Ziua 1
Luni, 10 martie. Plecam spre aeroportul international din Budapesta, de unde decolam spre Malaezia. Orar de zbor informativ: - 10 martie 09:15 Budapesta - 16:30 Doha - 10 martie 19:50 Doha - 08:20 Kuala Lumpur (11 martie)

Ziua 2
Marti, 11 martie. Sosire in Kuala Lumpur (KL), transfer si cazare la hotel Capri by Fraser 4* sau similar in Kuala Lumpur. Pe drumul spre hotel vom face o oprire la KL Tower Observation Deck, pentru o vedere panoramica asupra orasului (inclusa in pret). Optional, de la ora 16:00: Fireflies Tour Un parc tematic unde vom admira animale si pasari exotice, ne vom plimba cu barci din lemn pe rau si vom servi cina. Cazare la hotel Capri by Fraser 4* sau similar.

Ziua 3
Miercuri, 12 martie. Micul dejun la hotel si tur privat de vizitare a orasului Kuala Lumpur (inclus in pret). Vom vizita: - Pesterile Batu: O atractie turistica majora, situata pe un deal de calcar, formata din trei pesteri principale. - Piata Merdeka: Cel mai cunoscut reper din Kuala Lumpur, cu ramasitele imperiului britanic. - Palatul Sultanului Abdul Samad: O cladire semnificativa istoric, care a gazduit instantele superioare din Malaezia. - Piata Centrala: Un centru pentru comunitatea artistica a orasului, cu buticuri, mese de artizanat si suveniruri locale. - Chinatown: O zona vibranta si colorata, in inima orasului. - Turnurile Petronas: Cele mai inalte cladiri din lume intre 1998 si 2004, cu o inaltime de 452 m. Ne intoarcem la hotel pentru ultima noapte de cazare in Kuala Lumpur. Seara vom merge la un rooftop bar, vom admira jocul de lumini al fantanilor si vom face un tur pietonal. Cazare la hotel Capri by Fraser 4* sau similar in Kuala Lumpur.

Ziua 4
Joi, 13 martie. Dupa micul dejun, plecam la Malacca (inclus in pret), capitala culturala a Malaeziei, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO din 2008. Vom vizita: - A Famosa: Fosta fortareata portugheza, construita in 1511. - Christ Church: Cea mai veche biserica protestanta functionala din Malaezia, construita de olandezi in secolul al XVIII-lea. - Stadthuys in Red Square: Fosta primarie din vremea ocupatiei olandeze, acum Muzeul de Istorie si Turnul cu Ceas. - Croaziera pe Raul Malacca: Pentru a vedea cladirile coloniale si podurile istorice ale vechiului oras. - Cheng Hoon Teng: Cel mai vechi templu budist din Malacca, construit in anii 1640. Optional, pranz: Preparatele specifice bucatariei locale, precum chiftelele de orez cu pui (cost suplimentar). Seara: Tur pietonal cu ghidul si cina pe Jonker Street. Cazare la hotel Hilton Melaka 4* sau similar in Malacca.

Ziua 5
Vineri, 14 martie. Mic dejun si check out de la hotel. Pornim spre Singapore, unde vom avea tur de jumatate de zi cu autocarul si ghid local. Vom vizita: - Merlion Park: Un loc emblematic pentru Singapore. - Gardens by the Bay: Zona cu structuri metalice asemanatoare copacilor. Include doua domuri (cost suplimentar): Flower Dome si Cloud Forest. Seara: Cazare la hotel Grand Pacific 4* sau similar in Singapore.

Ziua 6
Sambata, 15 martie. Mic dejun, check out de la hotel si transfer catre aeroport pentru zborul spre Phuket, cea mai populara destinatie de vacanta din Asia. Cazare la hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* sau similar in Phuket.

Ziua 7
Duminica, 16 martie. Mic dejun la hotel. Optional: Excursie (1) Phuket Tour Trip + Sanctuar de elefanti! La ora 08:00 incepem Phuket Tour, vizitand: - Templul Chalong - Fabrica de Caju - Big Buddha - Centrul de pietre pretioase - Punctele panoramice din Kata/Karon - Phuket Old Town - Optional, oprire la rezervatia de tigri Sanctuarul de elefanti: Interactiune directa cu elefantii, hranirea lor, bai norocoase in rau si invatarea despre protejarea si conservarea acestor animale. Cazare la hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket.

Ziua 8
Luni, 17 martie. Mic dejun la hotel. Zi libera pentru relaxare si explorare pe cont propriu! Cazare la hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket.

Ziua 9
Marti, 18 martie. Mic dejun la hotel. Optional: Excursie (2) spre Insulele Phi Phi si Khai sau zi libera pentru relaxare si explorare pe cont propriu!

Ziua 10
Miercuri, 19 martie. Mic dejun la hotel. Zi libera pentru relaxare si explorare pe cont propriu! Cazare la hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket.

Ziua 11
Joi, 20 martie. Mic dejun la hotel. Optional: Excursie (3) Insula James Bond! sau zi libera pentru plaja si explorare pe cont propriu! Programul excursiei: - Pick-up de la hotel la 08:00 - Canoe la Insula Hong - Vizita pe insulele James Bond si Khao Ping Kan - Masa in satul musulman de pe Insula Panak - Inot si snorkeling pe Insula Naka Cazare la hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket.

Ziua 12
Vineri, 21 martie. Mic dejun la hotel. Zi libera pentru relaxare si explorare pe cont propriu! Cazare la hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket.

Ziua 13
Sambata, 22 martie. Mic dejun la hotel. Optional: Excursie (4) la Insulele Coral si Raya sau zi libera pentru plaja si explorare pe cont propriu! Programul excursiei: - Pick-up de la hotel la 08:00 - Vizita la Insula Coral pentru snorkeling, plaja si relaxare - Vizita la Insula Raya pentru snorkeling sau relaxare pe plaja - Masa de pranz intr-un restaurant local

Ziua 14
Duminica, 23 martie. Mic dejun la hotel si transfer la aeroportul din Phuket. Orar de zbor informativ: 23 martie 20:45 Phuket a Doha 23:55 24 martie 02:30 Doha a Budapesta 06:35 Transfer spre Timisoara de la aeroportul din Budapesta.


Descoperim farmecul exotic al Asiei intr-o aventura de neuitat prin Malaezia, Singapore si Thailanda! Incepem calatoria in vibrantul Kuala Lumpur, exploram siturile istorice din Malacca si descoperim inovatiile moderne din spectaculosul Singapore. Ne relaxam pe plajele paradisiace din Phuket, unde zilele sunt pline de soare si activitati captivante, de la snorkeling in apele cristaline ale Insulelor Phi Phi si Khai, la explorarea faimoasei Insule James Bond. Acest tur ne ofera o combinatie perfecta de explorare culturala si relaxare tropicala, toate intr-un cadru exotic.

vezi mai multe

Biletul de avion international pe ruta Budapesta - 1.Qatar - Kuala Lumpur; 2.Singapore - Phuket; 3.Phuket - Qatar - Budapesta, taxe de aeroport
Bagaj de cala (max 20 kg) + bagaj de mana (max. 8 kg)
13 nopti de cazare la hoteluri de 4* si 5* cu mic dejun in 4 destinatii:
- 2 nopti la hotelul Capri by Fraser 4* in Kuala Lumpur sau similar
- 1 noapte la hotelul Hilton Melaka 4* in Melaka sau similar
- 1 noapte la hotelul Grand Pacific 4* in Singapore sau similar
- 8 nopti la hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket sau similar
Mic dejun pentru fiecare zi de cazare
Toate transferurile din program
Insotitor de grup pe tot parcursul calatoriei (limba romana) si ghid local in limba engleza pentru excursii
Kuala Lumpur CITY TOUR
Melaka CITY TOUR cu pranz inclus
Singapore CITY TOUR
Transport Avion Qatar Budapesta - Kuala Lumpur
Transport Avion Qatar Phuket - Budapesta

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Budapesta catre Malaezia - Singapore - Thailanda din Budapesta, Toate locatiile, Malaezia

Verifica tarife si disponibilitate