Ziua 1
Joi, 20 feb: Plecam spre aeroportul international din Belgrad, de unde decolam spre Thailanda. Orar de zbor informativ: 20 feb 09:00 Belgrad - 12:50 Istanbul 20 feb 15:20 Doha - 04:45 Bangkok

Ziua 2
Vineri, 21 feb: Dimineata ajungem pe aeroportul din Bangkok, capitala vibranta a Thailandei. Bun venit in Tara oamenilor liberi! Bangkok City Tour (excursie cu pranz inclus in pret). Se viziteaza obiective importante din Bangkok, zona centrala, Marele Palat si templul Wat Pho. Cazare la Hotelul Royal Benja Hotel 4* (sau similar) in Bangkok.

Ziua 3
Sambata, 22 feb: Mic dejun la hotel si timp liber pentru a explora orasul ingerilor. Seara va propunem o croaziera (cu cina) pe Chao Phraya, ce ne dezvaluie o perspectiva unica asupra orasului vibrant si ne ofera o vedere impresionanta asupra arhitecturii urbane, trecand pe langa temple, palate sau alte locuri de interes. Cazare la Hotelul Royal Benja Hotel 4* in Bangkok sau similar.

Ziua 4
Duminica, 23 feb: Mic dejun la hotel si plecare la 07:30 spre Floating market Train market! (excursie cu pranz inclusa in pret)! Se viziteaza una dintre cele mai faimoase piete plutitoare din Bangkok cu un ghid profesionist autorizat; Trecem prin labirintul de vanzatori din Damnoen Saduak Floating Market, cea mai mare si mai populara piata plutitoare din tara, gasind mai multe delicatese locale, alimente si bauturi; Vom urmari un tren care trece prin mijlocul unei piete numite AZn mod obisnuit Piata Siang Tai (care risca viata); Cazare la Hotelul Royal Benja Hotel 4* in Bangkok sau similar.

Ziua 5
Luni, 24 feb: Mic dejun, check-out de la la hotel si transfer la aeroport pentru zborul spre Krabi, un loc in care natura a ramas neatinsa, aici vom gasi parcuri nationale, plaje cu nisipuri albe, ape limpezi si azurii, o zona de coasta cu peste 200 de insule pitoresti si o jungla deasa care acopera pesteri, cascade, stanci impozante de calcar si numeroase exemplare exotice de flora si fauna. Descoperim o experienta fascinanta cu excursia Klongtom Hot Spring, Emerald Pool si Tiger Cave (inclusa in pret)! Ne relaxam in izvoarele termale, ne incantam cu frumusetea Poienii de Smarald si exploram Tiger Cave, unde vom fi incantati de peisajele spectaculoase si de atmosfera spirituala a acestui loc sacru. Aceasta excursie ne promite o experienta memorabila, in care ne conectam cu frumusetea naturala a Thailandei. Cazare la Lanta Sand Resort Spa 4* in Ko Lanta, situat pe malul oceanului.

Ziua 6
Marti, 25 feb: Mic dejun la hotel. Zi libera destinata relaxarii si explorarii. Cazare la Lanta Sand Resort Spa 4* in Ko Lanta.

Ziua 7
Miercuri,26 feb: Mic dejun la hotel si Optional excursie (1) Ko Rok si Ko Haa. Exploram frumusetea naturala a Thailanda cu o excursie captivanta catre insulele Koh Rok si Koh Haa! Vom naviga pe apele cristaline ale Marii Andamanului, descoperind plaje izolate cu nisip fin si ape turcoaz. Snorkelingul in aceste locuri spectaculoase ne va oferi oportunitatea de a admira recifele de corali colorate si viata marina bogata. Ne vom incanta simturile cu peisaje idilice si aerul proaspat al marii, creand amintiri de neuitat intr-un adevarat paradis tropical. Cazare la Lanta Sand Resort Spa 4* in Ko Lanta.

Ziua 8
Joi, 27 feb: Mic dejun la hotel. Zi libera destinata relaxarii si explorarii. Cazare la Lanta Sand Resort Spa 4* in Ko Lanta.

Ziua 9
Vineri, 28 feb: Mic dejun la hotel sau zi libera pentru relaxare si explorare pe cont propriu! Cazare la Lanta Sand Resort Spa 4* in Ko Lanta.

Ziua 10
Sambata, 1 mar: Mic dejun la hotel. Optional Excursie (2) 4 Islands Ko Lanta sau zi libera pentru relaxare si explorare pe cont propriu! Descoperim frumusetea inegalabila a insulelor din jurul Ko Lanta cu o excursie la cele 4 insule: Ko Chuek, Ko Mook, Ko Kradan si Ko Maa! Vom naviga pe apele cristaline ale Marii Andamanului, explorand plajele idilice, pesterele spectaculoase si recifele de corali colorate. Avem ocazia sa facem snorkeling pentru a admira viata marina bogata si sa ne relaxam pe nisipurile fine, sub soarele tropical. Aceasta excursie ne promite o zi memorabila plina de aventura si frumusete naturala in inima paradisului thailandez. Cazare la Lanta Sand Resort Spa 4* in Ko Lanta.

Ziua 11
Duminica, 2 mar: Mic dejun la hotel. Transfer pe insula Phuket, cea mai populara destinatie de vacanta din Asia. Timp liber pentru explorare pe cont propriu. Cazare la Hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket.

Ziua 12
Luni, 3 mar: Mic dejun la hotel. Phuket Tour Trip! (inclusa in pret) Dimineata incepem Phuket Tour, urmand sa vizitam urmatoarele obiective: Templul Chalong. Fabrica de Caju. Big Buddha. Centrul de pietre pretioase. Punctele panoramice din Kata/Karon. Phuket Old Town. Optional oprire la rezervatia de tigrii. Cazare la Hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket.

Ziua 13
Marti, 4 mar: Mic dejun la hotel. Zi libera pentru plaja si explorare pe cont propriu. Cazare la Hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket.

Ziua 14
Miercuri, 5 mar: Mic dejun la hotel si transfer la aeroportul din Phuket. Mic dejun la hotel. Optional Excursie (3) Insula James Bond! sau zi libera pentru plaja si explorare pe cont propriu! Descoperim insula James Bond din Parcul National Phang Nga, unde filmul \\\\\\\'James Bond - Omul cu arma de aur\\\\\\\' a fost filmat in 1947. Aici vom gasi peisaje si privelisti uimitoare ale acestei zone. Pe acest tur vom admira Insula lui James Bond, Kao Ping Kan, Insula Hong, Insula Panak (Muslin Village) si Insula Naka. Excursia incepe cu pick-up de la hotel in microbuze cu aer conditionat si transferul catre port. Dupa o scurta prezentare a programului vom incepe imbarcarea si pornirea in aventura: Canoe la Insula Hong; Vizita pe insulele James Bond si Khao Ping Kan; Plecam spre Insula Panak si luam masa in satul musulman; Ne bucuram de inot, snorkeling si relaxare pe Insula Naka; Intorcere la port si transfer inapoi la hotel; Cazare la Hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket.

Ziua 15
Joi, 6 mar: Mic dejun la hotel, late check-out (inclus in pret) si transfer la aeroport pentru zborul catre casa, orar de zbor informativ: Orar de zbor informativ: 06 mar 22:40 Phuket - 05:50 Istanbul 07 mar 08:20 Istanbul - 04:45 Belgrad Transfer spre Timisoara de la aeroportul din Belgrad.Explorand Thailanda: o noua perspectiva, o noua aventura!
Haideti sa descoperim farmecul exotic al Thailandei intr-o calatorie plina de aventura si relaxare! In inima vibrantului oras Bangkok, vom explora temple antice si piete pline de culoare, absorbind energia pulsanta a vietii de strada. Apoi, zborul ne va purta spre Ko Lanta, o bijuterie tropicala cu plaje nesfarsite de nisip fin si apa cristalina, ce ne vor aduce pacea interioara. Incheiem aventura noastra in Phuket, o insula insorita cu peisaje fermecatoare si activitati variate, unde plajele spectaculoase si viata de noapte in culori ne asteapta. O experienta autentica si relaxanta in inima paradisului tropical.

vezi mai multe

Bilet de avion international pe ruta Budapesta - Istanbul - Bangkok, taxe de aeroport;
Bilet de avion international pe ruta Phuket - Istanbul - Budapesta, taxe de aeroport;
Bilet de avion intern pe ruta Bangkok - Krabi;
Bagaj de cala (max 20 kg) + bagaj de mana (max.7 kg);
13 nopti de cazare la hoteluri de 4* si 5* in 3 destinatii:
- 4 nopti la Hotelul Patong Paragon Resort Spa 5* in Phuket sau similar;
- 3 nopti la Royal Benja Hotel 4*, in Bangkok sau similar;
- 6 nopti la Lanta Sand Resort Spa 4* in Ko Lanta sau similar;
Mic dejun pentru fiecare zi de cazare;
Late check out in ultima zi;
Toate transferurile din program;
Insotitor de grup pe tot parcursul calatoriei (limba romana);
Ghid local in limba engleza pentru excursii;
Excursie Bangkok City tour cu pranz incus;
Excursie Flotaing Market and Train Market cu pranz inclus;
Excursie Klongtom Hot Spring, Emerald Pool si Tiger Cave;
Excursie Phuket Tour;
Transport Avion Turkish Airlines Budapesta - Bangkok
Transport Avion Turkish Airlines Phuket - Budapesta

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Budapesta catre Thailand Dream 2025, Toate locatiile, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate