere:
Skiathos Club este un hotel clasic de 4 stele și include camere single, camere duble, camere triple, camere de familie / apartamente junior (4 persoane), dar și apartamente de 2 camere (4-6 persoane). Amfiteatric construit, toate camerele hotelului au o vedere uimitoare la mare.

Web Page: www.skiathosclub.gr

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; HANDLING FEE; Transport Avion Cluj - Skiathos Cluj Napoca - Skiathos; Taxa aeroport CLJ; Transport Avion Skiathos - Cluj Skiathos - Cluj Napoca; Reducere pachet

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare